2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ki a legjobb a weben? Most megmondjuk a frankót a sztárokról!
Ki a legjobb magyar zenész a weben? - Ketten állnak az élen
Képgalériák
Képek Feke Pál honlapjáról
Kapcsolatok
Feke Pál
Legnépszerűbb csengőhangok

Mit ér a szürkeség Feke Pál weboldalán?

Május 12-én meglátogattuk az előadóművész internetes kirendeltségét, és bár vegyes érzelmeink inkább pozitívak, akadnak kifogásolható dolgok szerintünk.

Nem könnyű osztályozni a külalakot, mert egyrészről szép, más részről viszont vannak korrekcióra szoruló dolgok. Például a túlzásba vitt tömörítés itt sem szerencsés, valamint az oldal színe a szürke, ami minden árnyalatban feltűnik, de ez hosszútávon nem barátságos az olvasó szemének. Nem rontja, egyszerűen csak nem kelt jó érzéseket benne. Viszont egy komoly fiatalemberről van szó, akinek imázsához remekül passzol ez a fajta elegancia. Igazából szép megoldások is akarnak szép számmal, különösen a képek tolódó játéka ötletes.
10/7
 
Labirintus
 
Kicsit ilyesmire emlékeztet a felület, hiszen híreket több helyen is találhatunk. Mindenhol mást, dátumot viszont elég keveset, így néha már zavaró, hogy információt láthatunk egy olyan erős közepes mennyiségben, de mégsem teljes a dolog. Naprakésznek lehet nevezni, hiszen minden lényeges esemény, történés látható a színésszel kapcsolatban, de mégsem beszélhetünk egy összeszedett, klappoló site-ról.
10/7
 
A kezelhetőség hangsúlyosan nagyjából van rendben. Egyik nagy melléfogása a portálnak a görgők csúsztathatatlansága, hiszen csak ráfogással tudunk függőleges irányban közlekedni, ami az egyszerű felhasználó számára nem előnyös. Ezen kívül a zenével akadtak gondjaink, hiszen ha egyszer kikapcsoljuk, akkor azt várnánk, hogy többet nem jön vissza. Igazából azokat zavarhatja ez az effektus, akik nem rajonganak a musical színészért, de a többségnek reméljük bejön.
10/7
 
Minden út Feke Pálhoz vezet
 
Egységben az erő, jelen esetben pedig a tudásban. Talán ennyi anyaggal még nem találkoztunk egy oldalon sem, mert itt minden fül alatt egy kisregény jön be, ami nem baj, sőt! Belehallgathatunk ebbe-abba, képeket nézhetünk, cikkeket olvashatunk, egyedüli hiányérzetünket a videók jelentenék, amik még izgalmasabbá tennék a szitut, de így sem sír a szánk.
10/8
 
Az összhang igazából nem rossz, csak úgy mégis az egész felület el van csúszva kicsit. Túl komoly, túl művészi, és ami a legnagyobb gond, hogy túl komor. Még azt sem lehetne rá mondani, hogy nem fiatalos. Unisexnek készült, de végül nem passzol egyik korosztályhoz sem. Nem patent, de kidolgozott, letisztult, igényes, de nem lehetne azt mondani, hogy Pál megelevenedne a világhálón.
10/7
 
Lehetne ezt sokkal jobban is csinálni, és reméljük, hogy hamarosan a www.fekepal.hu egy színesebb, vidámabb, de értékeit megőrző oldallá fejlődik. 50/39 pont a vége.

Képek Feke Pál honlapjáról

Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

- Fábián Tamás - 

[2008.05.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még