2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Ákos honlapja
Kapcsolódó cikkek
Átvette Ákos a magyar könnyűzenéért díjat
Kapcsolatok
Ákos (Kovács Ákos)

Ákos honlapjáról: Kár érte

Annyi arcát láttuk már, hogy meg sem tudtam tippelni, mi fogad majd az Ikon weblapján. Elsőre sokkolt a gyönyör, de végén kicsit kiábrándultam.

Retró árt, akár egy galériába is beillene az a látvány, ami az Ákos pont hu betöltése után fogad minket. Hibátlanul élére vasalt, míves munka, az utolsó utáni részletre is kiterjedően. Ennyire aprólékos és tökéletes designt még nem láttam, tényleg minden kiemelés, háttér és elhelyezés klappol, egyedül a bejelentkezésnél van ott a zöld pipa, ami ha barna lenne, akkor kő kövön nem maradna. Ugye senki sem gondolta, hogy ezért levonunk egy pontot?
10/10

Ezt vártuk

A naprakészségről csak annyit, hogy majdnem minden nap megjelenik egy hír, minden évre különbontva olvasható a biográfia, a diszkográfiát pedig ember legyen a talpán, aki végignézi, bár biztos van néhány fanatikus, aki kívülről fújja. Igaz, hogy nincsenek dalszövegek, de némi kárpótlást nyújt két alapadat, ami máshol nem ilyen természetes: mikor jelent meg, mi lett belőle (arany, platina).
10/9

Egy jó minőségjelző létezik a kezelhetőségre is: Ákos. Nyilván nem ő készítette az oldalt, de a precíz összetéveszthetetlenség abszolút illik rá. Az áruházban részletes útmutató magyarázza el, mit hogyan csináljunk, aki tud olvasni, annak menni fog. Ezen a ponton térnék ki a honlap szövegelésére, ami szintén figyelemre méltó, minden idegen szó magyarosítva van, értékes törekvés.
10/10

Halk dúdolás sincs

Eddig állt győzelemre Kovácsék Ákosa, mert a feltöltöttség, csak egy erős közepes. Hiába a remek galéria, ha egyetlen zenei kisfilmet és dalt sem lehet találni a siteon. Vannak ugyan videóüzenetek, amik bár kiszínezik a placcot, de az átlag látogató számára biztosan jó lenne belehallgatni ebbe-abba, vagy éppenséggel megnézni egy klipet. Egy ilyen életműből olyan játszási listát lehetne összeállítani, hogy ihajj, minden évből egy számot, csak az íze kedvéért. Sajnos ez most kimaradt, így a negyvenes lemarad az élbolytól.
10/6

Az online és az offline összhangja a jelenben tökéletes, de semmit sem mutat az elmúlt közel húsz év művészéből, csak azon a szinten, hogy igen, ide jutottunk el. Ez nagyszerű, de hiába a régimódi design, az egykori hosszú hajú indiánsrác nincsen sehol. Persze nem őt várjuk már ide, de egy-két tincset azért megtarthatott volna, ahogy Kozsó tette azt anno.
10/9

Ha szeretnéd látni az egyik legigényesebb magyar zenészhez tartozó honlapot, akkor semmiképpen sem hagyhatod ki Ákos weblapját! 50/44

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.06.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még