2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tolvajoknak köszönheti első slágerét Noémi Virág?
Megmutatjuk, honnan ismerheted Noémi Virágot - 5 videóval!
Május elejétől jönnek a Mindennapok, Noémi Virággal
Melyik legújabb énekes a legjobb? Most kiderülhet! - Viva Comet 2009
Miénk egy darab Noémi Virág szívéből
Noémi Virág
Friss hazai pop - legújabb kiadványok
Hogy is volt az a legendás Holnap Hajnalig?
Nem mindennapi a Mindennapok
Lemezbemutató! Noémi Virág a Zene.hu Rádióban!
Világhírnév előtt álló zenészek a Starcaféban?!
Az énekesnő szerető családot keres!
Noémi Virág megmutatja a férjét
Mindenki számára elérhetővé vált Noémi Virág
Király Viktor interjú a Starcaféban
Romantikus jelenet! Puszival zárul a magyar énekesnő könnyed nyári klipje - videóval
Magyar énekes-szerzőt választott Anastacia
Noémi Virág álmai megvalósultak
Itt a lehetőség: vacsorázz Anastaciával!
Mi lesz Anastacia előtt? - Noémi Virág remek Reggelivel melegített
Az 5 legjobb Anastacia klip, szerintünk
Anastacia csillagként ragyogott a SYMA csarnokban
A puszi elmaradt! Életreszóló élmény részese volt a TV2 műsorvezetőjének lánya
Képgalériák
Noémi Virág - Soha még, klipforgatás
Noémi Virág Sajtófotók
Kapcsolódó Kiadványok
Noémi Virág: Mindennapok
Kapcsolatok
Noémi Virág
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Anastacia koncert
[2009. szeptember 6.
vasárnap 19:00]

Exkluzív! Még sokáig felemlegetik Noémi Virágnak a tettét

Nem mindig hálás feladat előzenekarnak lenni, de Noémi Virág megmutatta, hogy ez csak zavaró előítélet. A Syma Csarnokban, Anastacia vendégeként olyat alakított, amelyről még nagyon sokáig beszélni fognak.

Hetekkel ezelőtt elkezdődött a készülődés, nem csak profi énekesnőként, hanem zenészként is odatette magát a próbákon. Fontos volt, hogy minden óraműszerű pontossággal működjön, hiszen a világsztár saját maga választotta ki Noémi Virágot arra a feladatra, hogy feltüzelje közönségét.

Mielőtt azonban a magyar énekesnő a színpadra lépett volna zenekarával sikerült elcsípnünk s kifaggatni, vajon sikerült-e személyesen találkoznia Anastaciaval.

– Igen, hihetetlen élmény volt, hogy nem csak a dalokon keresztül ismerhettük meg egymást, hanem szemtől-szemben állhattam vele. Nagyon közvetlen volt, elmondta, külön örül annak, hogy magyar előzenekara lesz. Sőt még azt is megbeszéltük, hogy mind a ketten egy éve vagyunk férjnél. Hála az angol nyelv nemzetköziségének és Anastacia szerénységének úgy beszélgethettünk, mintha régóta ismertük volna már egymást.

Adja magát a kérdés, hogy vajon Noémi Virág meglepte-e valami emlékkel az általa igencsak nagyra tartott amerikai énekesnőt?

Sokat gondolkoztam, hogy mivel is lephetnem még Anastaciát, végül arra jutottam, hogy mivel mindene megvan a világon, az lesz a legjobb, ha a zenémmel, és így általa önmagammal is megajándékozom az énekesnőt. Ugyan tudtam, hogy bizonyos dalokat már hallott, amikor eldöntötték, hogy engem választanak előzenekarnak, adtam neki egy Mindennapok lemezt, amelyről elmondtam, hogy a dalokat én írtam. Azt ígérte meghallgatja… – válaszolta Noémi Virág.

Több kérdésre nem maradt idő, mert az addigra már csodaszép sminkkel ellátott énekesnőt színpadra szólították, 20.20-kor kezdetét vette a hangulat-izzítás. Noémi Virág egy fekete flitteres felsőben, laza farmerban és lapos cipőben lépett a világot jelentő deszkákra. Akik már találkoztam a művésszel, tudhatják: minden esetben önmagát adja. Ezt mutatta öltözéke is: csinos, ám sportos szerelése telitalálat volt.

Vette a lapot a közönség

Kezdésnek a Legjobb barátom című nóta csendült fel, amely egy igazi személyes élményt elevenít fel, amely amúgy is jellemző az egész szólólemezre. A közönség gyorsan felvette a ritmust, és egyre inkább bekapcsolódott a koncertbe. Külön említést érdemel, hogy a számos külföldi vendég is lelkesen és nyitott fülekkel fogadta a magyar csapatot. A dalok jöttek sorban, a közönség pedig egyre inkább belejött a tapsolásba és a kiabálásba, egyre többen kapcsolódtak be a refrénekbe: Melletted ébredek, Soha még, Jégszív. Apropó Jégszív: Bársony Bálint zseniális szaxofonosunk csatlakozott a zenekarhoz és még varázslatosabbá tette a nótát, csakúgy, mint Noémi Virág első nagy slágerét, a Hiányzolt, amely egy kicsit másként hangzott ezen az estén, éppen a szaxofonszóló miatt.

Az igazi nagy hangrobbanást az utolsó dal váltotta ki, amely a Szabad vagyok és a Sweet Child o’ Mine egyvelegéből született, s nem túlzás állítani: frenetikus sikert ért el vele Noémi Virág és zenekara.

A színpadról elköszönő énekesnőn szemmel látható volt a boldogság és az a fajta művészi elégedettség, amelyben azért már ott bujkál a jövő tervezgetése is.

Nagyon boldog vagyok, úgy érzem, hogy a közönség nagyon is rá tudott hangolódni az előadásunkra, ami számomra a legfontosabb. Sokban megerősített ez a koncert, több tervem is van a jövőre nézve, azt hiszem máris megvan a következő klipem ötlete, de erről egyelőre még senkinek nem beszélek…. – mondta el a zene.hu-nak mosolyogva az énekesnő, miközben éppen csak bekapcsolt mobiltelefonja folyamatosan jelezte: sms-ek tömkelege érkezett hozzá. Leskelődés nélkül is borítékolható: gratuláló üzenetek érkeztek.

Míg Noémi Virág körül szerettei, barátai és zenésztársai elvénítettek fel a pillanatokkal ezelőtt véget ért koncertet, a nézőtéren kitört az orbitális sikítás amely jelezte: Anastacia, a világsztár kilépett a fényre.

Ám ez már egy másik történet, mi az amerikai álom helyett a magyar valóságot választottuk, amelyet Noémi Virág jócskán megédesített erre az estére. Erről még sokáig fognak beszélni. S még csak a kezdeten vagyunk túl…

– Havassy Anna Katalin –
Fotó: Hajnal András

[2009.09.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még