2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Keleti Front hatással volt a Danubius műsorvezetőjére - videóval
Az első klip a Keleti Frontról, és ami mögötte van
Először nem ringat máshogy a Keleti Front
Eláruljuk mit hoz a Keleti Front karácsonyra
Ilyen még nem volt! Rockkoncert a színházi fesztiválon!
Képgalériák
Képek a 2008. évvégi kisvárdai koncertről
Kapcsolódó Kiadványok
Keleti Front: Álmatlanul
Keleti Front: Keleti Front 1.
Kapcsolatok
Keleti Front
Legnépszerűbb csengőhangok

Ezt nehéz elfelejteni! A Keleti Front megmutatta, milyen a jó évzáró - érdekes képekben

Igaz, ez az esemény egy hónappal ezelőtt történt, de így is szívesen írunk róla - a képek magukért beszélnek.  

Tavaly december 27-én, szombaton tartotta a Keleti Front együttes immár hagyományos évzáró koncertjét a zenekar szülővárosában, Kisvárdán. 2007 decemberében, ezen az évzáró koncerten jelent meg a második, „Álmatlanul” című lemezük. Ebben az évben sem maradt el a meglepetés.

Az együttes egy maxival lepte meg rajongóit, mely a „Kisvárda Blues” címet viseli. A látogatók közül az első 50 érkező ajándékként kapta meg ezt a kiadványt. A korongon 3 új dal és a „Máshogy ringass el” című nóta videoklipje látható és hallható. Érdekessége még a cd-nek, hogy ezúttal egy karácsonyi muzsika is felkerült rá. Most első ízben írt dalt az ünnepre a Keleti Front, „Gyújts egy gyertyát” címmel.

A koncert különlegessége volt még, hogy a csapat mellett még három másik zenekar szórakoztatta a szépszámú érdeklődőt, akik együtt ünnepeltek a zenekarral és a közönséggel. 19 órakor a Z.U.P, azaz a Záhonyi Unplugged Project csapott a húrokba, akik színvonalas műsorukkal nyitották meg az estét.

Őket követte a koncert talán legérdekesebb zenekara, a nyíregyházi Folk Fusion. A groove alapú népzenét játszó együttes igazi színt vitt az estbe. A publikum érdeklődve követte ennek a nem mindennapi zenét játszó zenekarnak a műsorát. Ezután, már mintegy a Keleti Front felvezetőjeként lépett színpadra a kisvárdai Rock and Road. Ők az igazi, hamisítatlan blues rock muzsikájukkal rendesen megalapozták az egybegyűltek hangulatát.

Sok ismeretlen bulizott

21 óra után pedig teljes sötétségben felcsendült a főfellépő karácsonyi dala, a Gyújts egy gyertyát. A szerzemény végén pedig berobbant az együttes az új „Kisvárda Blues” című nótájával. Az eddigiekhez képest teljesen új műsort játszott a csapat. Régi és új számaikon kívül néhány klasszikus rock feldolgozás is felcsendült.

„Nagyon öröltünk a nagyszámú érdeklődőnek. Nem is számítottunk rá, illetve meglepett minket az is, hogy sok „ismeretlen” arcot láttunk, akik ráadásul velünk énekeltek minden dalt. És külön siker volt, hogy jelenlétével megtisztelt bennünket Nagy László Attila, a Republic együttes dobosa is” - mondta a banda énekese, Szécsi Norbert.

Ezúttal minden eddiginél nagyobb hang- és fénytechnikát vonultatott fel a színpadon a zenekar. A közönség ennek a hatására is nagyon egy húron pendült a formációval. Az ismert nótákat együtt énekelte mindenki Norróval. A csapat pedig a legjobb formáját hozta ezúttal is. A visszatapsolást követően pedig 23 óra tájban felcsendült a Keleti Front búcsúdala, a „Száz lóerő”!

A közönség még percekig tapsolt az elköszönő zenekarnak, akik megígérték, hogy 2009-ben sem lesznek tétlenek. Sok jó koncerttel országszerte és új nagy lemezzel jelentkeznek idén.

„Köszönjük mindenkinek, aki hitt és hisz bennünk, és itt volt velünk ma este. Fantasztikus volt.” – búcsúzott a Keleti Front a közönségtől.

Képekben a buli - klikk a fotóra


- zene.hu - 

[2009.01.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még