2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A tinilány, a tankok, a musicalszínésznő: magyar zenész TOP100 lista - 3. rész
Áprilisi pop-leső, avagy friss hazai kiadványok...
Melyik legújabb énekes a legjobb? Most kiderülhet! - Viva Comet 2009
Magyar klipekben ritkán látható izgalmas jelenetek a szőke énekesnő új kisfilmjében
Mark nem tartja jónak a szavazás rendszerét, Tóth Gabi szerint Lola az esélyes - latolgatás a Comet előtt
Tizenhetedszer gálázhatsz Budapesten az ifjúsági magazinnal
Tóth Gabi merész öltözéke sokkolta az embereket, Zséda kiemelkedett - ez (is) történt a BRAVO OTTO-n
Beszólt Barbee! A biztonságiaknak kellett közbelépni
A Groovehouse meglepte az ifjú énekesnőt, Barbee-t
Szexi és merész kép készült a hazai tinikedvencről
Kapcsolódó Kiadványok
Barbee: Popsztár
Kapcsolatok
Barbee
Legnépszerűbb csengőhangok

Barbee próbálja óvni a közönséget a csalódásoktól - bemutatjuk albumát  

Az ifjú énekes lemezbemutató rovatunkban rántja le a leplet Popsztár című albumjáról és avatja be a zene.hu olvasóit, milyen érzései és gondolatai is vannak a dalokkal kapcsolatban.

Popsztár:
Az album címadó dala és egyben az egyik kedvencem is. Lényegében arról szól, hogy bármibe is belekezd az ember, tudjon ugyanaz maradni mint a kezdetekkor. A dal szövegét Lakatos Levente írta, de én is kivettem egy picit a részem ebből, így sokat tudtunk beszélgetni az ilyen emberekről. Szóval ha olyan személyt akarnék mondani aki mondjuk inspirált bennünket, az mindenképp Britney lenne, hiszen az ő példája merőben tükrözi ennek a dalnak a mondanivalóját.

Szívtörő:
A legkedvencebb nótám a lemezről. Hogy miért? Mert nagyon jól tudtam azonosulni a szövegével. Biztos vagyok benne, hogy élete során mindenki találkozik egy olyan emberrel, aki összetöri a szívét, legyen az fiú vagy lány. Sajnos nekem is volt "szerencsém" ilyen személyhez, ezért is áll közel annyira hozzám a dal, mert valós élményeken alapszik. Így még reálisnak is tartom, hogy próbálom óvni a közönséget az efféle csalódásoktól :)



Ámor nyila:
Kit ne talált volna el életében legalább egyszer Ámor nyila? Szerintem mindenki átesett már ezen :) A dal pedig ezt az érzést taglalja, hogy milyen is az amikor az ember két méterrel a föld felett jár és milyen az amikor valaki annyira boldog mint még soha. Hozzám ezért is áll nagyon közel, mert szerencsére most már 7 hónapja tapasztalom ezt az érzést, így nem nehéz átéreznem, sőt... :)



Tik-Tak:
Fellépéseken mindig nagyon várom ezt a dalt, mert a táncosaim remek koreográfiát találtak ki rá, és a közönség is mindig nagyon élvezi. Nagyon pörgős, táncolós nóta, amire nagyon jókat lehet bulizni. Akiket viszont a dalszöveg története érdekel inkább, azoknak annyit mondhatok, hogy aki élt már valaha távkapcsolatban, az rögtön érteni fogja és hamar a szívébe zárja majd ;)

Kopj Le:
Azon dalok egyike ez, amelyet én írtam a saját két kezemmel és szintén saját élményeimen alapszik. Volt régen egy srác, akivel összejöttünk, majd egy idő után ott hagyott. Ez persze nekem rettenetesen rosszul esett és mire sikerült kihevernem akkor kezdett el ismét jelentkezni nálam. Magyarul amikor már késő volt. Ekkor persze már én nem akartam semmit tőle, még baráti kapcsolatot sem, és minden vágyam az volt, hogy kopjon már le végre. Így jött az ihlet, s így született meg a dal :)

Kell a srác:
Egy nagyon kedves barátom Lakatos Levente keze munkája ez a dal. A mondanivalója főként az, hogy az ember a sok csalódás közepette már eljut arra a pontra. hogy bármilyen pozitív is történik már vele, fél szerelembe esni. Fél attól, hogy újra átverik, megcsalják vagy bármi, még akkor is, amikor a kiszemelt srác egy karnyújtásnyira van tőle. Nagyon bírom a szövegét, mert annak ellenére, hogy úgymond arról szól, hogy megadjuk magunkat, kicsit pimasz is, és mindemellett pörgős, szóval nagyon jó hangulatot teremthet adott alkalmakkor.

Ébressz fel:
Az első klippes szerzemény, épp ezért a szívem csücske is :) Mindig jó visszagondolni a forgatáson szerzett élményekre, tapasztalatokra és a legjobb érzés akkor tölt el, mikor ezt a dalt énekelve eszembe jut, hogy tulajdonképpen ezzel a nótával robbantam be a köztudatba, ezáltal ismert meg a közönség úgy igazán. Sokat köszönhetek ennek, és ezt sosem felejtem el ;)

Selymes napsugár:
Életem első próbálkozása volt a dalszövegírás terén, és hát a visszajelzések alapján kezdetnek nem sikerült rosszul :) Az ihletet az íráshoz ismét a csalódott korszakomból vettem, azzal a különbséggel, hogy itt már rájöttem, hogy mennyi szép, jó és pozitív dolog létezik ami az embert jobb kedvre derítheti, mint pl a napsütés is. Szerettem volna ezzel azt az üzenetet átadni, hogy az ember sose hagyja el magát, mindig találja meg a kiutat, bármi történjék is. Fontos a pozitív szemlélet, mert mindig az visz előre - én legalábbis ezt vallom.

O.M.G.:
Még egy saját szerzemény szövegét tekintve. Hiába a szerelem nagy úr, és ha megtalál akkor annyira betudja tölteni az ember életét. gondolatait, hogy minden formában szeretnénk megmutatni. Az én verzióm ez a dal. Persze itt is megmutatkozik pár soron át a félelem az újbóli szerelembeeséstől akárcsak Levi szövegében a Kell a srácnál, de itt már legalább arra hegyeztem ki a dolgot, hogy már megadtam, vagy inkább átadtam magam a szerelem érzésének :) Koncerteken mindig ez a ráadás, ahol a hangulat már igencsak a tetőfokon szokott lenni :)

Halló:
Sokszor van, hogy nincs kedvünk kimozdulni otthonról, pedig az egész baráti körünk csak ránk vár, és arra, hogy végre megadjuk magunkat és neki vágjunk az éjszakának. Ilyenkor mindig van 1-2 ember aki addig noszogat minket, hogy "De igenis pattanj, fel mire vársz? Mi a gáz? Miért nem jössz már?". Ez a muzsika helyettesítheti ezeket az embereket, és egy jó alaphangulatot adhat a bulik előtti készülődésnek.

Hógömb:
A lemez bónuszdala. Azért áll kicsit távolabb a többi daltól, mert hangszerelésben és hangulatában is teljesen más, mint a többi. Sokkal lágyabb, kellemesebb és főként télen érdemes hallgatni, ugyanis mi magunk is egy téli hangulatú korcsolyázós klipet forgattunk hozzá, valamint a dalszöveg is sok helyen említi a téli tájat, a szeretetet és az ezzel kapcsolatos érzéseket.

Ajánljuk! A Groovehouse meglepte az ifjú énekesnőt, Barbee-t

 – zene.hu –

[2009.08.15.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
bizso 2009.08.16. 15:47 • [2]
Laci te kicsit elfogult vagy. Tudod nem csak a Crystal van a világon! Légyszi tartsd tiszteletbe mások ízlését!
Laci89 2009.08.16. 10:24 • [1]
Sziasztok!
Hát Barbiee,szánalmas. Na értem miért kell ilyenek cdt kiadni? Énekelni NEM tud,ezt mindenki halhatja. Szövege röhejes,zene semmilyen. POP és a Zene legaja... Van jó pop zene pl. Crystal,Zséda. Ök igényesek,és gyönyörű hangjuk van. De Barbiee Énekelni nem tud,sajnos ez tény. Sajnálom,hogy hazánkba ilyen igénytelen popzene is van mint ő..

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még