2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voltál a Seal-koncerten? Írd meg, hogyan érezted magad!
Seal: "Ez nem az én koncertem" - képekben
Íme az igazság! Félplayback volt a Seal-buli?
Képgalériák
Seal Budapesten - képekben
Kapcsolatok
Seal
Kapcsolódó események
Seal - Helyszínváltozás!
[2008. július 15.
kedd 20:00]

Nem örült a színpadra felhívott lány a Seal koncerten - olvasóink írták

A brit énekes Seal adoott koncertet 2008. július 15-én este a budapesti SYMA Csarnokban.

Nekem volt szerencsém részt venni a tegnap esti koncerten, ami mondhatom, kitűnően sikerült. Némi csúszás után fél kilenc körül egy trükkös belépővel kezdte az estét Seal. A hangját már halhattuk, de a mikrofonnál egyik gitárosa "tátogott". Azután hirtelen megjelent középen, vagyis berobbant. – kezdte beszámolóját Márta.

- Szerintem felülmúlta várakozásainkat hatalmas termetével, stílusos megjelenésével-talpig fehérben. Kivételes egyéniség. A közönség imádta, persze én és barátnőm is. Bár be kell vallanom, felkészületlenül érkeztünk, ami legújabb albumát illeti, de ennek ellenére nagyon jól szórakoztunk, sok korábbi dal is előkerült és az újak is élvezhetők voltak. Néhány után váratlanul egy szerencsés lányt felinvitált maga mellé a színpadra, akivel együtt táncolt, (ekkor sajnáltam leginkább, hogy nem férkőztem előbbre), azonnal kivívva ezzel a magyar közönség szimpátiáját.

- Később újra felrázta a közönséget a Kiss from ...című számmal, amibe beleszőtte a "szerelem" szót, ez is igen hatásos volt. Végül néhány emlékpólót is ledobott a tömegbe, ami sajnos nem Tibi bácsi pontos labdája volt, így csak a "tűzközeli" rajongóknak volt esélye elkapni egyet, de így is remekül szórakoztunk. – zárta beszámolóját olvasónk, aki sajgó tenyérrel, lábbal és egy felejthetetlen élménnyel távozott az estről.

Repültek az ajándékok

Vecsési látogatónk Alexandra, így ír a történtekről:

- Ez volt az első Seal koncert, amin voltam, ezért nagyon vártam, hogy végre elkezdődjön. Sikerült egy nagyon jó helyre beállnom, mégpedig a kordon és a színpad kifutó részének találkozásánál, a sarokba. – kezdte leveleét

- A koncert a stílusos késés után, körülbelül fél 9-kor kezdődött Seal egyik új számával az If it's in my mind, it's on my face-szel, majd jött az Amazing és egy régi klasszikus a Killer. Ezzel a kezdéssel meg is teremtette a jó hangulatot, amit ezek után csak fokozott és fokozott. Igazi discohangulat alakult ki, és a pörgést 1-1 balladával - Love's divine, Kiss from a rose - csillapított, és ezeket a számokat az egész közönség együtt énekelte Seallel:)

- Végig nagyon közvetlen volt a rajongóival, megfogta a kezüket, engedte hogy behúzzák magukhoz és elém még egyszer le is térdelt gitározni, közben pedig végig mélyen a szemembe nézett. A basszer is hasonló közvetlenséget mutatott, mosolygott mindenkire és még pózolt is ha fotózták:)

A koncert végén a közönséget is megénekeltette majd bedobta a méltán nagy sláger Crazy-t. Ezután levonultak és egy kis szünet után tértek vissza ajándékpólókkal és sapkákkal, amit Seal jó messzire dobott be a rajongóinak.

Szóval összességében nagyon jól éreztem magam, nagyon tetszett az énekes hozzáállása és remélem jön még hozzánk és hallhatjuk a közös számát Heidivel:)

Olvasónk imádkozik fog

- 1991 óta egyedül hallgattam SEAL zenéjét. A környezetem nagyon megszerette nekem köszönhetően. 2004-ben találkoztam „egy” nagyszerű emberrel aki jelenleg a férjem és vele együtt hallgatt(j)uk azóta Őt. Tegnap a koncerten személyesen is megcsodálhattuk és hallgathattuk énekelni SEAL-t! - közölte Gabriella, aki  Egerből írt lapunknak.

Hozzátette: Egy piros ruhás lányt hívott fel a színpadra. Nagyon szépen táncoltak együtt, de a lány nagyon visszafogott volt, és nem láttam az arcán örömöt. Én biztos kiugrottam volna a bőrömből ha engem választott volna. Egyszer eltűntek a színfalak mögött de visszatapsoltuk őket. Akkor egy másik pólóban jött és ajándékokat dobált közénk.

Egy sapkát és három SEAL pólót. Titokban reméltem, hogy odapottyan az egyik, de sajna nem így lett. Ahogyan szétnéztem és láttam a körülöttünk állók arcát a látvány önmagáért beszélt. Mindenfelé örömteli, boldog arcok! Azt hiszem ezt az estét míg élünk nem felejtjük el a férjemmel. Amíg nem találkozunk Vele újra táncolni énekelni és imádkozni fogunk ahogyan Ő kérte!!!!!!!

Seal Budapesten - képekben

- Bíró Zsolt -

[2008.07.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még