2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Penduilum site-ja
Kapcsolatok
Pendulum
Legnépszerűbb csengőhangok

Egy űrhajóval etet a Pendulum a weblapján

Ők nem az a populáris kategória, mégis világszerte ismertek, az elektronikus zene fenegyerekei, drum and bass mindhalálig! A honlapjuk viszont most született újjá.

Külső
Teljesen ütős ez a Csillagok Háborúja a Mátrix ellen stílus, űrhajóval, gépies tapétával, érdekességképpen pedig egy gyönyörű háttérrel a flash részen. Ehhez szerintem jól passzolnak a kiemelések és az árnyékolások, színügyileg pedig a tartalmak is szépen kihelyezettek, annyira kaotikusak, mint amennyire harmonikusak is. Ez egyébként számokban nem mérhető összhangban van a zenéjükkel, az űr jelleggel.
10/10

Naprakészség
A hírek számával elégedettek lehetünk, van, hogy napi három is kimegy. A minőséggel már akadnak problémák, hiszen sokszor csak a buli plakát kerül ki az oldalra, ami bár tartalmazza a szükséges infókat, mégis lehetne valamilyen pluszt hozzárakni, mert egyrészt így nagyon csupasz az egész, másrészt pedig semmivel sem fogja többnek érezni magát, aki a weblapra kattint. Ez viszont baj, hiszen, aki bepötyögi a Pendulum nevét a böngészőbe, az megérdemel egy kis pluszt az utca emberével szemben, aki csak látja a plakátot a villanypóznán.

Elég jó a biográfiájuk, a diszkográfia is teljes, bár a tracklisten kívül nem mutatnak semmit, pedig pár szöveg, vagy rövid történet belefért volna az albumokhoz.
10/7

Kezelhetőség
Nincsen saját lejátszójuk, hanem a megosztó portálokról másolják be a honlapra a videókat. Jó, mert, mindenki ismeri, rossz, mert nem egyedi. A képeket egy másik oldalra átkapcsolva nézhetjük meg, semmi folyamat nincs az egészben, hiszen csak akkor mehetsz a következőre, ha az előzőt bezártad. Hozzáteszem, hogy ez egy két hetes site, szóval van még hova fejlődnie, de ha már újat csináltak, akkor az olyan is lehetett volna.
10/6

Lehetőség
Akárki, akármilyen trendet követ, egy világszinten, a saját szférájában ismert és elismert formáció nem teheti meg, hogy pár videóval és néhány képpel kiszúrja a rajongói szemét. Ha csak a tényeket nézzük, akkor rendelhetünk még lemezeket, és ennyi. Ez így elég soványka, még fórum sincsen, csak üzenetet hagyhatunk néhány menedzsernek meg ilyesminek.
10/3

Eredetiség
Lehet a Pendulum ismeri a rovatot, és úgy kalkulált, hogy a végén szeretne nevetni, ezért egy eredeti kis oldalt dobtak össze. A már említett űrhajó és az egész dizájn teljesen jellemző rájuk, könnyen rájuk lehet ismerni ezek alapján, viszont nincsen semmilyen speciális alkalmazás, ami alapján még hatásosabb lenne az egész. Akár egy játékkal, vagy valamilyen ütősebb, változatosabb animációval fel lehetett volna dobni, de nem tették, így meg szerintem leesett.
10/7

A holnap legerősebb része az űrhajó. 50/33

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán


-Fábián Tamás-

[2008.08.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még