2024. június 4. | kedd | Bulcsú nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Dopeman

Reality showt indít a VIVA Televízió 

A Dopeman és a haverok, avagy a minden, ami nem bűncselekmény című reality show november 28-án indul és év végéig tart, mely naponta fél órában számol be Dopeman és haverjai életének legérdekesebb és legjobb pillanatairól. A pikáns jeleneteket, az extrém helyzeteket egy külön egy órás adásban mutatja be a zenetévé.

A VIVA már régóta tervezi egy reality show műsorra tűzését. A zenecsatorna anyacége, az MTV évekkel ezelőtt kitalálta és sikerre vitte a The Osbournes című népszerű tévéműsort, amely az Osbourne család magánéletét bemutató Emmy-díjas valóságshow. Ez a show adta az alapötletet a Dopeman és a haverok című műsorhoz.

A VIVA komolyan veszi a reality szó jelentését, hiszen a hitelesség nagyon fontos számára, így a műsor Dopeman és haverjainak mindennapjait a maga valóságában fogja bemutatni a nézőknek napról-napra.

Az elferdített valóság

„Azt szeretném, hogy reális képet kapjanak rólam az emberek és ne az elferdített valóságból megismert Dopemant lássák bennem. Az életem minden örömét, szomorúságát és izgalmát látni fogják az emberek az adásokban, megtudhatják végre, hogy milyen életet is él egy zenész valójában.” – mesélt Dopeman a hamarosan induló új műsorról.

Kamera a konyhában, a hálószobában, az autóban, kamera az utcákon, kamera a bulikban, kamera a balhékon. A VIVA és nézői előtt semmi sem maradhat titokban, ami a rapperrel történik. Végre lehull a lepel és kiderül, hogy az újságok címlapján olyan sokszor szereplő fenegyerek kivel, mit, mikor, hol és miért?

A Dopeman testvéreket két stáb követi mindenhová, legyen szó boxedzésről, családlátogatásról, bevásárlásról, stúdiófelvételről, éjjeli mulatozásról, otthoni videózásról vagy éppen egy vacsoráról.

Aki nem csupán a televízió képernyőjén keresztül szeretné nyomon követni az izgalmakat, az a műsor szereplőjévé is válhat. A VIVA létrehozott egy internetes microsite-ot www.dopemanesahaverok.hu címen, amelyen azon túl, hogy részletes információkat jelentet meg a főszereplőről, haverjairól és életéről - lehetőséget nyújt a szerepelni vágyó fiataloknak, hogy bekerüljenek Dopeman életébe. A jelentkezők közül a zenetévé és maga Dopeman fogja kiválasztani a legvagányabbakat és legszimpatikusabbakat a nem mindennapi produkcióhoz.

Bíró Zsolt

[2005.11.24.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
siroesh 2005.11.25. 17:33 • [2]
Pedig ne tudd meg mennyi szemetet szűrünk ki a hírek közül, éppen azért, hogy a bulvárt meghagyjuk annak akit érdekel, és a zenével foglalkozzunk. A hír valóban határeset, de mivel mind magyar zenei előadóhoz, mind pedig egy egész jól működő magyar zenecsatornához köze van, tehát iparági hír, ezért bekerült. Azt megígérem, hogy nem lesznek napi frissítések a valóságshow-ról, és inkább a zenére koncentrálunk, mint ahogy eddig is.
Előzmény: nedin • 2005.11.25. 11:07 • [1] • Előzménykövetés 
nedin 2005.11.25. 11:07 • [1]
Na persze ennek nagyon sok köze van a zenéhez,
Elbulvárosodott az oldal, nem elég van a bulvárujságokban?
Azt hittem itt végre a zenéről lesz szó
de ha lyen hireitek vannak, hm ...ez *ar, de nagyon

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még