2024. május 31. | péntek | Angéla, Petronella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézy: "Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam"
A 10 legnépszerűbb magyar dal: visszaesett a Crystal, Csézy a listán
Csézy mindent elárul - nyerj CD-t!
Csézy tizenötödikként áll színpadra az Eurovízión
Csézy örül a tizenötödik helynek
Csézy az Eurovízión angol nyelvű dalba beilleszt magyar sorokat is
Csézynek még mindig van titka! - megtudtunk belőle néhányat
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok

Csézy szinte minden titkát elárulta: "Szerencsés alkat vagyok, mindennek tudok örülni."

– Eljegyeztek már?
– Ez maradjon az én titkom… Legyen annyi elég, hogy boldog párkapcsolatban élek…

Nagyon szép hangod van. Gratulálok ahhoz, hogy Te képviseled hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Sok sikert kívánok Neked! Kérdésem: Eddig miért nem jelentkeztél egyik tehetségkutató versenyre sem?
– Köszönöm a gratulációt. Az elmúlt éveket még intenzív tanulmányokkal töltöttem, a miskolci Zeneművészeti Főiskolán diplomáztam énekművészként. A Megasztárba jelentkeztem annak idején, de nem jutottam tovább, azt hiszem, akkor nem engem kerestek éppen… .

Mikor döntötted el hogy énekesnő szeretnél lenni? Mióta képzed a hangod?
– Gyermekkorom óta ez volt az álmom, igazából már babázás helyett is a zongorával szerettem tölteni az időt… Zeneoviba jártam, majd zeneiskolába, aztán a középiskolai tanulmányaim a konzervatóriumban már egyértelműen az énekesi pályára irányítottak.

Mit éreztél mikor kiderült, hogy te indulhatsz az Eurovíziós dalfesztiválon? Mekkora nyomást jelent, hogy tudod több millió ember fog látni élőben a tv-ben?
– Egyszerre voltam elképzelhetetlenül boldog és persze meg is ijedtem egy picit. De a boldogság és büszkeség akkora volt, hogy néhány nap után már csak arra gondoltam, hogy én vagyok a legszerencsésebb most a világon!

Hogy viselted az itthoni döntő utáni kisebb botrányt, miszerint néhányan nehezményezték hogy nem egy rég ismert énekes nyerte a döntőt?
– Igyekeztem nem foglalkozni vele. A zsűri véleménye szerint mindössze egy ponttal kaptam kevesebbet, mint Szekeres Adrien, akit nagyon tisztelek és nagyra tartok, de azon az estén a közönség valamiért engem választott, és ez döntött. Tudtuk előre mind a tizenöten, akik a Nemzeti Döntőbe bejutottunk, hogy csak egyvalaki nyerhet, és sejteni lehetett, hogy lesz majd, aki nem fogadja el az eredményt. Nem hagytam elrontani az örömömet!

– Mi akartál lenni kiskorodban? Már akkor is énekesnő?
– Igen, a szívem mélyén mindig is énekesnő. Ha nem színpadon állnék, akkor valószínűleg zenepedagógus lennék, mint az édesanyám. És mindegy, hogy hol, de biztosan énekelnék.

Milyen tanuló voltál? Milyen végzettséget szereztél?
– Nem volt gondom sosem a tanulással, jó jegyeim voltak. És nemcsak énekből… Énekművészi diplomát kaptam a Miskolci Zeneművészeti Főiskolán.

Melyik a kedvenc számod a lemezeden?
– Most természetesen a Szívverés… a következő kedvencem pedig majd hamarosan kiderül, remélem, a rádiók sokat segítenek majd a népszerűsítésében!

Szeretem hallgatni a kellemes hangját. A sok támadás ellenére, tud készülni a versenyre? Sok sikert kívánok.
– Köszönöm a biztatást, minden jó szóra szükségem van! Azt hiszem, már elcsitultak a viharok, bízom benne, hogy most már mindenki azért szurkol, hogy jó eredménnyel örvendeztessem meg az országot! Készülök nagy boldogsággal és várakozással a szívemben, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam.

Ön nemcsak szép. de a hangja is gyönyörű. Kívánom, hogy jó helyezést érjen el az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ki fogja Önt elkísérni?
– Velem lesz a dal szerzője, Rakonczai Viktor, és a Fool Moon csapata, akik vokáloznak majd a színpadon. Segítik majd a szereplésemet a kiadóm és a menedzsment munkatársai, és szerencsére velem lehet a párom is. Ez a kis csapat nagyon sok erőt fog adni nekem, ezt tudom biztosan.

Nagyon szeretem a hangodat. Esztergomban lakom, így a Te kedvedért átmegyek Szlovákiába szavazni. Milyen ruhába leszel a versenyen?
– A Nemzeti Döntőn egy fehér-fekete színátmenetes ruhában énekeltem, amit Tóth Bori tervezett számomra. Most ennek a ruhának egy továbbgondolt változata készül, ugyancsak Bori tervezésében. Annyit már elárultam róla, hogy a ruha jelezni fogja, hogy honnan jövök, egyfajta tisztelgés is lesz a matyó népművészet előtt.

Hamarosan jön a második rész….

– zene.hu –

[2008.04.18.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még