2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Balogh Imre könnyes búcsúja a Megasztár 4-től: "Ne búsulj, sokra vagy hivatott"
Kapcsolatok
Fenyő Miklós
Eszenyi Enikő
Nkuya Sonia
Mester Tamás
Király Viktor
Szecsődi Károly
Bencsik Tamara
Ásós Attila "Pacsirta"
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Balogh Imre
Lakatos Krisztián
Nguyen Thanh Hien
Fekete Dávid

Megasztár 4: Bencsik Tamara lerúgta a cipőt, Balogh Imre kiesett

Szombat este fél nyolckor kezdődött és majdnem tizenegyig tartott a Megasztár negyedik szériájának első döntője. A végén Balogh Imre esett ki.

A műsort Fenyő Miklós népszerű házibulislágere nyitotta a 10 finalista előadásában. Az új Csillagdal felcsendülése utána Király Viktor az Earth, Wind & Fire September című muzsikájával kezdte, majd Nkuya Sonia folytatta. Eszenyi Enikő örült a lánynak, aki elmondta: "Sonia drága örülök, hogy bent tartottak a nézők."

A színpadon Szecsődi Károly következett, a minap egy kisebb pánikrohamot kapott énekes a Fekete Vonat "Hol van az a lány" slágerét adta elő.

Tamara lerúgta cipőjét

A csapat vadmacskája Bencsik Tamara negyedikként, egy Vaya con dios nótával mutatta meg tudását. A Neh nah neha előadása közben még a cipőt is lerúgta, és úgy folytatta produkcióját. Ez Friderikusz Sándornak is bejött: "Remélem megvan képen, amikor a cipődet elrúgod. Remek pillanat. Nagyon örülök, hogy Szerbiától elvettünk egy ilyen remek énekesnőt." - mondta a showman.

Ásós Attila "Pacsira" összebarátkozott Nagy Lacival, de ő sajnálatára kiesett. Célja, hogy az első három helyen végezen a versenyben. Most egy Korál balladával, a Maradj velemmel örvendeztette meg a nézőket. Produkciója nem nyerte el egyértelműen a zsűri tetszését. Nem igazán sikerült jól, nem érezte magának a slágert.  "Annyira nem volt rossz, amennyire gondolják sokan. Kicsit hamis voltál. " - mondta Mester Tamás.

Minden idők legfiatalabb Megasztár-versenyzője a kaposvári Tóth Lucienne Szekeres Adrien Olyan, mint te dalát az eredetinél rosszabb kiadásban, több hibával dalolta.

"Lüszi! Olyan, mint te, nincs még egy. Megint tanultam tőled valamit, arra kérlek küzdjél tovább és ne hidd el, hogy te vagy a legjobb." - jegyezte meg Eszenyi Enikő. "Neked egy kicsit túl érett dal volt ez" - tette hozzá Fenyő.

Szép volt Imi!

Megasztár előtt soha nem lépett fel, mindig otthon énekelt a hetedik fellépő. Ő Balogh Imre, Debrecenből érkezett, és a Take That egyik legjobb számát, a Relight my fire-t adta elő.

Szép volt Imi. Szép volt - mondta Mester Tamás. Úgy látja, hogy a csajok szólóban imádni fogják. Fenyőnek a Imre sérója tetszett, és elmondta, hogy nem csúsztak el a hangok a dalban, rendben volt a produkciója.

Lakatos Krisztián az Ének az esőbennel jött, azaz előadta az 1952-ben született szerzeményt a Singin' in the Rain-t. Friderikusz a  pingvintáncot hiányolta, majd átadta Enikőnek a szót, de Fenyő szólalt meg, akit lenyűgözött az előadó.

Nguyen Thank Hien vietnámi és 14 éves. Rihanna Umbrella nevet viselő világslágerét adta elő. "Erős vagy, erős, mint a többiek" - mondta frappánsan Fenyő Miklós. "Ha te vagy a színpadon, akkor elolvadok" - árulta el huncutan Friderikusz.

A szólóprodukciók sorát Fekete Dávid zárta, szokásához híven musicalt énekelt, ezúttal a Rómeó és Júlia Lehetsz király betétdalát választotta.

"Dávid lehetsz király!" - ordította Enikő, akinél a mai estét Fekete nyerte meg.

Elkelt a 10. hely

A közönségtől Nkuya Sonia és Balogh Imre, kapta a legkevesebb szavazatot. Kettőjük közül végül a zsűri úgy gondolta, hogy Balogh Imre nem folytathatja a versenyt és a 10. helyen végzett a Megasztár negyedik szériájában. Soniát ismét megmentette a közönség.

Egy hét múlva - az október 23-ai ünnepi hétvégéhez méltóan - a ˝Szabadság, szerelem˝ lesz az előadandó dalok témája.

Megasztár legfrissebb hírei

- Bíró Zsolt -

[2008.10.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még