2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Fiesta honlapja
Kapcsolódó cikkek
Gyűlölve szeret a Fiesta - képekben
Kapcsolatok
Fiesta

Nehezen olvasható a Fiesta weboldala

Modern, egyedi, teljes körű, és még hosszan sorolhatnánk a dicsérő jelzőket a duó internetes adatlapjáról, de az elején sajnos egy rossz hírrel kell kezdenünk.

Amitől igazán eredeti lesz az oldal, az elég erőteljesen visszacsap az élvezhetőség szegmensében. Magyarul az osztott felület, aminek a hátterében homályosított képeket láthatunk a fiúkról, teljesen elnyomja a térben előrébb elhelyezkedő szöveget. Az ötlet kiváló, csak a kiemeléssel lehetett volna még többet foglalkozni, mert ez így vizuálisan zavaró, sokszor nehezen olvasható site lett.
10/4

Egy nap is kevés hozzá

Itt aztán van információ! A hírek csapját még egy kicsivel jobban meg lehetne nyitni, de azt a kis apróságot leszámítva minden stimmel. Tudomást szerezhetünk mindenről, lemezekről, tagokról, róluk megjelent cikkeket böngészhetünk, sőt ha éppen rendezvényszervezők vagyunk, akkor a technikai igények menüpontban megtalálhatjuk a csapat meghívásához szükséges feltételeket.
10/9

Panaszunk nem lehet a konkrét kezelési szituációkra, viszont le kell vonnunk a „láthatatlan” szavakért, amik megnehezítik az eligazodást, bár néhol csak a sorok között. Ezt leszámítva tetszetős például, hogy a videókat egy kattintással a böngészőből nyithatjuk meg, ami a nyugdíjas Fiesta rajongóknak is könnyen fog menni.
10/8

Kánaán

Bár ez egy Hooligans szám címe, attól még remekül illik a szóban forgó weblap lehetőségeinek szelencéjére. Annak ellenére, hogy Tibi és Tomi mindig divatosak, nincsen online shop, de ez csak szalmaszál ahhoz képest, ami van. Extra játékok, csengőhangok, a srácokról készült Irigy Hónaljmirigy paródia, valamint horoszkóp, és még a többi eddig felsorolt remek dolog. A klipekből és werkfilmekből 12 van, ami ebben az esetben egy rendkívül nagy szám. (Halkan jegyzem meg: nincs fórum.)
10/9

Az oldal is olyan titokzatos, akár a banda, de még lehetett volna ezt egy kicsit csavarni. Valóban nagy ötlet volt a közeli és távolival történő játszadozás, de talán egy jobb kihasználtsággal, és némi díszítéssel fokozódott volna az izgalmunk. Összhang szempontjából így sem rossz, de külsőre nem olyan színes a honlapjuk, mint ők maguk.
10/8

Számomra az oldal legmegkapóbb sarka a zenekar fül alatt található. Az elmúlt közel kilenc évükről érdekes adatokkal kerülhetünk kapcsolatban és egy zárómondattal, amit eddig még sehol sem láthattunk. „1999 óta 290 ember segítette rendszeresen a FIESTA munkáját! A fiúk ezúton köszönik mindenkinek!” Ez tényleg egy szép gesztus, a portál pedig 50/38 pontot ér.

Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.05.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még