2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csillag születik dráma: szétválasztotta a zsűri a testvérpárt
Túl bátortalan "a magyar Freddy Mercury" - a Csillag születik után bátrabb lesz?
Vásáry André egy csoda
Sebestyén Katja bevallotta: "Nem gyógyítok, csak nyugtatok."
Csillag születik: ma ketten igazán meglepik a zsűrit
Megkezdődött a Csillag születik utolsó válogatója
Csillag születik: 30-an jutottak tovább
Csillag születik: indulhat az éles verseny - fotókkal!
Csoda történt? Előbb kiesett, most továbbjutott a Csillag születikben
Megint jókat nevettünk - Csillag születik, akik nem jutottak be
Megtudtuk, hogyan folytatódik a Csillag születik
Megszólalt a Csillag születik kiesett versenyzője – "Szeretném, ha nem lennék nevetség tárgya…”
Kitört a foga a Timesz Girls táncosának
A Csillag születik néptáncosai dobálták meg a műsorvezetőt
Csillag születik: négy versenyző tovább reménykedhet
Félbeszakadt az egyik produkció a Csillag születikben: elbuktak a csajok
Felkészületlenül érkezett a Csillag születik elődöntőjére, de továbbjutott
A 12 éves kislány mindenkit meglepett a Csillag születikben - videóval
Képgalériák
Csillag Születik 2009 - Első Elődöntő
Kapcsolatok
Csillag születik
Balogh Brigitta
Csikó Szabolcs
Fáy Miklós
Hernádi Judit
Horváth Tamás
Eőry Viktória
Strokes Űtőegyüttes
4 For Dance
Timesz Girls
Veres Róbert (McDc)
Legnépszerűbb csengőhangok

Csillag születik: Négyen már megnyugodhatnak - Első elődöntő - képekkel

Az eddiginél élesebb küzdelmekkel folytatódott a Csillag születik. A selejtezőkörök után a három elődöntőben tíz-tíz versenyző mutatja meg magát, de csak négyen juthatnak tovább. A zsűri jóindulata mellett itt már a közönség szimpátiája is számított.

A Soldiers Crew kezdte a tehetségkutató műsor első elődöntőjét. A négy táncos srác „annak idején” elnyerte a bírálók tetszését. Kiváltképpen Oroszlán Szonjáét, aki most is tátott szájjal figyelte a pasikat, és a táncot.

A fiúknak jó ómenként volt, hogy az első Csillag születik első adását két éve a 4 for Dance kezdte. A nyíregyházi táncosok ugyan nem nyerték meg a műsort, „mindössze” a döntőben szerepeltek. Ennek ellenére a műsor meghozta nekik az országos ismertséget, sőt ma már a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket. A Soldiers Crew egyébként 30 pontot kapott a zsűritől. Fáy Miklósnak pedig kinőtt a haja, rá sem ismertünk.

Fotókért klikk a képre

A Big Family megosztotta a zsűrit a selejtezőn. Nem mindenki értett feltétlen egyet azzal, hogy az élő műsorban a helyük, ennek ellenére megkapták a sanszot a bemutatkozásra. A produkció megint érdekesre sikeredett, bár inkább a cirkusz porondján tudnám elképzelni őket. De van itt rajtuk kívül artista, bűvész, meg nyilván lesz egy pár bohóc is.

A zsűri nem igazán díjazta a színpadon látottakat, 15 ponttal jutalmazta a Big Familyt, akiknek egyik tagja még meg is sérült a mutatvány alatt.

Eőry Viki saját maga döntött úgy, hogy jelentkezik a műsorba. Bár nem feltétlen passzol egy 12 éves kislányhoz a jazz világa, a selejtezőben megmutatta, vannak kivételek. Az elődöntőben már jobban rákészült a műsorszámra, és a korábbi pólós-farmeres megjelenés helyett színpadi ruhában, erős sminkkel láthatták őt.

Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire érti meg a jazz-t, és a de itt most nem is ez számít. Szirtes Tamás is erre világított rá, Hernádi Judit pedig azt nyilatkozta, ugyan szeretné látni a kislányt a következő fordulóban, de tíz év múlva (fejletten, éretten), kíváncsibb lesz rá. 23 pontot kapott Viki, így már kicsi rá az esély, hogy Oroszlán Szonja halljon tőle egy magyar nyelvű dalt is.

Csikó Szabolcs - mint az közismert – az internetről tanulta táncát a selejtezőben. A fiatalember akkor is lebilincselt mindenkit, de talán nem volt ez másként az élő adásban sem. Szirtes Tamás egyenesen egy tehetségnek nevezte a fiút, de a többiek is díjazták a fiú produkcióját. A valóban kiválóan táncoló srác 27 pontot kapott.

Tánc után tánc, a Timesz Girls. A „jócsajoktáncolnak” fejezetben talán a produkcióra helyeztek többet, mintsem a megjelenésre. Ennek ellenére nem lehetett panaszra oka a nézőknek, de a táncukban most sem mutattak semmi művészileg kiugró dolgot. Ennek ellenére az ötlet jó volt, hogy egy giga méretű képkeret is „játszik” a színpadon, de igazából ezt bármelyik ügyesebb tánciskolás csoport meg tudja csinálni.

De mint tudjuk, nem csak a tehetségről szól a műsor, hanem arról is, amit Fáy Miklós is említett: túlságosan is abban bíznak a lányok, hogy nem rájuk, hanem testükre, szépségükre alapoznak. A zsűri férfitagjai is cseppet lehúzták a produkciót, Stohl Andrásról azonban nem készült totálkép, így nem derült ki, mennyire pörgött rá a csajokra. Azt azonban elmondta, a szünetben ő is mobilja után nyúl, hogy „betolja” a lányokat. Bucit ismerve azonban van egy olyan érzésem, ő már a tánccsoport tagjainak elérhetőségét is tudja jól. Nézd meg a lányok produkcióját ITT.

A Timesz Girls 25 pontot kapott, a lányok olyan szomorú arccal ballagtak le a színpadról, mint azok a gyerekek, akik nem kapták meg a kívánt ajándékot.

Inzsöl Gyula repülős műsora ugyan jól indult, a zsűrit is többször megijesztette, de eszköze az egyik kellékként használt szalaggal közelebbi viszonyba került. Nem tudta mutatványát befejezni, viszont lehetőséget kapott arra, hogy rendbe hozzák eszközét, és újra próbálkozzon.

Balogh Brigitta állt már azon a színpadon, amin most énekelt. A sors furcsa fintora, hogy az első Csillag születikben pont azzal a dallal próbálkozott, amit most Eőry Viki adott elő. Akkor Brigi kiesett, most nagyobb rá az esély, hogy továbbmenjen. Még Fáy Miklós is elismerő szavakkal illette a szinte már profin éneklő lányt. Igaz, a kritikus többször mondott már jót a versenyzőknek ebben az adásban, aztán pontjaiban jól lehúzta őket. Brigit nem, összesen 33 pontot kapott.

Menj tovább - a beszámoló ITT folytatódik.

[2009.11.03.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Timcsikeh 2009.11.01. 20:22 • [1]
LOVE Horváth Tamás!!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még