2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kovácsovics Fruzsina az interneten is hódít
Kovácsovics Fruzsina meglepte a rajongóit
Kovácsovics Fruzsina: "Kicsit félek"
Kovácsovics Fruzsina az RTL Klubon vezet műsort
Legnépszerűbb rajongói oldal: Gyorsak és naprakészek Kovácsovics Fruzsi rajongói
Egyedül nem megy? Kovácsovics Fruzsina bandát alapított
Képgalériák
Kovácsovics Fruzsina: Hazatalálsz - klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Kovácsovics Fruzsina: Üveggolyó
Kapcsolatok
Kovácsovics Fruzsina
Jamie Winchester
Rakonczai Viktor
Major Eszter

Felhőtlen boldogság Kovácsovics Fruzsi első kisfilmjében - fotókkal

Élete első klipforgatási élményében volt része Kovácsovics Fruzsinának. A profi stáb azonban átsegítette mindenen a Hazatalálsz című dalra forgatott video munkálatai alatt.

- Érdekes a szöveg, mert nem vehető ki belőle semmi komoly dolog. Az üzenete, hogy legyünk vidámak és mosolygósak, mint amilyen én vagyok - kezdte Fruzsina a dal bemutatását.

- Mindig kérdezik tőlem, hogy miről szól, és én nem tudom ezt elmondani: állít dolgokat arról, hogy milyen a boldogság, elszállhatunk, csak rajtunk múlik, hogyan alakítjuk a sorsunkat. Ha pozitívan állunk az élethez akkor minden jól fog elsülni.

- A dalt kifejezetten nekem írta Rakonczai Viktor és Major Eszter. Találkoztam Viktorral, ő megformált rólam egy képet. Persze van egy kicsit más oldalam is, de nagyon közel áll hozzám ez a stílus. Eszterrel is találkoztam, leültünk, megbeszéltük mi legyen benne, szóval közösen indítottuk el.

Egyből minden színes lesz

A lemezre Jamie Winchester négy dalt is írt, köztük a „Sose volt nyár” című gyönyörű lassú számot, melyből Fruzsina is nagyon szeretné ha a következő klip lenne. Az „Üveggolyó”-t is ő írta és amellett, hogy a lemez címadó dala, mellette még Fruzsi másik nagy kedvence.

- Annyira jó hangulata van, hogy amint meghallom, egyből minden színes lesz. Annyira kedves és jó az egész dal, a hangvétele, a hangulata és a hangszerek... Rengeteget tanultam Jamie-től és nagyon sokat segített...

- Első klipemet forgatjuk. Bár szerepeltem már műsorban, de ez teljesen más. Nagyon itt kell lenni, nagyon kell figyelni, hogy az egész stáb ne rám várjon mindig. Ez egy rendkívül bonyolult dolog szerintem: színészkedni kell, meg minden... Egyelőre sikeresen veszem az akadályokat. Láttam a klip tervezetét és csak elképzelni tudtam, hogy mi lesz. Most Geri mondja el, hogy mit kell csinálni. Most látom élesben, hogy milyen ez az egész.

Ha elrontja sincs hiszti

- Kiemelték, hogy bármilyen ötletem van, nyugodtam vessem be, aminek nagyon örülök. Az elején féltem egy picit, hogy el lesz nyomva ez a rész és nem tudok beleszólni, de nem így alakult, nagyon tetszik. Gerit előtte nem ismertem, a kiadó szervezte a forgatást, de nem is tudom elképzelni, hogy egy klipforgatás lehet ennél jobb. Jó a hangulat, kedves emberek vannak körülöttem, ha elrontom sincs hiszti, és bár zöldfülű vagyok, nem érzem magam annak. Annyit segítenek és annyira biztatnak, hogy tök jó.

Ottjártunkor még csak a forgatás felénél tartottunk és Fruzsinak még csak 10-szer kellett elénekelnie a dalt, viszont minden egyes alkalommal tisztességesen végigénekelte. Hogy a nap végére hol volt a hangja, azt sajnos nem tudom, de félidőben még nagyon bizakodó volt, hogy mindet végigénekli.

A klipben egyébként valóban a felhőtlen boldogság képeivel találkozhatunk, mező - Geri ráérzése miatt napraforgómező, ami egyébként Fruzsi kedvenc virága -, lufi, színek kavalkádja stb... A kisfilm alapmotívuma a kör, ami mindenhol megjelenik: a napraforgók, a bicikli, neon, esernyők, golyók. Folyamatosan visszaköszön a kör és a mosoly.

Átlibben egy pillanat alatt

- Nagyon kellemes Fruzsival dolgozni. – mondta el Geri a rendező.
- Az elején izgult egy kicsit, de van egy általános bája aminek segítségével ezen átlibbent egy pillanat alatt, az én instrukcióim szerintem már zavarták is őt a későbbiekben. Tulajdonképpen nem kezdő ő. Sok emberrel dolgoztam együtt, aki még életében nem látott hat embert együtt és nem énekelt jól, annak ellenére, hogy a szakmában van évek óta. Fruzsi már volt színpadon, közönség előtt, kamerát látott. Viszonylag hamar megtalálta és megérezte mi kell a kamerának. És tudja saját magát adni.

Fruzsina egyébként nem csak énekel: a „Csak csajok”-ban társműsorvezető is. Meg persze fellépeget... teljesen leköti a zene, a média, a kész lemez bemutatása. Nomeg a klip is, melyet remélhetőleg hamarosan láthatunk a zenecsatornákon.

Kovácsovics Fruzsina: Hazatalálsz - klipforgatás

- SirOesh -

[2008.04.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még