2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Teljes gőzzel indult a Balaton Sound - képes beszámoló a helyszínről
Balaton Sound: Fatboy Slim különgéppel jön, Padilla sehogy
Elkeltek a Balaton Sound bérletek!!
Vámpírharapást szőrével - Péterfy Bori a Soundon
Virágzik a feketepiac a Balaton Sound jegyeknél - jön a folytatás
Túl vagyunk a felén! - képes beszámoló a Balaton Sound 2. napjáról
Képgalériák
Balaton Sound 2008 - Életképek (1. nap)
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Balaton Sound Fesztivál 2007
[2007. július 12. - 15. ]

Meglestük! Ha éppen nincs buli ez történik a Balaton Soundon

Abban a Balaton Sound sem különbözik a többi fesztiváltól, hogy a késő délutáni koncertek előtt itt is egy csomó lehetőség van a szabadidő eltöltésére. A szükségleteink (alvás, evés, ivás) kielégítése után, közben, esetleg helyett egy csomó értelmetlen dologgal elüthetjük a napunkat. Meg persze bámulhatjuk a napozó csajokat is! Lássuk a lehetőségeket.

Valahol aludni is kell

A tavalyihoz hasonlóan idén is a fesztivál területének a keleti részén kaptak helyet a sátorozók egy teljesen erre a célra elkülönített területen (ami az első nap délutánján gyorsan meg is telt). Így nem kell a helyszínek között, 4 sörrel a kezedben az össze-vissza álló sátrakat és az azokból kilógó embereket kerülgetni.

Szóval az igazi fesztiválozó sátrazik, de sokan inkább a környéken kerestek szállást. Ami nem lehetett könnyű (meg olcsó sem): a fesztivál kezdete előtt néhány héttel már csak elvétve lehetett találni szállást a közelben. Köztes megoldás még a kocsiban-lakó fesztiválozó. A környék parkolóiban - és a fesztivál bejáratától néhány méternyire is - néhányan nagyobb kocsikkal jöttek és abban is alszanak. Köztes megoldás, de kényelmesnek tűnik....

Aztán enni sem árt....

Az alváson kívül még az étkezés is egy aránylag kötelező dolog (bár aki meg tud élni pusztán napfényből is egy hétig, annak itt van mivel táplálkoznia, napfény van bőven). Aki aránylag normális táplálékot akar magához venni, az a fesztivál területén a következő dolgok közül választhat: lángos (sima 300-ért, a lángosok csúcsa, a tejfölös-fokhagymás-sajtos 550), hot-dog (590), sült kolbász (1000 Ft körül), pizza (500/szelet), gyros (pitában 700), kürtős kalács (450), és a tavalyi Volt fesztivál kedvencét, a Töki Pompos néven futó kenyérlángost is lehet választani 700-ért.

Persze a Balaton partján egymást érik az éttermek és a pizzériák, ha késsel, villával akar valaki enni egy hűs teraszon és üvegkorsóból akarja inni a sört, arra is van lehetőség. Többieknek irány a legközelebbi ABC és jöhet a kakaó-kifli-párizsi kombináció.

Ha az életjeleink szerint még egy napig képes a szervezetünk életben tartani minket a feltöltődés és a minimális tápanyag bevitele után, akkor elkezdhetjük kihúzni addig, amíg késő délután elkezdődnek a koncertek.

A strandon jó

A délutáni forró nap elől sokan az árnyékba menekülnek, sokan pedig az ellenkezőjét választják: kifekszenek a strandra napozni. Sokan a parton lévő függőágyakban, babzsákokon, vagy kényelmes kanapékon vészelik át a feltöltődés időszakát. Fürödni napközben lehet, sőt ajánlatos, de este már nem lehet belezúzni a Balcsiba. Hogy miért, azt nem tudjuk...

Aki már unja a fürdőzést, a napozást vagy éppen a napozó lányok nézegetését, az talál magának még egy csomó különféle szórakozást. Már ha azt szórakozásnak lehet hívni, hogy félmeztelenül bemész egy felfújhatós autómosóba, ahol hideg, habos vízben birkóznak lányok és fiúk.

Van számos szponzorok neveit viselő helyszín, ahol lehet "fergetegesen bulizni", "bevállalni extrém bulifrizurákat", "ökokanapéikon pihizni", playmate-eket bámulni, reggeli tornázni... stb. Bizonyára ezek a dolgok is örömmel töltenek meg egy csomó szívet.

Nehogy kiszáradj!

Aztán a felkelés utáni hirtelen ránk törő józanságnak is idővel véget kell vetni (talán a végére mi is bevállalunk egy extrém bulifrizurát)! Erre az opcionális megoldás a sör. Heineken csapolva 400, igaz csak négy deci, dobozban 550, future palackban meg kereken 500. A pálinka 700-900 forint között mozog (4 cent), vannak koktélok is (1300-1500-ig), az antialkoholisták pedig 350-ért vehetnek szénsavas üdítőt és 250-ért ásványvizet.

És ha mindezen túl vagyunk, akkor indulhat az aznapi bulizás annak alapján, hogy mit néztünk ki az impozáns felhozatalból, vagy hogy félrevezetett elménk milyen utat szán nekünk a forgatagban....

-nagyM-

[2008.07.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még