2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az X-faktor döntősei közösen léptek fel 
Padlót fogott a kicsi lány! A legdrámaibb estén vannak túl az X-Faktor énekesei
Karácsony X-Faktor módra: vall Muri Enikő, Tarány Tamás, Kocsis Tibor és Baricz Gergő
Tarány Tamás befejezte, Muri Enikő döntős az X-Faktorban
Képgalériák
Scherzinger csendben őrlődött döntése miatt
Kapcsolatok
X-Faktor

Zaklatják az X-Faktor sztárját - gyűlölködő üzeneteket küldenek

Rachel Crow sokkoló kiesése az amerikai X-Factorból valójában a nézőknek köszönhető, de a döntésben szerepe volt Nicole Scherzingernek is, aki nem vállalta fel véleményét a nagyközönség előtt, és a párbaj utáni szavazást döntetlenre hozta ki. Bár a kislány nem haragszik az énekesnőre, az internetes fórumokat elárasztották a mentort támadó üzenetek.  

Miután a mindössze 13 éves Crow a csütörtöki élő adás végén megtudta, hogy neki kell távoznia a versenyből a földre vetette magát, és hangos zokogásban tört ki, míg Scherzinger csendben, magában őrlődve tűrte fájdalmát.

„Mikor megláttam az arcát, úgy éreztem, mintha én engedtem volna el, mintha én ejtettem volna ki őt. Bent tarthattam volna, és mégis elengedtem” – mondta a Pussycat Dolls egykori sztárja a műsor után a People magazinnak adott interjújában. „Ő jelenti a napfényt a show-ban, ezért annyira nehéz őt sírni látni” – tette hozzá.

Az elmondottak ellenére azonban az énekesnő még mindig ragaszkodik hozzá, hogy végső soron nem ő tehet a történtekről: „Azt mondtam neki ’Tudod, mennyire szeretlek és imádlak. Mindig is hittem benned. Sajnálom, ami történt, de nem én küldtelek haza!’”

Természetesen a voksolás nyilvános, de a szavazótábor és a nagyközönség véleménye nem mindig egyezik meg. Sokan úgy vélik, hogy Scherzingernek nem kellett volna ezt a döntést átengedni a nézőknek. És ezek a rajongók hangot is adnak véleményüknek, elárasztva a művésznő Facebook oldalát dühös kommentekkel, melyek közül egy bennfentes összegyűjtött néhány igazán kegyetlent:

„Te vagy a zsűri szégyene, és te vagy az emberiség szégyene is! A te időd a voksolásra lejárt!!!!” – írta a műsor Nick Spadafino nevű rajongója. Ez azonban semmi ahhoz képest, amivel Harley Brown támadta le a hamarosan szóló lemezzel is előrukkoló Scherzingert.

„Nicole egy gyáva és egy kis k…a. Végezd a dolgod, amire szerződtél, vagy ne írd alá a szerződést! Tudtad, hogy nehéz döntéseket kell majd meghoznod, és most gyáván meghátráltál. Hülye k….a.”

Ajánlunk egy jó koncertet!

A dühös kommentelőkkel szemben legalább maga Crow nem haragszik Scherzingerre: egy egész sor üzenetet küldött rajongóinak a Twitteren, kifejezve a támogatását a zsűritagok felé. „Minden kedves rajongómnak! Annyira szeretlek titeket, és annyira szerencsés vagyok, hogy a támogatásokat élvezhetem. Kérlek legyetek kedvesek Nicole-hoz, mert sokat jelent nekem.”

A felelősséget nem vállaló Scherzingernek pedig a következőket írta: „Hi Nicole! Sajnos van egy csomó gyűlölködő ember a világon, de szerintem te csodálatos vagy kívül és belül, és szeretlek!”

Ugyan azt sem az újságírók, sem Harley Brown nem tudhatja, mi áll Nicole Scherzinger és a többi zsűritag szerződésében, az biztos, drámában nincs hiány az X-Factorban. Sem Angliában, sem Amerikában vagy bárhol a világban. És a nézettség szempontjából ez az, ami számít, ez az, amiért mi magyarok is rajongunk az X-Faktorért!

-kiko-

 

[2011.12.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.23.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

Vissza a jövőbe - Nick Carter elbűvölt minket a Barba Negraban
Rebecca: képzelet és valóság határán
Megnéztük a Follow the Flow-t a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még