2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A FOLK Error zenekar honlapja
Kapcsolatok
Folk Error

Bemutatkozik a FOLK Error a neten. Nagyon király!

Még nem törtek be igazán a köztudatba, de szerintem az is csak idő kérdése. A világhálón mindenesetre már tuti letették a névjegyüket, lássuk mitől döglik ennyire a légy.

Összhang
Remekül megoldották a dizájn kérdést, hiszen sikerült egy olyan külsőt kialakítaniuk, ami abszolút rájuk, illetve a zenei stílusukra jellemző. Ez tipikusan az egyszerű, de nagyszerű eset, adott egy szép falu, ahol minden házikó valamilyen menüpontot takar, de nem folyik egybe az egész, hiszen tisztán, és jól láthatóan elhatárolódnak egymástól az egyes részek. A felület is egy jó hátteret kapott, nem kell görgetnünk, hiszen minden a szemünk előtt van. Egyedül a két szélen látható betűtípus nem tetszik, és igazából nem is értem, hiszen a tagokról egy sokkal inkább ide passzoló verzióval olvashatunk. Ez persze kevéske probléma ahhoz képest, hogy mennyire király például a lejátszójuk külseje, ahol forog a bakelit, ha elindítjuk, rátapad a tűhegy, teljesen ’valósághű’. Érdemes még kiemelni a postást is, aki bár nem annyira tanyasi külsejű, de fel le mászkál, ez által sokkal barátságosabb, mint az egyszerű itt üzenhetsz nekünk részek.
10/10

Naprakészség
A honlap ez a része is abszolút megállja a helyét, hiszen van egy egész normális bio, bár lehetne több is szerintem, kicsit a megismerkedésükről, hasonlókról. Néhány, igen szolid információt a tagokról is kaphatunk, két kivétellel csak a nevüket és az általuk kézben tartott hangszer nevét olvashatjuk. Egy picit ezeket is ki lehetne egészíteni. A hírek száma nem valami eget rengető, de a bloggal kiegészülve már egész elfogatható kis tudásmennyiségre tehetünk szert. Természetesen nem lehetünk mohók, hiszen a csapat bár rendületlenül tör felfelé, még nem tartoznak a legismertebb zenekarok közé.
10/8

Kezelhetőség
Mint már említettük, jók a kiemelések, így aztán könnyen lépegethetünk háztól házig. A nótákat a saját lejátszójukból hallgathatjuk meg, aminek a használata pofon egyszerű, a kezdő júzereknek is simán mehet. Nincs még komolyabb videójuk, de azért jó néhány koncertfelvételt felpakoltak a YouTubera, ezzel is minden alkalmat kihasználva, hogy a közönség megismerje őket. Ezeknek nem olyan pazar a minősége, viszont teljesen jól tükrözi a fellépések hangulatát. Az, hogy linkkel nyílnak meg ezek a távlatok, szerintem nem nagy gond.

A galéria is nagyon király, egyetlen problémám, hogy szemenként végig kell lépkednünk a fotókon, helyenként százon is. Sokkal szerencsésebb lenne, ha volna egy gördíthető sáv, ahol kicsinyítve láthatjuk a képeket, és csak azt nézzük meg nagyobban, ami érdekel.
10/9

Lehetőség
A FOLK Error kinyitotta saját kis szelencéjét, mely meglehetősén mély és nagy. Rengeteg fénykép, és arányaiban ugyanennyi videó vár ránk, valamint tíz számukat meghallgathatjuk. Itt még nincs vége a sztorinak, hiszen néhány háttérkép mellett a daloskönyvüket is letölthetjük, sőt saját csengőhangot is szerezhetünk, de ha ez még mindig nem elég, akkor ott vannak a FOLK erroros winamp skinek. Ha még többet szeretnél, akkor elektronikus levélen keresztül a bemutatkozó CD-jüket is megrendelheted 1500 forint plusz postaköltségért a folk’n’rollt játszó csapatnak.
10/10+1

Eredetiség
Hasonló alapokon nyugvó honlapokkal már találkoztam: Kerekes Band, Kronos, stb…, de mint az előző kettő, így ez az oldal is abszolút eredeti, csupán technikájában és koncepciójában azonos az előzőekkel. Az eredetiségüket a dizájnnal teljesen kialakították, a főoldalon lehetne még fokozni az élvezeteket, de ez már lehet csak kekeckedés.
10/9

Kellemes meglepetés a honlapjuk, hallgassatok bele a számaikba, szerintem még tetszetősebbek, mint ez a portál. Pedig ez is elég király: 50/47

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.10.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még