2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
SP: "Nem egy csinált produkció vagyok"
SP egy órát töltött el rajongójával
Őrület SP miatt - Tinilányok sikítozásától volt hangos a ZP
SP többszáz rajongójával találkozott - képekben
Kérdések között SP-vel - 2.rész: a tinisztár felfedte titkát
SP: "Nem számítottam rá, hogy ilyenek lesznek"
SP teljesítette a tinilányok kérését - fotókkal
Képgalériák
Első SP-rajongói találkozó
Kapcsolódó Kiadványok
SP (Éder Krisztián): Standard
Kapcsolatok
SP (Éder Krisztián)

Kérdések között SP-vel - 1. rész, rajongói vallomásokkal

A zene.hu olvasói tehettek fel kérdéseket SP-nek, akinek csillaga egyre magasabbra szárnyal. Számos kíváncsiskodó küldte el, mi is érdekli az ifjú zenésszel kapcsolatban. SP állta a rohamot, mindenre volt valami válasza.

Csak annyit szeretnék megtudni, hogy hány éves csajokkal jönnél össze? Vagyis úgy értem, hogy mi a minimum? Mert ugye lassan 21 leszel és hogy mennyi az aki vagy ami bejön és belefér :D Nah előre is köszi h ha válaszolsz. Puszi Wyky
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni SPtől, hogy járna-e nála fiatalabb lánnyal. Nem 1-2 évre kell gondolni, hanem mondjuk 7 évre.

Lányok! Ugye nem azt akarjátok kihúzni belőlem, hogy csinálnék bármit, ami törvénysértő? Mondjuk kiskorúaknál próbálkozni... Azért vannak dolgok, amiket tiszteletben tartok, egyébként a kor nem feltétlenül fontos tényező, de azért túlzásokba sosem fogok esni. :)

Először is gratulálok a 2 Comet gömbhöz, megérdemelted! Tisztelem benned azt, hogy ilyen alázattal vagy a zene felé és épp ezért vagy ilyen hires. Sokan nem így vannak vele :) A kérdésem az hogy mi számit neked egy lányba és milyen lányok jönnek be!!Sok puszi imádlak.
Szia milyen típusú lányok jönnek be neked (sovány ......stb vagy jobban a belső érdekel?)

A külső egy dolog. Természetesen egy dekoratív lány felkelti az érdeklődésem, de ha nem olyan, akivel tudok beszélgetni, vagy nem tudnám felvállalni a barátaim előtt, akkor lehet bármilyen szép, nem igazán érdekel. Jobban hiszek az „egy hullámhosszban”, mint a külsőségekben.

Gratulálok az eddigi munkádhoz!! A Comet gömböt megérdemelted!! A Fantalálkozó meg annyira jóra sikerült hogy azt nem lehet elmondani!! Igaz én eléggé messziről érkeztem. Busszal 6 óra! De megérte!! Amúgy van már jogsid? Továbbra is ilyen stílusba fogsz énekelni? Magyarország D-i részére nem tervezel koncertet? Balaton környékén mikor leszel?? Üdvözlettel :Brigiee / Legnagyobb rajongód /
Hello, Brigiee! Van jogsim, szeretek is vezetni, de csak ritkán jutok hozzá az élményhez. Az egyik barátomtól időnként megpróbálom elkönyörögni a kocsiját, amikor fellépésekre utazunk, de soha nem engedi, hogy vezessem. :S Nem is értem, miért...
A következő albumon kicsit más stílusú dalokat fogsz hallani, mint a STANDARD-on. Egyre távolabb áll tőlem a rap, viszont az R'n'B megmaradt. Ott koncertezem, ahova meghívnak. A fellépésekről a myspace oldalamon találhatsz infót.

Hellóka! Szandi vagyok és 2 kérdésem lenne az egyik az, hogy mikor lesz új lemezed? A másik pedig szintén a zenéiddel kapcsolatos: mit tartasz fontosnak amikor írsz egy számot? Egyébként én is énekelgetek és szerintem a legjobb számod a Mese. Egyszer meghallgathatnád, hogy hogy énekelek? Érdekelne a véleményed. További sok sikert kívánok. Puszi
Az új lemezem ősszel fog megjelenni, egyelőre úgy tűnik, hogy novemberben, a születésnapom körül. Mit tartok fontosnak, amikor írok egy számot? Nincsenek fontos dolgok vagy szabályok, amikhez ragaszkodom. Hallok egy dallamot, ami elindít bennem valamit, vagy egyszerűen leülök a zongorához, és csak jön magától. Talán ami fontos, hogy tetsszen azoknak az embereknek, akiknek kikérem a véleményét. Ha náluk működik egy dalkezdemény, akkor elkezdek komolyan foglalkozni vele, és Pixa barátom meghangszereli. A többi pedig a közönségen múlik, hisz ami igazán számít, az az, hogy nekik tetsszen! :)

[2009.08.18.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Zsani (: 2009.12.08. 16:27 • [3]
Szia!
Én arra lennék kíváncs,hogy ha pl. fiatalabb lány tetszene neked és mondjuk messze lakna tőled akkor jelentene problémát?
Ramci 2009.08.31. 14:49 • [2]
Szia!
Neked milyen csajok jönnek be?
és olyan létezhet hogy össze jössz egy rajongóval?
Nagyon tetszik az új számod!
Szia! Rami
Evecske 2009.08.31. 13:03 • [1]
Szia SP!
Milyen a kapcsolatod a rajongókkal?
Szerintem rengeteg rajongód van,jó érzés?
És fogsz önni Nyíregyházára koncertezni mostanában valamikor?
köszi előre is=)
Evecske

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még