2024. szeptember 29. | vasárnap | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Hallgasd online
Kapcsolódó cikkek
Indul a Campus Fesztivál - érdekességek
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Campus Fesztivál 2008
[2008. július 23. - 27. ]

A sár nem nyelte el a fesztiválozókat - jövőre folytatják

Bezárta kapuit vasárnap Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri fesztiválja; a Vekeri-tó partján megtartott Campus Fesztivál programjait összesen mintegy 27 ezren keresték fel a hét második felében - mondta el az MTI-nek a fesztiválzárást követően Bakó Csaba sajtófőnök.

Tájékoztatása szerint bár az idő mostohán bánt velük, a szervezők szándékai szerint alakult a jó hangulatú, népes együttlét. Előzetesen 30 ezer látogatót vártak, s mintegy 3 ezren lehettek akiket a szinte mindennapos kiadós eső távol tartott a Vekeri-tó partjától.

Bakó Csaba szerint gigászi erőfeszítésbe került az utakat olyan állapotban tartani, hogy a sár ne "nyelje el" a fesztiválozókat, s miután ez sikerült, semmi akadálya nem volt a felhőtlen szórakozásnak.

A fesztivál hat színpadán folyamatosan váltották egymást a zenekarok. Ezúttal is frenetikus sikert aratott a hazai pályán fellépő debreceni Tankcsapda zenekar, s kijutott a tapsból és az ovációból a zárónap éjszakáján fellépő Ganxsta Zolee és a Kartelnek, az Irigy Hónaljmirigynek vagy az utolsóként fellépő, fesztiválzáró Zagar and The Underground Divas-nak is.

Bár a zenéé volt a főszerep a korábbi nagysikerű Vekeri-tó fesztiválok és a tavalyi EFOTT után az idén első alkalommal megrendezett Campus Fesztiválon más műfajokat is lelkesen fogadtak a fiatalok: volt Stand-up Dumaszínház, Campus Közéleti Klub és Magyar Filmek Klubja, a sport- és ügyességi versenyekről nem is beszélve.

A helyi hangulatfelmérésekből az is kiderült, hogy találkozott a szervezők és a résztvevők szándéka. Az első Campus Fesztivál sikerének köszönhetően jövő nyáron ismét lesz fesztivál a debreceni Vekeri-tó partján.

MTI


[2008.07.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még