2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gondolatok a musical fenegyerekéről, avagy a M.Á.ZS.-impulzus hatása
Alföldi Róbert New Yorkban rendez
Vágó Zsuzsi és Mészáros Árpád Zsolt dala nyeri az Eurovíziót?
Hogyan folytatódik a Társulat?
Könyv készült a jövő színészóriásairól - nemcsak musicalbarátoknak
Tánc a Kastélyban Tóth Verával
A musical magyar csillagai Dunaújvárosban jártak
Kapcsolatok
Janza Kata
Tóth Veronika (Tóth Vera)
Csengeri Attila
Mészáros Árpád Zsolt
Miller Zoltán
Vágó Zsuzsa (Vágó Zsuzsi)
Kapcsolódó események
Táncolj!
[2008. május 24.
szombat 19:00]

Táncolj! Retroparty kiváló musicalszínészekkel és Tóth Verával

Különleges házibuli készül a Petőfi Csarnokban. Május 24-én este hét órától musical sztárok várják a bulizni vágyókat egy fergeteges retropartyra. Ilyen még nem volt: musical énekesek a 80-, 90-es évek pop slágereivel repítik vissza az időben a publikumot. S teszik mindezt úgy, hogy közben nem egy kényelmes zsöllyében hátradőlve, táncos lábakat visszafogottan a szék alá húzva kell uralkodni a feltörő hangulaton, hanem felszabadultan, táncolva, csápolva élvezheti mindenki a maga vérmérséklete szerint a műsort.

Az est folyamán a régi idők nagy slágerein kívül elhangzanak majd ide illő musical dalok és felcsendül néhány saját nóta is. A jó hangulatról olyan előadók gondoskodnak, akik maguk is jártasak a popzene világában: a fellépők között lesz Csengeri Attila, akitől nem áll távol a zenélés, hiszen anno a Géniusz zenekar énekese volt. A rockzenei pályáját ugyan a katonaság félbe törte, de így felvették operett-musical szakra és színész lett. A Rock Színház oszlopos tagjaként vált a közönség kedvencévé és ezt a státusz ma is őrzi, amit jellegzetes énekhangja mellett kiváló humorának is köszönhet.

Janza Kata neve szintén ismerős a könnyűzenéből, hiszen a Bergendy-vel kezdte. Innen egyenes út vezetett Elisabeth-ig, azóta is a legfoglalkoztatottabb musical színésznő. Sokoldalú, díva és komika egy személyben, nem lehet mellette unatkozni.

A retró hangulatért felel majd Mészáros Árpád Zsolt is. Zsolt tavaly jelentetett meg albumot Musicalek MÁZS-képpen címmel, melyen jól ismert musical dalokat énekel pop, rock, rap, reggae dallamokra áthangszerelve, így Ő is otthonosan mozog a könnyűzene műfajában. Nyíregyháza után a Budapesti Operettszínházban kapott és kap főszerepeket, igazi szívtipró. Nélkülözhetetlen egy házibuliból.

Miller Zoltán az Emberek zenekar frontembereként vált széles körben ismertté, így nem áll távol tőle ez a fajta szórakoztatás sem. Annál is inkább, mivel épp a Csináljuk a fesztivált című népszerű tv-show állandó szereplője. Sikereinek jelentős részét a Madách Színház deszkáin érte el, de a nevéhez fűződik Fenyő Miklós alakjának megformálása is a József Attila Színházban. Napjainkban új lemezzel készül, mely várhatóan ősszel kerül a boltokba.

Tóth Vera a Megasztár tehetségkutatóban tűnt fel. A show óta rendszeres résztvevője különböző tv-műsoroknak és könnyűzenei programoknak. Vágó Zsuzsi pedig még fiatal csillag a musical egén: estéről estére kislányos bájával kápráztatja el a közönséget Júliaként, vagy Vetsera Máriaként, vagy épp a legújabb magyar produkcióban az Abigélben Ginaként. A Casting minden című film egyik szereplőjeként belekóstolhatott a filmezés és a popzene világába is.

A este zenei aláfestéséről élő zenekar gondoskodik és táncosok is színesítik a műsort. Aki nem érzi magát a táncparkett ördögének, az se aggódjon, ellesheti a koreográfiát a színpadról. Dübörög a zene, pörög a tánc, indul a legújabb retroparty láz!

-Audrey-

[2008.04.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még