2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ejtették a vádat Avril Lavigne ellen
Nagyon gáz a helyzet! Avril Lavigne már bocsánatot kért!
Mi már tudjuk melyik zenekar játszik Avril Lavigne előtt Budapesten
Avril Lavigne: "Mi mindent beleadunk Budapesten"
Gyorshír! Csalódott, bőríg ázott rajongók az Avril koncerten
A vihar miatt később kezdődött Avril budapesti koncertje
Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt
Avril Lavigne szőkékkel nem dolgozik!
Kapcsolatok
Avril Lavigne
Kapcsolódó események
Avril Lavigne - Best Damn Tour
[2008. július 7.
hétfő 19:00]

Óriási káosz az Avril Lavigne koncerten - "Tanácstalan emberek ki-be járkáltak"

A kanadai tinisztár, Avril Lavigne koncertjére érkezők nem kicsit szívtak a hétfői vihar miatt: késés, eső, káosz, elmaradt előzenekar, félbeszakadt koncert, rosszul lett rajongók... Aki kivárta a kezdést és ottmaradt, az sem láthatott sokat a kedvencéből és csalódottan, bőrig ázva mehetett haza.

Négy kedves olvasónk is megosztotta velünk az élményeit. Mindenki a sok várakozásra és a szervezés körüli fejetlenségre panaszkodott, azonban az kb. 40 perc, amit lenyomott az énekesnő, az sokaknak még így is megérte.

Kovács Balázs nevű olvasónk többed magával érkezett 17:30-ra a Pecsához. A kapunál szépen beálltak a sorba, majd némi tömegben való nyomorgás után sikerült bejutniuk, de a szervezők nem igazán könnyítették meg a dolgot:

"Kapunyitás előtt 10 perccel (a szervezők) elkezdtek kihozni különböző elválasztó kerítéseket, amit a tömegben igen csak nehézkesen sikerült elhelyezni, mellesleg semmi értelme sem volt. Egyből ki is tört a káosz és elkezdték egymást nyomni az emberek. Aztán végül beengedtek minket is. Nagy futás következett, hogy megszerezzük az első sort, sikerült is, de 1-2 perccel rá jött pár rendező és elkezdték a belső arénába terelni az embereket."

A belső arénában persze nem volt semmi, így a tanácstalan emberek ki-be járkáltak. A benti büfét pillanatok alatt kifosztották, így ételhez és italhoz szinte lehetetlen volt hozzájutni. A jelenlévők szerint egy menekült táborra emlékeztetett az egész.

Három órát vártak

"Szépen leültünk bent a koncertteremben és vártunk nagyjából 3 órát. A büfét szinte lehetetlen volt megközelíteni, mert pár száz fanatikus ott nyomult a kijáratnál, ahol már semmi levegő nem volt, ráadásul percek alatt kifosztottak belőle mindent. Szóval kaja nem volt, és ha inni akartam akkor is csak a wc-n tudtam..."

Fél kilenc körül elkezdték kiengedni az embereket a szabadtérre, ahol aztán következett még egy kis várakozás. Kb. 1 óra múlva, azonban elkezdődött a koncert, ami sajnos nem tartott sokáig, hiszen úgy 10 óra körül megérkezett az igazi vihar: "villámlot, esett, fújt, minden, ami kell. Ez valószínűleg már elvehette a rendezők kedvét az egésztől, mert nem sokkal késöbb lehívták a bandát a színpadról, majd még lenyomtak egy számot és vége is lett. Az egész koncert nem volt több sajnos 45-50 percnél, ha jól számoltam akkor 10 szám ment le. A szokásos akusztikus szett, a dobolás és zongorázás sajnos elmaradt. Bár azon a pici színpadon nem is tudom, hogy elfért e volna a zongora."

Az előadás jó volt

"Összességében az előadás jó volt, bár nagyon hiányos, Avril mindvégig nagyon szépen énekelt, csak hát sajnos 7500 forintot nem ért meg ez a cirkusz. A szervező cég teljesen leszerepelt, mindenbizonnyal nem akarták hogy elmaradjon a koncert, ezért megkérték hogy toljon le pár számot és mindenki jól jár. Ez sajnos nem jött be teljesen, mert eddig mindenkitől elégedetlen visszajelzéseket hallottam a koncerttel kapcsolatban." - összegzi a tegnap esti élményeket Balázs.

Thalika nevű olvasónk sem volt megelégedve a szervezéssel: "Maga a koncert nagyon jó volt, úgy érzem Avril mindent beleadott, egy életre szóló élmény volt. A szervezés azonban egyenlő volt a nullával. Arra nem gondoltak, hogy vihar csaphat le? Mindenütt figyelmeztették az embereket, hogy hatalmas égszakadás várható. Nem azért fizettünk ki 7500 forintot, hogy ki be rohangáljunk, és ne tudjuk normálisan élvezni a koncertet. Ráadásul sokan rosszul is lettek, ami kicsit szívszorító volt"

És végül Tasnádi Daniella leírása, aki szintén elég csalódottan ír az eseményről: "El kell mondanom nagyon csalódott vagyok. Egy órát vártam a Petőfi csarnokban, ahol majd rosszul lettem a hőségtől és a fülledt levegőtől. Láttam ott családokat is kisgyerekkel, akik a több órás várakozást már nem bírták ki és inkább hazamentek... Voltak akik a bejáratnál próbálták elpasszolni a jegyüket (kisebb nagyobb sikerrel), hogy azért mégse mennyen a kukába fejenként 7500 forint."

"Egy csomó várakozás után, Előzenekar nélkül megkezdődött az Avril koncert! Összesen 7 számot adott elő amit a közönség nagy szeretettel hallgatott még akkor is ha jéghideg eső zuhogott a fejükre. Sokan felnyitották az ernyőjüket, igaz ettől még kevesebbet lehetett látni. A 7. szám után elsötétült a színpad, számomra teljesen váratlanul. A tömeg megint csak várt és várt, aztán megláttuk, hogy kezdik elpakolni a felszereléseket, ekkor tudatosult bennünk, hogy a koncertnek vége, nincs folytatás! A Petőfi csarnokba nem engedtek be minket, inkább a kijárat felé terelték a csalódott, fölháborodott és bőrig ázott közönséget. Szerintem ez egyáltalán nem ért meg 7500 forintot!"

Csak álltunk és vártunk

"Sok-sok kis leány, szandiba, papucsba, kis szoknyába, rövid gatyába, blúzba. A „ kis” nem jelent nagyobb kort, mint 10-11 év. Természetesen elég sok szülő idétlenkedett a sok gyerek között. A tömeg egy része a folyosón a másik a koncert teremben. Semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, hogy mi lesz. Vártunk. Se előzenekar se egy pár jó szó, hogy türelem, mert lesz koncert, vagy valami hasonló. - mondta Gábor nevű olvasónk, aki kislányával érkezett.

Kiemelte: "Csak álltunk és vártunk. Persze a gyerekeknek ez belefért, mert a legtöbben most voltak első ízben koncerten, így azt hihették, hogy ez mindig így működik. 21.15 magasságában megérkezett Avril Catering-ese (erre a rajta lógó STAGE PASS-ból jöttem rá) a csarnok hűtőjéhez és elvitte Avril és társai vacsoráját és gyümölcs tálját. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el. Egész nap nem tudott enni ez a „drága” Tini sztár?"

Olvass tovább: Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt

-zene.hu-

[2008.07.08.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Reggi 2008.08.05. 19:30 • [17]
Ehh néhányan mekkora buták!!XD Én is ott voltam és szerintem a büfét nem fosztották ki én boldogon tudtam venni ételt ital mindent! Nem volt káosz mindenki megtalálta a helyét az időjárásról pedig senki nem tehet és ha valaki nagyon akart tető alá tudott álni ami igaz: menekült szállásnak nézett ki késett esett rövidebb volt mint ígérték... és szerintem nagyon is JÓ hogy elmaradt az előzenekar hogyan gondolták hogy egy EMO zenekart raknak egy pop-rock énekesnő elé?! a jegyellenérörzés milyen lett volna nagy tömeg de azért mindenkiét megnézték...Avril pedig jóval előbb érkezett mint sok rajongó és aki felnőttként ment oda az ne panaszkodjon! valahogy túlélte NEM??? ne lehetett belehalniXD
daniella17 2008.07.10. 23:42 • [16]
Amugy Nem a pecsa hibája, hanem a szervezőké akik CSAK KIBÉRElték azt a helyet!
vivykeh 2008.07.10. 20:12 • [15]
Ja amugy jó szemetek voltak már... A PeCsából szószerint kidobtak minket szóval...
AvrilKickAssFan 2008.07.10. 10:31 • [14]
Szerintem a PeCsát kellene zaklatni ezzel, elvégre ők nem készültek fel rendesen... + az már a pofátlanság netovábbja volt, hogy mikor váratlanul vége lett a koncertnek még csak vissza se mehettünk a csarnokba, pedig ömlött az eső! Érdekes módon a műsor előtt "gyertek be a házba, meg ne ázzatok" alapon mindenkit behívtak, tök rendesek voltak... Álszent majmok! Csak a pénz érdekli őket!
2008.07.09. 23:52 • [13]
az hogy nem kezelték a jegyeket, azoknak kellemetlen, aki saját hibájukon kívül nem tudtak a koncerten részt venni (mondjuk mert elájultak) így ők sem tudnak semmit bizonyítani. Én bíztam benne, hogy azért maradt nálunk a jegy, mert egy másik koncertre belépő lehetett volna. Pl. az előzenekart be lehetne pótolni.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még