2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Veszélyben Dobrády Ákos? - "Bármi áron kinyomozzák a számomat"
Kapcsolatok
Dobrády Ákos
Legnépszerűbb csengőhangok

Megtudtuk! Dobrády Ákos végleg elhagyja Magyarországot?

Dobrády Ákos nem csak a zenében maximalista, hanem az élet minden területén. Bármibe vág bele, addig nem elégedett, amíg a legtöbbet ki nem hozza belőle. Ez vezérelte akkor is, amikor elhatározta, csiszolja angol nyelvtudását és meg sem áll a felsőfokú nyelvvizsgáig.

Döntése azért is nagy horderejű, mert másokkal ellentétben ő nem az első hazai nyelviskolába iratkozott be, hanem célba vette a lehetőségek hazáját, Amerikát.

- Mindenképpen angol nyelvterületen akartam tanulni, mert szerintem hatékonyabb az iskola, ha az órák után is rá vagyok kényszerülve arra, hogy angolul társalogjak. Angliában már eltöltöttem pár hetet, most messzebbre vágytam. Végül a Floridai kapcsolatok, a kedvezőbb időjárási viszonyok és nem utolsósorban a kihívás vitt rá, hogy egy tengerparti helyet, Sarasotát válasszam - mesélte az énekes. A zenész azt is elárulta, bár egyedül vág neki az útnak, kint vannak ismerősei és bízik benne, hogy új barátokra is szert tesz.

Nem felejti rajongóit

- Az Egyesült Államokban sokféle kultúrát meg lehet ismerni, hiszen a világ minden tájáról érkeznek oda emberek. Biztos vagyok benne, hogy nem sok időt töltök majd egyedül. A tanuláson kívül szeretnék majd színházba, koncertekre járni, egyszóval mindent megpróbálok belezsúfolni ebbe a pár hétbe, amitől valamilyen téren fejlődni tudok, amellett, hogy szórakozom.

Ákos természetesen a távolban sem felejti el itthoni rajongóit és a kint szerzett élményeket arra használja majd, hogy ihletet merítsen belőlük készülő lemezének anyagához. A ruhák mellett bőröndjében helyet kapott az elmaradhatatlan szintetizátor és egy laptop is, amik elengedhetetlen kellékei a zenealkotásnak.

- A napsütés, a tenger mindenkire kedvező hatással van, bízom benne, hogy nálam is jó "múzsának" bizonyul majd, és sok dal születik a távol töltött hetek alatt - tette hozzá a zenész, akinek új nagylemeze várhatóan ősszel jelenik meg.

Megtudtuk, hogy Ákosnak pénteken szállt fel a gépe, de nem hagyja el végleg szűlőföldjét, hiszen nyáron hazatér és koncertezik Magyarországon, de addig a tervek szerint rendszeresen beszámol a kinti eseményekről. Blogjában többször fog fotót, és szöveges beszámolót küldeni.

Ezt is érdemes elolvasnom: Veszélyben Dobrády Ákos? - "Bármi áron kinyomozzák a számomat"

- Bíró Zsolt -

[2009.01.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még