2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az Anna and the Barbies honlapja
Kapcsolatok
Anna & The Barbies

Anna and the Barbies + egy semmilyen honlap

Gondoltuk egy kis színt viszünk az életünkbe, ezért ellátogattunk az Anna and the Barbies honlapjára. Ezúttal csak arra voltunk kíváncsiak, miként domborít a banda a világhálón.

A fejléc és az alatta lévő képernyő nagyon ütősre sikerült, és az alapszínek is a már szinte biztos befutónak számító rózsaszín-szürke kombóból kerültek ki, de ez nem rossz, nem látni túl sok helyen. Ezekhez képest viszont eléggé egyszerű lett a betűtípus és a középső rész háttere, lehetne ezt még csicsázni egy kicsit.
10/7

Egyszerűbb, nagyszerűbb

Nem lehet viszont megróni a stábot a frissítések és exformációk mennyisége miatt, hiszen éppen annyi van, amit jelenleg elbír a csapat neve is. A biográfia nagyon király és közvetlen, jó stílusú, és a diszkográfiára is rábólinthatunk, mert bár tracklistákat csak egy kapcsolódó linkkel tudunk megnézni, de ott bele is hallgathatunk minden számba, vagy ha tetszik, akkor meg is vásárolhatjuk azokat. A nagyon izgalmas dalszövegekből viszont nem látunk semmit.
10/9

Jó megoldás az előbb említett átlépés egy másik oldalra, mert ezzel a menüpontok számát sikerült lecsökkenteni, a kevesebb gombbal egyszerűbb lett az oldal, bár valamilyen felhívóbb módon is buzdíthatnának minket a borítóra való klikkelésre. Amúgy önmagában a videókat is baj nélkül megnyithatjuk, csak nem igazán értem azt a nagy triumvirátust, hogy a zenelejátszó alatt fórum, videó és fellépések menüpont díszeleg, külön a többitől. Ez három teljesen különböző tartalom, nem férnek meg egy csárdában.
10/8

Kicsit sablon külső

Hiányt abszolút nem róhatunk fel az Anna and the Barbies hivatalos portáljának, hiszen az eddig említettek mellett vannak képek (bár kevés) is, és a MySpace oldalukra is rákapcsolódhatunk, ahol kicsit másképpen találkozhatunk velük (szerintem színesebben). Szóval shop, videó, audió, galéria, exfok, vendégkönyv, már csak egy célba lövölde hiányzik.
10/10

Valójában az a problémám az összhanggal az on és az off között, hogy nem kaptam/kaptunk semmi újat a világhálón ettől az oldaltól. Pedig, nálam egy annyira más stílust képvisel a zenekar, hogy online is valami újhullámosat vártam. Nagyravágyás vagy sem, de szerintem ez inkább az a van honlapunk is, és kész helyzet.
10/5

Tartalmilag egy remek, jó kis site-al találkoztunk, és külsőleg sem lenne ez rossz, ha egy sablon bandáról és nem az Anna and the Barbies-ról beszélnénk. 50/39

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.07.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még