2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
FRISSITVE! Csézy elvarázsolt minket, de nem jutott tovább - hírek az Eurovízióról percről-percre
Csézy nem, de a szállodák és a jegyüzérek kaszálnak az Eurovízión
Megvan az első magyar győztes az Eurovízión
Kapcsolatok
Csézy
Legnépszerűbb csengőhangok

Csézy: Veszíteni tudni kell!

Nem jutott be az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe a magyar induló. Csézy a csütörtöki középdöntőben tizennyolc másik ország képviselőjével együtt lépett a színpadra a belgrádi Arénában. Az énekesnő az eredményhirdetés után az MTI-nek azt mondta: veszíteni tudni kell.

A magunk részéről mindent megtettünk, és úgy jöttünk le a színpadról, hogy mindent amit szerettünk volna, azt megcsináltunk. De veszítettünk, és veszíteni tudni kell - mondta Csézy a műsor után.

Csézy szerint a csütörtöki középdöntő a látványosabb produkcióknak kedvezett. Voltak nagyon jó produkciók, látványában például az ukrán lány nagyon jó volt és szépen is énekelt - tette hozzá. Csézy egyelőre nem tudja, hogy nézőként ott lesz-e a szombati döntőben.

Helyezésétől függetlenül az énekesnő nem szeretne újra az Eurovíziós Dalversenyen indulni. Azt egyelőre nem tudja, hogy hogyan fogja befolyásolni a karrierjét az, hogy részt vett az Eurovíziós Dalversenyen. Holnaptól ugyanúgy dolgozik tovább mint eddig - hangsúlyozta Csézy.

A Gyertyaláng (Candlelight) című dal annak ellenére nem hozott sikert a magyar indulónak, hogy korábban az angol fogadóirodák és a magyar rajongók is döntő-esélyesként tekintettek Csézyre. Az énekesnő maga is úgy nyilatkozott az esti műsor előtt az MTI-nek, hogy előnyös lassú dallal indulni.

Nem jött be a lassú dal

A csütörtöki második középdöntőből tíz ország jutott tovább a szombati végső megméretetésre: Ukrajna, Horvátország, Albánia, Izland, Grúzia, Dánia, Svédország, Lettország, Törökország és Portugália. A horvát és az albán dallal a mezőny legidősebb és legfiatalabb versenyzője is ott lesz a szombati fináléban, csakúgy, mint a vak grúz énekesnő, aki a békéről énekelt.

A kétórás műsorban Csézy a 15. helyen lépett a színpadra a 19-es mezőnyben. A keddi első elődöntőből tízen már bekerültek a szombat esti döntőbe, köztük Oroszország versenyzője, Gyima Bilan, aki Edvin Marton virtuóz hegedűkísérete és Jevgenyij Pljuscsenko olimpiai bajnok műkorcsolyázó előadása segítségével hódította meg az európai közönséget.

Az eseményről online közvetítésben számoltunk be. Hírek az Eurovízió elődöntőről percről-percre

A szombat esti döntőn 25 előadó versenyez majd a közönség szavazataiért. Közülük húszat a két elődöntőn választott ki a közönség, öten pedig a szabályok értelmében automatikusan döntősök. Nagy-Britannia, Franciaország, Németország és Spanyolország állandó szereplője az Eurovíziós Dalverseny döntőjének, hozzájuk csatlakozik minden évben az előző év nyertes országa.

A döntőt a Magyar Televízió élőben közvetíti majd.

- MTI -

[2008.05.23.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
imeszaros 2008.05.23. 09:04 • [1]
Nagy érdeklődéssel vártam az elődöntőt és őszintén megmondom csalódtam. Nagyon szurkoltam Csézyért, hiszen a dal amit előadott gyöngyörű volt. Nem nagyon értem, hogy a közönségszavazatok miért így alakultak, olyan produkciók is bejutottak amit szivem szerint el sem indítottam volna. Talán az eredmény sokaknak kedvez, akik itthon támadták őt az elért sikerekért. Csézy gratulálok a színvonalas előadáshoz és nagyon sok sikert kívánok az elkövetkezendő időben.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még