2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
MÁZS Hivatalos Weboldala
Képgalériák
Mészáros Árpád Zsolt a nyíregyházi Korzóban (2009)
Kapcsolódó Kiadványok
Mészáros Árpád Zsolt: Musicalek MÁZS-képpen
Kapcsolatok
Mészáros Árpád Zsolt
Nyíregyháza Hölgykoszorúja
Legnépszerűbb csengőhangok
Lola
Miller Zoltán
Fenyő Miklós
Korzó Üzletházak, Nyíregyháza
Kamarás Máté
Vastag Csaba

MÁZS hölgykoszúrban lépett fel - Fiatalokkal táncolt, idősebbekkel énekelt a művész

Szülővárosában, Nyíregyházán ejtette rabul a női szíveket Mészáros Árpád Zsolt. A színész-énekes bárhová megy az országban, mindig sikert arat, de egy Valentin napi fellépés "hazai pályán" talán neki is nagyobb élmény.

Megtelt a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont a Valentin napi rendezvényen. A Váci Mihály Művelődési Központ és az üzletház által közösen szervezett délutánon a szerelmes versek mellett zenés programokkal is várták a közönséget.

Nyíregyháza Hölgykoszorúja kezdett, a százharminc fős kórus a két mozgólépcsőn felsorakozva énekelt Kazár Ticiána vezényletével. Sőt, az utolsó dalban segítségük is akadt: a népszerű musicalszínész, Mészáros Árpád Zsolt is beállt közéjük.

MÁZS nem egy dal erejéig tért haza, hisz a nap sztárvendége egy bő félórás repertoárral készült. Közben a színpadon az Y2K táncosai külön koreográfiát adtak elő Árpi dalaira, amelyek között elsősorban a legnépszerűbb musicalslágerek csendültek fel.

A színész-énekest még fellépése előtt kérdeztük a közelmúlt történéseiről.

Mészáros Árpád Zsolt a zene.hu Top100-as listáján a huszonharmadik helyen végzett, a musicalszínészek közül pedig a harmadik lett. Az eredmény jól mutatja, hogy egyre népszerűbb, és ami fontos, egyre elismertebb is a művész.

- Örülök ennek. Elismerés, pláne egy olyan világban, ahol nem feltétlenül titok az, hogy milyen folyamata van annak, hogy valaki felkerüljön egy ilyen listára. De én bizton állíthatom azt, hogy sem a kiadó, sem a managment, sőt az én részemről sem történt semmilyen ráhatás erre a dologra. Ez pedig így egy nagyon szép érdem, hogy nem is foglalkoztunk valamivel, ami ennyire sikeres lett. Igazán engem az döbbentett meg, hogy a vidéki rádiók toplistáján a Bangkok volt az első jópár hétig. Ez pedig nekem egy nagyon nagy érdem, elismerés, hogy ennyire szeretik a munkámat.

- Ha már elismerés: még a nyár folyamán te voltál az, aki Lola mellett Fenyő Miklós szokásos margitszigeti nagykoncertjén a meghívott vendég lehettél. Lola nemrég azt mondta nekem, hogy ez neki nagy elismerés. Te is így érzed?
- Nagyon jó kapcsolat alakult ki Miklóssal, amikor együtt dolgoztunk a Made In Hungáriában, és azóta is meg szokott engem nézni az Operettszínházban, sokat szoktunk találkozni.
Lolával is elég jó a viszonyom, szinte már baráti a kapcsolat. Igazából sok olyan dolgot kérdezett tőlem zenei téren, amiben tudok neki tanácsot adni. De természetesen az nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ezen a koncerten én is énekelhettem. Idén nyáron is lesz egy hasonló esemény, most majd Miller Zolinak a szólókoncertjére leszek hivatalos.

- Még két dolog a közelmúltból: Ibusár és a te január 31-i önálló ested…
- Mindkét dolog közeláll a szívemhez. Az Ibusár azért, mert egy kortárs íróról, Parti Nagy Lajosról beszélünk, aki gyakorlatilag itt él közöttünk. Ő egy olyan művet hozott össze Sárbogárdi Jolán életéről, ami véleményem szerint egy zenei színháznál nagyon nagy kihívást jelent. Egy olyan helyen, ahol a nézők a mókához vannak hozzászokva. És hogy egy ilyen helyen is helyt tud állni a darab, az mindent elárul.
A szakmai lapok a legjobb elismeréseket hozták, mind a színészi alakításról, mind a rendezésről. De belső szakmai megpróbáltatáson is átment a darab, és a legtöbben azt mondták ez a színmű a legjobb helyére került.
A január 31-i koncert pedig egy igazi csemege volt, ahogyan a rajongók is mondták. Én úgy mentem oda, hogy Szerényi László barátommal fellépünk és éneklünk valamit. Ez végül odáig fajult, hogy Kamarás Máté barátunk hazajött Németországbeli turnéjáról, és énekelt velünk, de ott volt Vastagh Csabi, aki éppen befejezett egy forgatást, és aztán ott volt a Bodnár Viven is, akinek nemrég jelent meg lemeze. Volt tehát egy vendégdömping, akiknek én nagyon örültem, mert nagyon kedves barátaim és színesítették a műsort.
Egy koncertet nagyon nehéz összehozni, összeszervezni, de hogy ez mégis sikerült, és zeneileg profi módon összeraktuk, az Kazár Pali érdeme.

-ej-

[2009.02.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még