2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Geg klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
GEG együttes: Az élet nem Hollywood
Kapcsolatok
GEG együttes

A harmadik Geg kilp hamarosan a zenecsatornán

Tiszta fehérben, kis narancs kiegészítéssel - ez jellemzi legjobban a Geg új klipjének hangulatát.

Az Ideaprodukció szervezésében forgatták le a közelmúltban a Geg együttes immár harmadik videoklipjét Illés Gabriella rendezésében, aki egyébként az Ideaprodukciónál már dolgozott - mások mellett - a Nox-szal is. Babos Tamás operatőr értő szeme volt még többek között a magyar viszonyok között nagyaszabásúnak számító produkció segítségére.

Kora reggeltől kezdődött a munka. Csak kettő körül értem oda amikor már mindenki gőzerővel be volt melegedve a forgatásba. Nagyon jó hangulat volt az egész idő alatt míg ott voltam, semmi kiabálás, idegeskedés, rohangászás ami ilyenkor szokásos. Valahogy minden ment a maga útján: a rendező dirigált a fellépők, statiszták  jöttek mentek, ideálltak, odaálltak, szóval ideális produkciónak nézett ki.

De miről is beszélünk (forgatunk) most? A Geg együttes egyik számáról, a Giovanni által elkövetett „Néhány év után” című slágergyanús szerzeményről. Giovanni bár még csak 30 éves, de már az örök szerelemről beszél, a most égő szerelem még ötven év múlva sem múlik el. Illetve ha mégis akkor is csak a szépre emlékezzünk. Ahogy elmondta fiatal kora ellenére teljesen át tudja érezni ezt a témakört.

Az "Az élet nem Hollywood" című albumukon szerepelt ugyan a dal, de akartak egy olyan verziót is amiben meg tudják mutatni a három fiú mire is képes. Ezért a klip alapját képező dal sokkal változatosabb zenei intervallumon belül mozog, fontosank tartották, hogy sokféle zenei irány belekerüljön a klipbe, illetve, hogy vendégelőadókat hívjanak. Fatima a Fekete Vonatból, Dopeman és öccse, örömmel vállalták a felkérést.

A klip igazából egy imidzs klip mindenki hófehérben, az örök szerelmet és érzést kifejezve. Története nem nagyon van, hiszen csak egy érzést akar átadni. A klip egy kicsit eltér a daltól, egy kis rockos beütést is belevittek. A fehér és a narancssárga egyébként a kezdetektől fogva a Geg színei, és most ebben a klipben a fehér az igazán hangsúlyos.

A klip elkészítése – mint a Geg számainak legtöbbje - csapatmunka, ezt többen is megerősítették a stábból. Kezdődik ugye csoportos ötleteléssel, majd az anyagi lehetőségeket is figyelembe véve együtt rakják össze a klipet. Mind a menedzser, mind a producer legalább annyira beleszól a klipekbe, mint a zenekara tagjai.

A 4Cut stúdió az utómunkálatokon dolgozott, és ezen a héten már talán látható is lesz a VIVA zenecsatornán.

Sir Oesh

[2005.11.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még