2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Frissítve! A Danubius Rádió méltósággal, a Sláger Rádió felháborodva vesztett, jön a Neo FM
Új szelek fújnak: jön a Klassz Rádió és a Neo FM
Kapcsolatok
NeoFM

Ilyen lesz a NeoFM - bemutatták a logót

Az országos zenei rádió működtetése kapcsán kitűzött cél a nívós zenei tartalom mellett a kulturális és igényes műsorszolgáltatás, és az üzletileg is rentábilis működés biztosítása.  Az új csatorna az eddiginél igényesebb szórakoztatást ígér, s bemutatta logóját is. 
 

Az EST Media Group (EMG) és a radiocafé alkotta FM1 Konzorcium az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) döntése szerint elnyerte az ország 81 százalékát lefedő (nagyobbik) országos rádiós frekvenciát. „Egy országos zenei rádió működtetését kezdhetjük meg 2009. november 19.-től, a NEO FM elindításával, ahogyan azt a pályázatban is vállaltuk”- erősítette meg Kádár Tamás, az EMG ügyvezetője.

Az országos zenei rádió működtetése kapcsán kitűzött cél a nívós zenei tartalom mellett a kulturális és igényes műsorszolgáltatás, és az üzletileg is rentábilis működés biztosítása.

Nyitottak vagyunk az újszerű megközelítésekre

Az EMG korábbi tapasztalata bebizonyította, hogy a magyarországi médiafogyasztók nyitottak az újszerű megközelítésekre, formátumokra, a szokásostól eltérő megjelenési formákra. A paradigmaváltást felvállaló országos rádió egy tartalmasabb, izgalmasabb és „emberközelibb” formátumban működhet november 19.-étől.

Az FM1 programtervében vállalta, hogy az országos rádió első adásnapjától kezdve a magyar zene aránya legalább 35 százalékos lesz, továbbá hogy a hallgatói érdeklődést is kielégítő, színvonalas közszolgálati műsorszámok aránya eléri a 30 százalékot. Egy országos kereskedelmi rádió hatékonyan egészíti ki az EMG ismert brandekkel rendelkező média-portfólióját, a sales-house modellre épülő értékesítési struktúra pedig már most is sikeresen működik a társaságnál.

„Nagy öröm és lehetőség számunkra, hogy a pályázaton két magyar tulajdonban álló vállalkozás kapta a legmagasabb pontszámokat.”- emelte ki Kádár Tamás. 

Isten Veled Sláger, Üdv NeoFM

- zene.hu -
 

[2009.11.04.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Segal56 2009.11.19. 16:36 • [5]
Belehallgattam az egyikbe, KÁR VOLT!Eszembe jutott egy régi,de igaz mondás! "Aki tudja,az nem csinálhatja,aki nem ért hozzá az oktatja"Ez a két adó egy hajítófát sem ér!Valamint azok sem,akik megbulizták,hogy a két legnépszerűbb adó helyére bepréseljék ezeket a médiakannibálokat!"BRAVÓ "ORTT
Rayen 2009.11.19. 14:15 • [4]
Ez a két adó egy kalap**** nem ér
szöszke41 2009.11.19. 11:14 • [3]
hát én próbáltam hallgatni ezt a NEO-t reggel de egy nagy túró az egész!!!!!!!!!!se ez se amásik nem ér egy fabatkát sem!!Se játék,se humor csak a zagyva kevés duma,körítve idegtépő csörömpöléssel hajnalban...!!!Na most így jó ORTT?Hallgassák a rádiójaikat jó szórakozást hozzá"!
babo410 2009.11.13. 10:20 • [2]
Én is örülök, hogy nem hülyit tovább a Sláger! És te vagy bunkó!!!
zoltánia 2009.11.12. 23:55 • [1]
elég szomoru hogy a politika igy beleszol mindenbe.mire esküdtek fel??????szerintem nem erre.és ti akik ezt támogatjátok hát erre nincs szó......hallottatok a szent korona tan-ról??? gondolam nem.....nézzetek körül bunkók.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még