2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Néz meg Tomi videoklipjét!
Kapcsolódó cikkek
Titkolózik a VIVA! Sok a kérdőjel a COMET-gála kapcsán
Kovács Ákos újabb rangos elismerést kap
Erotikus produkcióra készül Völgyi Zsuzsi
Kisó különleges egyéjszakás kalandja No Thanx Erikkel
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Viva Comet 2008
[2008. június 12.
csütörtök 19:30]

Értékes gömb a magyar zenészeknek - ÉLŐ online szöveges közvetítés ma este 19-30-tól

Csütörtök este kiderül, kik nyerik a VIVA COMET 2008 díjait. A színpadon ismét különleges produkciók, igazi sztárparádé! Ismerd meg a fellépők és a jelöltek névsorát itt!

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legrangosabb zenei díjátadó fesztiválja, a VIVA COMET! Holnap 19 órától kiderül, hogy szakmai zsűri és a nézők szavazatai alapján kiderüljön, kik voltak az elmúlt évben hazánk legjobb előadói!

Június 12-én, csütörtökön a SYMA Csarnokban a magyar zenei élet színe-java tiszteletét teszi a VIVA COMET 2008 színpadán. A VIVA COMET A magyar könnyűzenéért díj idei nyertese, Ákos például  most először adja elő élőben új, jubileumi „Negyven” című dalát szmokingban.  Először láthatjátok majd együtt énekelni Kisót és szerelmét, Eriket a No thanx kíséretében.

Színpadra lép majd A stáb is egy vadiúj dallal, L.L. Junior tucatnyi táncos kíséretében, Gáspár Laci egy szlovákai magyar, jelenleg Amerikában élő énekessel Tomival énekli el a BabyGetDown című dalt, sőt Laci hangszertudását is megmutatja.

Fellép a Bon Bon, Tóth Gabi, Lola, erotikus produkcióval jön Völgyi Zsuzsi, a Fresh, a Groovehouse, az Anti Fitness Club, Mark, Cozombolis, a Fiesta, és a V.S.O.P!

Helyszíni tudósítás

A Comet gálára csütörtökön kerül, a műsorról lapunk online szöveges tudósítás formájában számol be, így elsőként a Zene.hu-ról értesülhetsz a díjazottakról.

A jelöltek

A ’Legjobb együttes’ kategória jelöltjeiként a Bon-Bon, a Fiesta, a Groovehouse, Josh és Jutta valamint a Magna Cum Laude versengenek a rajongók voksaiért. A Groovehouse 2001-ben és 2006-ban is COMET-gömbbel térhetett haza a gáláról. Vajon az idén tripláznak-e Judyék.

Igazi dívák lettek az idei ’Legjobb női előadó’ kategória jelöltjei: Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrien között döntenek a közönségszavazatok. Bartók Eszter és Rúzsa Magdi tavaly is az esélyesek sorában voltak, de Lola győzött. 2008 kinek az éve lesz?

Gáspár Laci
, LL Junior, Majka, Mark és Puskás Peti lettek a ’Legjobb férfi előadónak’ járó díj várományosai. Mindegyik előadó óriási rajongótáborral rendelkezik, de most a beküldött SMS-ek száma megmutatja, hogy jelenleg ki a legnagyobb sztár közülük.

A másik három kategória jelöltjeit a szakma választja ki. Az egyik legizgalmasabb a ’Legjobb új előadó’ személyét, amely felől hagyományosan a VIVA szakmai zsűrije dönt.

- Azért nem szavaztatjuk meg ezt a kategóriát, mert fontos, hogy a tehetség, és ne a jelenlegi rajongótábor mérete határozza meg a jelöltek esélyeit. Óriási felelősség van a kezünkben, hiszen ezzel az elismeréssel egy karrierje elején lévő előadóművészt emelünk ki a többiek közül – foglalta össze Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója. Szerencsére idén sem kellett sokáig kutatni az új belépők után: Alexandra, Anti Fitness Club, Bridge, Csézy, Széles Iza a hazai zenei paletta új tündöklő csillagai. 

A VIVA minden évben díjazza a ’Legjobb videoklipet’ is figyelembe véve a kreativitást, a képi világot, az ötletességet és a színvonalat. Idén a zenecsatorna húsz kisfilmet talált alkalmasnak a jelölésre, közülük egy külső szakmai zsűri választotta ki az alábbi öt díjra esélyest: A stáb: Élünk, ahogy bárki! - rendező: A stáb/Indián; Anti Fitness Club: Még vár ránk ez a Föld; Csézy: Szívverés; Karányi: My Baby My; Supernem: Generáció.

Idén harmadszor adják át a VIVA COMET A magyar könnyűzenéért díjat, első évben az Edda, tavaly pedig Szikora Robi és az R-Go kapta a gömböt. Ebben az évben Ákosra esett a csatorna választása, nem véletlenül: a zenész nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját és húsz éve van a pályán.

- Bíró -

[2008.06.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még