2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A Kronos honlapja
Kapcsolódó cikkek
Kellemes meglepetés a Kronostól
Kapcsolatok
Kronos

A Kronos az interneten kezdi hódító útját

Sályból indult egy csapat, akik már a hátuk mögött hagytak egy nagylemezt és jó néhány fellépést. Még talán nem törtek be a köztudatba, de a honlapjuk már irigylésre méltó. Lássuk, hogy miért:

Szó szerint fless a Kronos zenekar honlapja. Annyi mindent kiemelnék, ami profi és a külföldi sztárokhoz hasonlítja ezt a portált. Például apróság, de mi kapcsolgathajuk a villanyt, ha akarjuk fény, ha akarjuk sötétség van a próbateremben. Már eleve a helyszín is különleges, ahol első pillantásra a menü talán nehezen lelhető fel, de ha kalimpálunk jobbra-balra, akkor a hangszerekre csúszva is észre vehetjük, hogy azok közreműködésével is beléphetünk a zónákba. A mélységben is jó kiemelések kalauzolnak minket olyan helyekre, ahol a valódi képek és a megrajzolt világ remek kis egyveleget alkotnak.
10/10

A híradó elbújhat

Úgy indultam neki a naprakészségnek, hogy a havi egy hír éppen megfelelő ráta egy még az útja elején járó csapatnak, de hátra kellett hőkölnöm, mert a beléptető oldalon annyi frissítést találunk, amennyit csak elég kevés formációnál. Videótartalom, link, reklám, plakát, szóval minden, ami csak kell. A biográfia is színes és jól megismerhetők általa a fiúk, de ha már egyesével is latba vetjük őket, akkor egy hosszabb adatlap több érdekességgel talán jobban megállná a helyét. De ezt szerintem kárpótolja az értesülések száma.
10/10

Kevés kattintással lépegethetünk, ami szerintem mindenkinek menni fog, bár a menü helyét meg lehetett volna úgy is oldani, hogy egy kicsit jobban kilógjon. Ezen kívül viszont semmibe sem lehet belekötni, hiszen mindent meg lehet nyitni, kicsit minden másképpen van, mint azt megszoktuk, de az átálláshoz pár perc szükséges csupán és utána egy nagyon felhasználóbarát közegben szörfözhetünk.
10/9

Kérdéses lehetne, hogy a még szinte ismeretlen Kronos vajon milyen lehetőségeket kínál fel nekünk a weblapján. Nos: dalok hallgatása, videók, fórum, áruház, plusz a még rengeteg információ. Még mindig hitetlenkedve állok, hogy ez így, itt, most, tényleg?! Nincs mit csodálkozni, a lehetőségek szempontjából is király a hely!
10/10

Le a láthatatlanná tévő köpennyel

Még egy rövid szösszenet, és kicsi mínusz, hogy nagyon kevés képet láthatunk a fiúkról így, hogy csak átlépünk egyik pontból a másikba. Persze a koncepció a próbaterem, mint háttér és díszítés, de hogy országosan ismertek legyenek, célszerűbb lenne, ha az ide látogató minél többet láthatná az arcukat. A portál inkább egy punk zenekart sugallana, de a zenéjük nem egészen ilyen.
10/8

Aki még eddig nem hallott róluk, az indítsa el a portáljukon a lejátszót, aztán hagy szóljon! Biztosan fogunk még találkozni velük. Kezdetnek domborítottak egy pazar honlappal. 50/47

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még