2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
DJ PéGé honlapja
Kapcsolatok
DJ PéGé (Pavlovics Gergely)

DJ PéGé videókkal hódít a világhálón

Első látásra talán kevésbé megkapó, de ha a felszín alá nézünk, akkor igen jó dolgokra lehetünk a lemezlovas rezidenciáján.

Összhang
Szép, letisztult formák jellemzik a portált, bár nekem ez már túl egyszerű, igazából a dizájnnal lehetett volna még jobban játszani, mert így nagyon snassz. Félreértés ne essék, ami van, az remek, a menüpontoknál a füles, a fejléc, a lemezjátszó mind kiválóan mutatnak és nem annyira megszokottak, de egyes helyeken akkora űr tátong, hogy szinte bekebelez. Így nehéz arról beszélni, mennyire jelenik meg Pavlovics Gergely az interneten, mert ha neki ez volt az elképzelése, akkor teljesen, viszont akkor is elférne itt egy kis szín.
10/6

Naprakészség
Annak figyelmében, hogy PéGé lemezlovas, s nem producer, zeneszerző, és a honlapja is most újult meg, szerintem elég információt tartalmaz...egyelőre. A biográfia így is, úgy is lehetne bővebb, egy kis mese mindenkinek kell, és a személyesebb kontakt miatt sem ártana még egy picit kiegészíteni. DJ-knél már megszokott, szinte elvárás is, de azért mindig érdekes a saját kedvenceikből összeállított toplista. Ezzel szerencsére itt is találkozhatunk.

Ha szemügyre vesszük a híreket, akkor rájövünk, hogy PéGé nem az a szószátyár típus, de én mindig azt mondom, hogy olyan frissítéseket lehetne csinálni egy szimpla buliról, hogy csak na. Nem csak a száraz tényeket kell kitenni, hanem hangulatokat, benyomásokat és sztorikat is nyugodtan. Ezektől csak színesebb és tartalmasabb lenne minden oldal.
10/7

Kezelhetőség
Abszolút rendben van ez a rész, a kiemelések jók, a videókat pedig YouTuberól nézhetjük meg, a portálba beszerkesztve, gondolom ez senkinek sem jelent nehézséget. Két apróbb problémám azért lenne. A mozgóképek miért a híreknél vannak, s miért nem a média fül alatt? Értem is persze, de azoknak nem ott a helye. A másik gondom a képnézegető, amivel nem tudjuk végigtekerni az összes fotót egyszerre, hanem négyesével mehetünk végig rajtuk, ez pedig lassúbb, mint azt egy júzer szeretné, szerintem.
10/8

Lehetőség
Ahhoz képest ez sokkal több, mint amire az előzőekből számítottam, köszönhető ez főleg a néhány buli klipnek és a jó pár buli képnek. Egy link segítségével rádiót is hallgathatunk online, valamint a fórum is várja a népet. Utóbbi még nem indult be igazán, de reméljük majd megered a szátok és a kezetek. Esetleg egy-két mixet fel lehetne még tenni és akkor igazán ütős lenne ez a szekció.
10/9

Eredetiség
Nem állítom, hogy könnyű, de ahány ember, annyi elképzelés, ergo lazán lehetne mindenkinek más, sokban eltérő és mégis jó honlapja. PéGénél csak itt- ott fedezhetünk fel az átlagtól eltérő dolgokat, de markánsabb részről ez is inkább követi a megszokott trendet, mintsem valami merőben újra vállalkozna.
10/6

Ha izgalmasabb volna a dizájn, akkor szuper lenne, így viszont csak jó. 50/36


-Fábián Tamás-

[2008.09.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még