2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Dopeman
Kapcsolódó cikkek
Dopeman táncolt volna, de nem hagyták
Dopeman: "Nagy dolog ez számomra!"
Kapcsolatok
Dopeman

Szürke egér az online Dopeman - mit ér ez?

Vannak honlapok, melyek többnek látszanak, mint amik valójában, és akadnak a designra keveset adó tartalmas helyek is. Vajon Magyarország rémálmának milyen a portálja?

Pozitív benyomás, hogy középre helyezett a felület, és hogy egy koncepció megy végig az oldal külső megjelenésén, viszont kábé ennyi jó mondható el Mr. Pityinger portáljával a dopemanomline.huval kapcsolatban. A kiemelések rendben vannak, de az egész színvilág túl egyszerűnek hat. Hiába van háttér, ha az alig látszik, ráadásul a fő Dope-ot kitakarja teljesen. Igazából úgy néz ki az egész, mintha egy info érettségin lett volna összetákolva.
10/4
 
Olcsó hús is lehet finom
 
Az már első ránézésre is látszik, hogy egy gondozott, nem pedig elburjánzott siteról beszélünk, hiszen friss hírek mindig vannak, és a koncertekről is időben értesülhetünk. Teljesen kielégítő a biográfia és a diszkográfia sem lenne rossz, csak dalszövegeket nem nézhetünk meg, és az is rejtve marad, hogy a korongok mikor jelentek meg.
10/7
 
Bármennyire nem egy cég készítette a weblapot, a kezelhetőség jól sikerült. A képeket egy elegáns megoldással nézegethetjük, és a legszebb az egészben, hogy nem kell görgetni, mert annyira le vannak kicsinyítve, hogy egy sávban bemérhető az összes. Videók is kéznél vannak, számok szintén, így ezzel a ponttal nincs kötözködni valónk, de nem is szeretnénk.
10/10
 
Legalább is egy-egy része
 
Találunk egy olyan menüpontot, hogy extra. Nem lenne szükséges így hívni feltétlenül, inkább alapnak mondanám, persze nem mindenhol az. Érdemes más zenészeknek is megnézni, hogy ez lenne a mérce, az elfogadható megjelenés az interneten, hét letölthető dal és kilenc klip. Emellett különösen jó az interaktív főoldal két szavazással, ami azonnal leköti a figyelmet. Van galéria, fórum, stb, szóval nem csicska.
10/10
 
Dopeman nem az a fajta, aki szereti a rokokót, de ettől talán azért színesebb egyéniség, mint amit a lap mutatat. Rossznak nem mondanám, de jónak sem, inkább olyan közepes az összhang, bár feltehetőleg a készítő ezt a szempontot nem tartotta szem előtt, inkább csak egy elfogadható siteot akart csinálni.
10/5
 
Van még bőven fejlesztési lehetőség az idősebb Pityinger fiú portálján, a váz remek, de a külsőre még gyúrni kell. 50/36
 

[2008.06.18.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
2008.06.18. 18:14 • [1]
Mondjuk vicces ez a kritika egy ilyen oldalon, ahol össze-vissza mindenféle bannerek villognak, erős gagyis benyomást keltve, a két egymást ütő bugyikékről nem is beszélve... meg hogy órákig kerestem, hol van belinkelve az oldal, amiről a kritika szól (sehol).
Egyébként dopeman oldala nem olyan vészes, tényleg csak a fehér times new roman 12-es gáz, némelyik agyonflashelt csodáná sokkal kellemesebb. Azért megemlítettem volna, hogy nem lehet pörgetni a galériát, a nagyításra kattintva pedig igen zűrös frame-ek jellene meg, tehát az infóérettségis hasonlat azért jogos.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még