2024. május 31. | péntek | Angéla, Petronella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Musical Est
Képgalériák
Még képek az Estről
Musical Este
Kapcsolatok
Mészáros Árpád Zsolt
Feke Pál
Nagy Sándor
Szabó P. Szilveszter
Janza Kata
Németh Attila
Földes Tamás

A legnépszerűbb musicalslágerek estje

Ismét két fantasztikus eseményen jártunk a Fővárosi Művelődési Központban. Felléptek : Janza Kata, Polyák Lilla, Földes Tamás, Kerényi Miklós Máté, Németh Attila, Szabó P. Szilveszter majd Nádasi Veronika, Feke Pál, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Szemenyei János, akik nem először, de nem is utoljára hozták tűzbe a közönséget. 

A művelődési ház 13. alkalommal adott otthont a musical világ kedvenceit felvonultató Musical Estnek. A nagy sikerre való tekintettel a szervezők rendszeresen két előadást tartanak. Mindkét előadás szereplőgárdája fantasztikus volt. A következő Est időpontja december 10. este, a helyszínről később számolunk be. A délutáni előadás képei a Musical Est oldalán láthatók.

Tóth Aretta így számol be az eseményekről: "Fantasztikus délutánom volt. Nem volt nagy csúszás. 15 órára után pár perccel elsötétedett a nézőtér. Gondoltam ülök, dumcsizok még a barátnőmmel, egyszer csak valaki felsiet a színpadra - telefonálva. Gondoltam, jaj csak nehogy valami proplémát jelentsenek be, de nem , Földes Tamás volt! Majd követték a többiek! Nagyon arik voltak. Olyan kedves társaság! Kezdődött a konferálás. Janza Kata és Földes Tamás.

Humorosak voltak és kedvesek. Öt fellépőt már többször láttam a színpadon. Kerényi Miklós Mátét először, ő még fiatal. Szép jövő vár rá. Az biztos, hogy nagyon igyekezett és maximálisan próbált a közönség kedvére tenni. A Nagyra nőt az árnyék című dalban Szilveszterrel kimondottan nagyot alakított. Tetszett, amikor leült a színpad szélére az Azért vannak a jó barátoknál. Igazából jó lett volna, ha még táncol amikor a Szilveszter is elkezdte a végén.

Szabó P. Szilveszter, az est fénypontja

Fantasztikus egy férfi, kisugárzása maximális, a közönség imádja, és én úgy érzem ő is szereti a közönséget. Annak ellenére, hogy hallom nem szeret „haverkodni”, a maga csendes belső énjében úgy érzem szeret minket. Amikor megköszöni a tapsot ez sugárzik belőle. Csak nem akar „barátkozni”. Ő ilyen. A színpadon mindent megtesz, de ha a függöny lemegy, egy másik felvonás következik az életében, egy másik szerepkör, egy másik világ. Az ő világa. Nagy sikere van, ezt nem akarja csak magának. Talán ezért még jobban imádja a közönség. Jó, hogy törődik a társaival a színpadon. Örülök neki, jó érzés mint nézőnek, hogy szeretik egymást. Ha ez nem volna igaz a valóságban az sem érdekelne, de jó, hogy ezt a példát mutatja.

A Hair számok imádni valóak. Attilával a duett nagyon jól sikerült. Külön köszönöm, hogy két olyan dalt, is elénekelt, amit máshol nem igen lehet hallani (Pusztulj világ, Ez a kéz utolér!). Az Elisabeth pedig egyszerűen csodálatos musical. Vétek, ha nem adják ki velük DVD-n. Szilvesztert nem lehet utánozni. Aki vele nem hallja ezeket a számokat, az nem is hallotta igazán. Földes Tamás, micsoda hangja van! Atyaég, tiszta és szép hang. Bezengi az egész termet, még az ülésben is érezni. Kedves huncut, barátságos mosoly. Annyira jó volt!

Az ember elhiszi Koppány életre kelt a több mint ezer éves magányából. Fantasztikus volt. Nem tudok mit írni. Aki nem hallotta, úgysem értheti meg. Őt hallani és látni kell. Polyák Lilla, kedvelem. Szimpatikus és nagyon szép a hangja. Katával a duett fantasztikusra sikerült. Én örültem volna egy számnak az Elisabethből a Szilveszterrel, de nem a Kell egy táncot, mert az a Katáé, én úgy érzem. Egy másik Elisabeth duettnek viszont örültem volna. De így is nagyon jó volt. Gratulálok neki, így a távolból.

Janza Katának nagyon jó hangja van, fantasztikus humora és úgy tűnik nagyon jó ember. Kedvelem, ha a színpadon van. Németh Attila, nekem nagyon tetszett a saját száma is. Szuper volt! Milyen kellemes szép délutánom volt ma! "

Aretta 

[2005.11.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még