2024. május 31. | péntek | Angéla, Petronella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Emilio klipforgatás 2006 január
Kapcsolatok
Emilio

Kúúlklip Emiliotól (ff., mb. imidzsklip)

Indián és csapata Emilio legutóbbi nagylemezének „Rég várt szerelem” című dalát vette szalagra.

Az egész stáb valahogy le volt lassulva mikor odaértem. Kicsi hami, kicsi beállás, jó sok fénytechnikai állítgatás. A menetrend a szokásos profizmust hozta, mégis hiányzott valami, hiányzott az őserő a csapatból. Lehet, hogy csak a kinti hideg gyűrűzött be, még Indián is nagykabátban igazgatta a történéseket. Emilio is egy kicsit fáradt volt délutánra, ennek ellenére amikor rá került a sor akkor mindent bedobott, hiszen a show az show.

- Képileg ez egy más hatású klip lesz mint az eddigiek, egy kis meglepetéssel, táncosokkal, pörgős forgatással. – mondta Emilio az egyik szünetben – Indián találta ki a klipet akivel ez már a második munkám. Ezt is jó ötletnek találtam, és elsőre rábólintottam. Indi hozta az egész stábot, én csak megcsináltam zenét, egy évet dolgoztam a lemezen, és most csak eljátszom. Az előző klipünk a „Valamit el kell mondjak” című dal volt, és nagyon jól sikerült, biztos vagyok benne, hogy ez is nagyon jó lesz.

Amint néztem a forgatást az ugrott be hogy nagyon cool akar lenni – ezt Indián meg is erősítette később. Higanytestű breaktáncosok, hamvas kislányok, pörgő go-go girlök, luxuskörnyezet, minden ami ahhoz kell, hogy a klip nézése során elvágyódjunk jelenlegi környezetünkből, elálmodozzunk egy rég várt szerelem becsapódásán ahol semmi sem zavar, minden tökéletes. Persze ha vége lesz akkor azért foglalkozzunk egy kicsit a mindennapokkal is.

Emilio az emberi oldaláról is bemutatkozott nekem, hiszen kislányával és párjával együtt jöttek el a forgatásra. Jó dolog ha az embert ennyire támogatja a családja. A lányuk még szerepel is a klipben.

- Ennek a számnak úgy indultam neki, hogy bármilyen is a zene, egy fekete-fehér klipet készítsünk sztori nélkül. Inkább fílingekből és hangulatokból álljon az egész. Leginkább egy „coolklip” készül. Tehát semmi sztori, viszont rengeteg kiegészítő – mind ruhában, mind eszközökben, mind ötletekben – található a klipben. Az egésznek az alapja a fekete fehér – a ruhák, a kocsik, a benne szereplő díszletek mind-mind fekete fehér. Leginkább néhány külföldi RnB és Rap kliphez hasonlítanám, ott alkalmaznak ilyen technikát. A klipet magát én találom ki, de együtt dolgozik az egész csapat, és jönnek az ötletek. Meg hál istennek, Áron, Emilio menedzsere is sok jó ötlete ad hozzá és segít a megvalósításban, például én csak elmondtam, hogy milyen jellegű autó illene a klipbe, és ő megszerezte. Utómunka maximum egy hét lesz, aztán le is adjuk az anyagot.

És valóban, hiszen bár én színesben láttam az eseményeket, és a képgalériában is színesek a felvételek, a végső klip egy fekete fehér klip lesz. Tehát most nézzétek színesben de nézzétek meg a klipet is, mert a végére még tartogatnak egy kis meglepetést. Kíváncsi leszek rá...

SirOesh

[2006.01.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még