2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ismét rangos díjra jelölték a Zene.hu-t - nyerjük meg együtt a Voltfóliót!
A Duran Duran Budapesten járt - sok képpel
Szavazz az Earthlightra!
Parkway Drive: megvannak az előzenekarok 

Roxiget: Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny 

Szeptember elsején Szigetszentmiklóson, a Kéktó Szabadidő Parkban rendezik meg a Roxiget - Rockzenei fesztivál és tehetségkutató versenyt. 

A tehetségkutató

A ROXIGET Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny idén már nyolcadszorra várja a Közép-magyarországi régióból a lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését. A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 3-ig tehetik meg a Városi Könyvtár és Közösségi Házhoz eljuttatott demo anyagukkal (audio vagy mp3 formátumban).

Díjak

A verseny győztes zenekara 100.000 Ft értékű Hangáruház utalványt illetve a frissen alakult Music Ring zenei portál gondozásában egy Maxi CD kiadását 20 óra Stúdió idővel a Magnetic Hangstúdióban nyerheti, valamint további díjként fellépési lehetőséget is kap a fesztivál fő zenekarának, a Péterfy Bori & Love Band egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett fellépése előtt az év folyamán.

Szponzori felajánlásokból különdíjakat is kiosztanak a kiemelkedő egyéni tehetségeknek (Audmax Kft, Medgyesi Hangszercenter, Pálmai & Pálmai Dobakadémia, PróbaZóna) vagyis a legjobb énekes, gitáros, dobos stb. A dobogós zenekarok közül további egy-egy zenekar fellépési lehetőséget nyer a Roy & Ádám Trio és a Pál Utcai Fiúk zenekar egy fővárosi vagy vidéki nagyvárosban szervezett koncertje előtt.

Idén a beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsúri az 5 legjobbnak ítélt zenekart engedi a döntőbe, melyet szeptember 1-én tartanak a már bevált helyszínen, a Kéktói Szabadidő Parkban.

A Roxiget csatlakozott egy páratlan szakmai összefogáshoz Hangfoglaló Magyarország néven, mely 15 regionális és országos valamint 4 határon túli magyar nyelvterületű könnyűzenei tehetségkutató verseny összefogásának eredményeként, tehetségkutató sorozatként kapcsolódik össze.

Az egyes klasszikus tehetségkutató versenyek győztesei jutnak a Hangfoglaló Magyarország sorozat végső döntőjébe, melyet az októberi Hangfoglalás rendezvény keretében a HANOSZ rendez. Fődíj: 1.000.000 Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés.

Jelentkezési feltételek: a jelentkezési lap, a nevezési díj – 10 000 Ft – és egy amatőr demo felvétel – mely minimum három saját szerzeményű számot tartalmaz – határidőre való benyújtásával a szigetszentmiklósi Közösségi Házba, illetve a borítékban mellékelve a megjelölt bankszámlára történt befizetés igazolását. Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 3.

A nevezési díj fejében minden zenekar, aki megjelenik a döntőn, átveheti az Audmax Kft által felajánlott 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt. Minden nevezett már nyert!

A fesztivál

A szeptember 1-i fesztivál programjában a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése után Csepel-szigeti rock-zenekarok csapnak a húrok közé : a Nuklea ( tavalyi győztes), a Wall Street, a New Wawe Breaking, majd a Barabontot a Roy & Ádám Trio követi és fő zenekarként a Péterfy Bori &Love Band együttes zárja a sort .

Részletek: a www.hangfoglalasonline.hu oldalon! 

[2012.07.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még