2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Ludmilla honlapja
Kapcsolatok
Beatman and Ludmilla
Legnépszerűbb csengőhangok

A breakbeat hazai királynője az interneten is tündököl

Aki bejárja Európát, annak aztán legyen is jó weblapja. Az övé átviszi a hírnév magas lécét? Hát, szerintünk:

Bátran kijelenthető, hogy kevés ehhez fogható kezdőlapot láttunk eddig. Kecmec és giccsek nélkül egy remekül beállított fotó, mely valós képet fest és hangulatos is egyaránt. (Egy magyar belépőgomb talán simán elférne, bár az is igaz, hogy Ludmilla zenéje nemzetközi, így ez hátha nem okoz fejtörést az ide látogatóknak.)

Valószínűleg a lemezlovas hölgy kedvence a rózsaszín, de ebből szerintem kicsit túl sok is csurrant a portálra, de összességében nincs itt baj, főleg hogy az eredetiség tapintható, viszont ami valóban gond, az a nyelv. Rajtaütés szerűen helyenként angol, ami már eleve nem szerencsés ilyen mennyiségben, viszont a biográfiát sem tehetjük magunkévá szótárazás nélkül (akinél szükséges). Az elrendezés pedig tényleg hibátlan, az infobox is klassz lenne, csak nem látom értelmét egy ciánkék bónusz menüsornak.
10/7

A bab még mindig nem hús

Elég jól el vagyunk eresztve hírek tekintetében is, az átlag havi egy pont optimális az ő és partnere, Beatman esetében. A fellépések elérhetőségei, valamint a legújabb szettek is azonnal felkerülnek, így aztán tényleg nem maradunk le semmiről, egyértelmű piros pont (amúgy is ez megy az oldal imázsához).
10/10

Szintén nem kell sokat gondolkodni rajta, hiszen szembetűnő, hogy van egy nagy hiba a site-on. Éppen az a baj, hogy nem tűnik szembe a hírek elhelyezése. Oké, hogy ki van írva: inphobox, de az már elve nem egy markánsan kiemelt valami, ráadásul az első néhány sor nehezen tűnik ki a környezetéből, hiszen nagyon nem a fő helyen van ez az egész.

Első blikkre a tekintetünk abszolút a monitor közepére fókuszál, ahol valóban a lényeg található, így automatikusan elkezdünk majd lefelé gördülni. Persze, aki még egyszer visszalép a főoldalra, az észreveheti kis keresgélés után. Amúgy viszont elég kezelhető az oldal, és annak a tartalma.
10/7

De azért finom

Ha van a napnál világosabb, akkor a jónál is van jobb, hiszen ennyi anyaggal csak a kiemelkedő helyeken találkozhatunk. Végighallgathatatlanul sok szett, egy rakás videó, sajtómegjelenések, fényképek, fórum. Aki ezzel nincs megelégedve, az nyugodtan elszégyellheti magát. : )
10/10

Egy dídzsétől szerintem mindenki hasonló köntöst, és hozzá hasonló tartalmat vár. Ami a legszebb az egészben, hogy a zenében és a honlap készítésében sem könnyű újat húzni, de Ludmillának, Beatmannek és a fejlesztő csapatnak ez sikerült, ráadásul egy tökéletes off kontra online harmóniával.
10/10

Kár azért a pár apróságért, mert látszik, hogy nagyon a közönség kiszolgálása a cél ezzel a weblappal, de nincs mit tenni, ez 50/44. Azért inkább veszítsen valaki hat pontot, minthogy összesen ennyit gyűjtsön.

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még