2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Az R-Port zenekar amerikai kalandja

Az R-Port zenekar a közelmúltban Amerikában járt. Rengeteg élménnyel gazdagodtak a fiúk a messzi földrészen. Rakonczai Viktor a duó egyik tagja erről mesélt néhány érdekességet.

Az egyik nap Everglades nevű mocsaras vidéken voltak vízi túrán, aminek a fő látványossága a krokodil állomány. Ha még az állatok csak a mocsárban maradtak volna nem is lett, volna baj, de amikor a fiúk a parkolóba igyekeztek az autójukhoz akkor döbbenten látták, hogy egy krokodil pihen a kocsi mellett. A fiúk szóltak az állatgondozónak, aki visszaterelte a krokit a mocsárba.

A Rakonczai testvérek Las Vegas-ban is jártak, ahol több casinót felkerestek. Amikor az egyik játékautomatánál játszottak és nem jött a nyeremény hamar feladták. Pechükre! Miután ott hagyták a gépet a helyükre ülő hölgy az első pörgetésre az egyik legnagyobb nyereményt, 5000 dollárt nyert.

Az üröm után öröm jött, mert a fiúknak sikerült jegyet kapni a két énekes koncertjére. A koncerteket a világhírű Cézar Pallas-ban láthatták. A teltházas koncert óriási élmény volt a fiúk számára. Amit viszont igazán csak kevesek mondhatnak el magukról, hogy oda ülhettek Elton John piros zongorája mellé. A Celine Dion koncert után sikerült bejutniuk a backstage-be ahol a show szinte összes szereplőjével talákozhattak. Kivétel sajnos Celine. Viszont tudtak a show fő táncosával egy közös fényképet készíteni!

Hazatérve az útról azonnal munkához láttak és elkezdték az R-Port harmadik lemezének munkálatait. Az új lemez őszre várható de elképzelések szerint az új dal bemutatója a már nyár második felében várható. Ide kapcsolódó hír még, hogy a Rakonczai Viktor, aki a tavalyi évben már átvehette az Év Artisjus díjas zeneszerzője címet, idén viszont Ő lett az év 2005. év Emerton díjas zeneszerzője. Viktor legutóbbi munkái közé tartoznak Zsédenyi Adrienn második nagylemeze vagy a Unique együttes koncertlemeze, ahol a keverési munkálatokat Ő végezte. Jelenleg új felfedezettje a 16 éves Lola lemezén dolgozik, ami várhatóan ősszel jelenik meg.


Bizso

[2005.04.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még