2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Vivien honlapja
Kapcsolódó cikkek
Pizsamás jelenetek az énekesnő első klipjében - képek és videó a forgatásról
Kapcsolatok
Vivien

Bejön a weben az iskolás stílus az ifjú énekesnőnek?

Internetes oldalt pénteken értékeltünk utoljára, de hand’s up dance stílust már régen hallgattunk. Lássuk mi sült ki a kettő találkozásából:

Vivien és csapata nagyon ráérzett, hogy miként kell egy színes honlapot csinálni, ami képes berobbanni a webes piacra. Érdekes egyveleg született, hiszen külsőleg az iskolás stílus keveredik a trance virágzó képeivel, díszítéseivel. Kb. ilyen lehet, amikor a pénteki tanórákon már arról leveleznek a fiúk és lányok, hogy mit vesznek fel majd este. Egyetlen apróság, hogy kicsit túl egyszerű lett a háttér, még néhány szösszenettel fel lehetett volna dobni, de ezen kívül minden szuper.
10/9

Jól kalkuláltak a készítők

Egyenlőre még kevés hírrel találkozhatunk, de idővel, és az ismertséggel ez a szekció is be fog indulni. Kielégítő biográfiát olvashatunk, ami szerintem az érdeklődőknek pont megfelelő. Ezen kívül túlságosan sok adat nincs az oldalon, ami kicsit visszatartó erő, hogy újra és újra idelátogassunk, de úgy is spekulálhatunk, hogy majd legközelebb hátha lesz még valami plusz információ.
10/6

Barátságos helyre jöttünk, összességében a nagymamák is könnyedén ellavírozhatnak itt, bár nem valószínű, hogy ez az ő törzshelyük lesz. Ismerve a kontextust, és a látogatók várható átlagos életkorát nem tűnik nagy merészségnek, hogy csak tömörítve tölthető le Vivien maxija. Ennek a korosztálynak a számítógép olyan, akár az oxigén, így nem hinném, hogy nagy probléma lesz számukra kezelni ezt a részt.
10/9

Ideje lecserélni az iskolai blúzt

Kezdetek ide, vagy oda, attól nem nagyon lehet eltekinteni, hogy nincs képgaléria. Vagy is van! A hírek mellett láthatunk négy fotót, mégsem nyithatjuk meg nagyobban, így kisméretben pedig nem olyan élvezhető. A fórum nagyzolásnak tűnhet, de azért jó, hogy ebbe a vízbe is beleugorhatunk. Amúgy lineáris az ismertség és a lehetőségek értékéből alkotott függvény.
10/8

A designnál megdicsértük az iskolás stílust, mert külsőleg tényleg rendben van, de egy 18 éves lánynál talán már nem ezzel kellene operálni. Zeneileg is sokkal komolyabb ez a produkció, mint amit a suli-dizsikben nyomnak a másolt lemezekről, ezért talán szerencsés lenne elhagyni ezt az imázst.
10/5

Egy feltörekvő tehetség hasonlóan ígéretes internetes portálját néztük meg május 31-én. Ajánljuk mindenkinek, hogy tegyen így, és nézzen be Vivienhez, akiről feltehetőleg sokat fogunk még hallani. 50/37

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán


-Fábián Tamás-

[2008.06.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még