2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Dupla KáVé izzasztó fellépése
Kapcsolatok
Dupla KáVé

Izzasztó napon van túl a Dupla Kávé - videóval

Budapest-Újfehértó, Újfehértó-Dunaszeg, Dunaszeg-Budapest útvonal, azaz közel 800 kilométer távolság, 9 óra kocsikázás, két fellépés - ez várt a Dupla KáVéra július 12-én, szombaton. Ezzel nem is lenne gond, ha nem 30 fok feletti hőségben történt volna.

Egyértelmű, hogy nem kellemes 9 órát utazni egyik helyről a másikra. Sajnos, vagy nem sajnos, de ez hozzátartozik a zenészek életéhez, erről Köteles István és Váradi Jenő is tudna mesélni. A Dupla Kávé tagjait szombaton két helyre is hívta a kötelesség.

A feladat teljesítéséhez először a Budapest és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Újfehértó közti 240 kilométer teljesítése várt, ahol az első alkalommal megrendezett Fürtös Fesztivál résztvevői 13.00-ra várták a mulatós formációt. A fellépésen Istvánra éneklés, míg Jenőre szintetizátor-rap feladat várt. Érdekes, míg István izzadt, dalok között törölközött és ivott - természetesen vizet -, addig Jenőt nem viselte meg a kánikula, legalább is kívülről nem látszott.

Még gyártanak kazettát?

A népszerű slágereket tartalmazó csokrukban a tűző napon többek mellett a Se veled, se nélküled, a Szerenád, a Késő üzenet című dalokat adták elő, míg műsorukat a Kék a szeme című mulatós-megaslágerrel zárták, ezután pedig dedikálás várt a fiúkra - ezen alkalmat kihasználva a duóval érkező technikus hirtelen CD-, kazetta- és poszterárussá alakult át.

Vitték a portékát, mint a cukrot, amit István és Jenő azonnal dedikált. Ki hinné, hogy valaki kazit is vesz? Sőt, érdekes módon ez a legnépszerűbb termék a kínálatból.

Nézd meg a fellépésről készült videónkat:



Ugrás a kocsiba és irány az ország másik vége, a Győr mellett található Dunaszeg. Ekkor a penzum 371 kilométer volt, majd jött a fellépés 20 óra körül, amikorra a hőmérő higanyszála már lejjebbkúszott, de így sem fáztak a zenészek: lenyomták a bulit és ismét be a kocsiba, hogy 135 kilométert megtéve hazaérjenek.

A fentiekből is látszik, hogy nem csak dalolásból áll a zenészek élete, de aki vidéki haknikat vállal, annak nyilván nem újdonság a több óra utazás.

Egy biztos: a népszerű mulatósdalokkal nem lehet mellényúlni, a közönség még a legnagyobb kánikulában is vevő ezekre a nótákra.

Dupla KáVé izzasztó fellépése képekben

- Bíró Zsolt -

[2008.07.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még