2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Voice: Gájer Bálint - Dukai Regina: Ain t No Mountain High Enough 
Voice: Weisz Viktor - Szulák Andrea: Nagy találkozás 
Voice: Nádor Dávid - Bangó Margit: Bomba
Voice: Pál Dénes - Szinetár Dóra: Féltelek 
Voice: Weisz Viktor: Learning To Let Go 
Voice: Nádor Dávid: Against All Odds 
Voice: Pál Dénes: It s Not Unusual 
Voice: Weisz Viktor - Somló Tamás: Annyi mindent nem szerettem még 
Voice: Nádor Dávid - Malek Andrea: Endless Love 
Voice: Pál Dénes - Mező Misi: Vidéki sanzon
Voice: Gájer Bálint - Caramel: Jelenés
Voice: Pál Dénes megható szavai a győzelme után
Kapcsolatok
Gájer Bálint
Pál Dénes
Weisz Viktor
Nádor Dávid

Voice: Pál Dénes végzett az első helyen

Voice: ma este eldől, ki lesz Magyarország hangja! Így igaz, ma este fény derül a titokra, ma este kiderül, kié Magyarország legjobb hangja! Ez a Voice, ahol a négy mesternek immár csak egy-egy versenyzője küzd a győzelemért. Érdekesség, hogy a fináléban kampányolhatnak ugyan énekeseikért a zsűri tagjai, de döntési joguk már nincs! Ma este kizárólag a nézők döntenek!

A közönség voksai határoznak meg mindent. Így Gájer Bálint, Nádor Dávid, Weisz Viktor és Pál Dénes csakis magára számíthat. A férfidöntőben fontosak lesznek az elhangzó dalok is, de itt már nyilvánvalóan az a legfontosabb, hogy ki mekkora rajongótábort épített ki eddig.

Pál Dénesnek nem lesz nehéz dolga ábrándos tekintetével, ellenfelei ugyanakkor nagyjából hasonló szinten állhatnak a népszerűségi versengésben.

És amit csapaton belül eddig láthattunk, arra csak ma este derül fény. Az est legnagyobb kérdése így az lesz: egymáshoz viszonyítva mennyire népszerűek a srácok, azaz kit szeret legjobban a szavazó közönség!

Mert tehetségükhöz nem fér kétség, az biztos. Mindannyian ugyanazt az utat járták be. Először a vak meghallgatáson kellett bizonyítaniuk, majd jött a párbaj és az élő megmérettetések. Adásról adásra kellett megküzdeniük nem csak a nézők, de mestereik elismeréséért is.

És ennek az elismerésnek eredményeképp ma este mentoraikkal is énekelhetnek duettet amellett, hogy egy önálló produkciót és egy sztárvendéggel közös dalt is elő kell adniuk.

A show azonban - végre újra - Szabó-Kimmel Tamás előadásával kezdődött, aki ma este különleges háttérénekeseket kapott. A legjobbak legjobbjai, azaz a négy döntős támogatta dögös produkciója közben!

Mielőtt azonban először álltak volna színpadra a sztársuettekkel, az éneklésben is kiváló műsorvezető felkonferálta a show és az est további főszerepelőit, a mestereket, azaz Molnár Ferenc Caramelt, Malek Andreát, Somló Tamást és Mező Misit! Akik természetesen mindannyian biztosak abban, hogy az ő énekesük nyeri majd meg a döntőt.

Sztárduettek

Az első kört Caramel versenyzője, Gájer Bálint kezdte, aki a gyönyörű modell-énekesnő, Dukai Regina oldalán mutathatta meg, mit tud. Érdekes volt látni, ahogy ezúttal a kezdőbbnek számító énekes, Gájer Bálint vezeti, segíti a színpadon partnerét, aki elvileg nagyobb rutinnal mozog a színpadon, mint ő. Az Ain't No Mountain High Enough című dal kettőjük előadásban bájos volt, kedves, udvarias. Ahogy Bálint maga is. Mestere, Caramel úgy találta, a gyönyörű nők jó hatással vannak rá, és Mező Misi szerint is ritka, hogy két hang így kiegészítse egymást.

Bálinttal szemben Weisz Viktor igazi dívát kapott partnerül. Ahogy „kolléganője”, Szulák Andrea is az élet számos színpadán kiválóan mozog, de az előadóművészet terén kevés hozzá fogható énekesnő van. Két csodálatos hang egy csodálatos produkcióban. Ez volt Weisz Viktor és szulák Andrea duettje, a Nagy Találkozás, ami eredetileg Katona Klári dala. Malek Andrea azt szereti Viktorban, hogy olyan a színpadon is, mint a színpadon kívül, és egy ilyen nagyszerű művésznő mellett is megállta a helyét. Viktor mestere, Somló Tamás szerint ha Presser Gábor, a dal egyik szerzője ezt most hallotta, „biztos rezignálttá vált”. „Megható volt” – tette hozzá.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


Nádor Dávid saját bevallása szerint benne is „van egy kis roma vér”. Ezt a fiatal énekes nem titkolja, sőt büszke is rá. A benne izzó tűzhöz nem is választhattak volna tüzesebb partnert, mint Bangó Margitot, aki azt mondta: Bomba című dalát nem tudta volna elénekelni. Mező Misi kijelentette, „ebben a stílusban az atyaúristen Bangó Margit”, és örömmel fogadta Dávidot maguk között, de rámutatott: „azt a vért egy kicsit meg kell még sötétíteni, hogy még cigányosabb legyen”. Caramel hozzátette: „a királynő mellett így megállni a helyed, tesó…!” Dávid mestere, Malek Andrea szerint „Margit felgyújtotta ezt a gyereket, ahogy kell…”

Az első kör utolsó fellépőjeként Pál Dénes lépett színpadra. Az a 18 éves fiú, aki annak ellenére, hogy musicalszínész szeretett volna lenni, a show során leginkább melankolikus popballadákat énekelt. Kézenfekvő volt ezért a döntés, hogy partnere Magyarország egyik legfantasztikusabb musicalszínésznője, Szinetár Dóra legyen.

Daluk pedig Szolnoki Péter és Auth Csilla csodálatos duettje, az egykori Kolor slágert, a Féltelek. „Gyönyörűszép hangod van Dénes, de itt-ott hamis voltál, amit eddig nem hallottam tőled” – hívta fel a figyelmet Caramel, aki továbbra is várja azt az erőt, amit eddig is hiányolt. Szerinte Dénes szemeinek taglalása helyett érdemesebb a hangjára figyelni, ami egyébként fantasztikus, és a duett összességében nagyon tetszett neki.

Utoljára értékeltek

Weisz Viktor a meghallgatáson egy lírai dallal bírta fordulásra a mestereket, és a műsor során kiderült, ez az, ami igazán jól áll neki. Időközben arra is fény derült, hogy a Voice egyik legelszántabb versenyzőjével van dolgunk. Ő győzni jött ide. Elszántsága azonban egy percig nem tűnt ellenszenvesnek, szerethető figura maradt, aki nem mellesleg elképesztően jól énekel. Ezt Heincz Gábor Biga Learning Top Let Go című szerzeményével ismét bizonyította.

Mező Misi szerint nehéz lehetett úgy énekelni, hogy néhány méterre áll tőle az eredeti előadó - aki egyébként a Voice Band tagja -, ám ezt ragyogóan megoldotta. De hozzátette, ő jobban szereti, ha magyarul énekel Viktor. Ezt erősítette meg Caramel is, aki azt mondta, szórakoztató volt a produkció.

Gájer Bálint magabiztos swing énekesként érkezett a Voice-ba, ma már azonban friss popslágerekkel is kiegészült repertoárja. A váltásra azért is szükség volt, mert Bálint maximalizmusából fakadó feszesség nem engedte felszínre törni érzéseit, és ezt a mesterek közül többen is hiányolták. Meg kellett tanulnia lazábbnak lenni a színpadon, ahogy ezt most Robbie Williams Candy című slágerével is bizonyíthatta. Malek Andrea értékelésében elmondta, igazi showmannek tartja Bálintot, de szerinte a csinos táncosnők elvonják kissé a figyelmét. „Te egy hipertehetséges gyerek vagy” – kiáltott fel Mező Misi. Caramel Bálint humorát emelte ki, ami a fiú produkciója során is megmutatkozik.

Nádor Dávid győzelmében valóban hisz mestere, Malek Andrea. Sokszínűsége lenyűgözi az énekes-színésznőt, akinek köszönhetően Dávid egyre több „féltett kincset” bányászott elő magából. És ettől nem csak jó énekes és zenész, de szimpatikus, szerethető egyéniség is vált belőle, aki hétről hétre varázsol el mindenkit. Ahogy tette ezt most is, a végső megmérettetés alkalmával, amikor Phil Collins Against All Odds (Take A Look At Me Now) című dalát adta elő.

Caramel csodálatos pillanatnak tartja, amikor megmutatja olyan arcát valaki, amit eddig nem láthattunk, utalva ezzel a dobolásra, amit Dávid éneklés közben prezentált. Mező Misinek kissé „direkt volt” ez a dobolás, hatásvadásznak tartotta, hogy épp a döntőben mutatták ezt meg, de nyilvánvaló volt a tehetség elismerése.

Pál Dénes a meghallgatáson hangjával közvetített olyan tisztaságot, ami Mező Misinek szimpatikus volt. A párbajban azonban nem volt könnyű meghoznia a döntést, hogy Agárdi Szilvi kezét engedi el. azóta tudjuk, nem volt ez végleges „szakítás”, de a döntés mindenképpen megviselte Dénest is. A fiút, akinek szeméről annyit beszéltek már, hogy most hatalmas napszemüveg mögé rejtették. Nem kellett volna! A srác sármosabb volt, mint valaha Tom Jones slágere közben, de olyan humoros, pimasz oldala is felszabadult, amit kár lett volna elrejteni! Ezzel csak szavazatokat szerzett magának, az biztos!

Malek Andreának nagyon tetszett a geg, és szerinte most kellene elkezdenie a versenyt. Caramelnek is bejött ez a napszemüveges megoldás, ő úgy érezte, mintha most ünnepelte volna Dénes azt, hogy idáig eljutott.

Ezzel a második kör is lezárult, a mesterek most értékeltek utoljára. Már csak a mesterekkel való közös produkció van hátra, ami azt jelenti, hamarosan minden kiderül. De ne szaladjunk ennyire előre, hátha valakinek épp az utolsó szám lesz a meghatározó, ami alapján leadja voksait.

Először együtt

Először, de talán nem utoljára énekelnek együtt a versenyzők mestereikkel. A műsor során ugyanis elég közel kerültek egymáshoz, így az is elképzelhető, hogy egy-egy páros esetén nem ér véget a közös munka azzal, hogy kiderül, ki Magyarország hangja. És a közös munka legkézzelfoghatóbb eredménye maga a duett, amit először a Somló-Weisz páros kezd.

Ahogy az várható volt, közös daluk egy LGT sláger, méghozzá az Annyi Mindent Nem Szerettem Még.

Nádor Dávid hangjára mind a négy mester megfordult a vak meghallgatás során. Ő azonban Malek Andreát választotta, akivel azóta is töretlen, és harmonikus a kapcsolatuk. Ez a harmónia az Endless Love című sláger előadása közben is tapasztalható volt. 

Pál Dénes úgy érzi, „mintha a Jóisten rákönyökölt volna a csodatévő gombra”, annyi jó történt vele mostanában. Nem szívesen ébredne fel ebből… Nos, ha továbbra is úgy énekel, ahogy most mestere, Mező Misi oldalán a Vidéki Sanzon közben, soha nem fog felébredni az álomvilágból. Még a közönséget is megénekeltették…

Szabó-Kimmel Tamás Caramel talán legfelkavaróbb, és legnehezebb slágereként haragozta be azt a dalt, amit most Gájer Bálinttal adott elő. Két eltérő személyiség, két csodálatos hang… Ez volt a Jelenés, Caramel legújabb slágere mester és tanítványa előadásában.

Ezzel a Voice döntősei összes produkciójukat bemutatták. Énekeltek sztárokkal, színpadra léptek szólóban is, legutoljára pedig saját mesterük oldalán bizonyíthatták: érdemesek a Voice: Magyarország hangja cím elnyerésére.

Nemsokára jön tehát az eredményhirdetés, kiderül, ki lesz Magyarország Hangja, ki nyeri meg a tízmillió forintot, az autót és az utazást. És a legfontosabbat, egy lemezszerződést, amivel elindíthatják zenei pályafutásukat!

Addig azonban örömzenél a legendás LGT zenekar! A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián a Neked Írom a Dalt című slágert a Voice énekeseinek társaságában adta elő.

A szavazás utolsó percéhez érkeztünk… És az idő lejárt, a voksolásnak vége. Ahogy lenni szokott, a nézői szavazatokat közjegyző jelenlétében összesítik. A feszültség most először ütközik ki a versenyzők arcára. Eddig nevetgéltek, de most már tudják: csak egyvalaki győzhet. Csak egy énekes lehet a Voice, azaz Magyarország hangja.

Az eredmények a következők:

A negyedik helyen végzett a legjobbak között: Weisz Viktor!

Harmadik lett: Nádor Dávid!

Csak egy hajszállal maradt le az elsőségről: Gájer Bálint!

Magyarország hangja 2013-ban: Pál Dénes!

Ezzel véget ért a Voice, de ígérjük, nem maradtok tehetségkutató nélkül! Hamarosan megkezdődnek az X-Faktor legújabb évadának válogatásai, legközelebb pedig az Eurovíziós Dalverseny hazai elődöntőjével érkezünk. Keressétek legfrissebb híreinket kedvenceitekről addig, és akkor is!

Megérdemelten nyerte meg Pál Dénes Voicet? VOKS LENT!

-kiko- 

[2013.01.25.]

Megosztom:

Voice: Gájer Bálint - Dukai Regina: Ain t No Mountain High Enough 
Voice: Gájer Bálint - Dukai Regina: Ain t No Mountain High Enough 

Gájer Bálint nagyon örült annak, hogy...

Voice: Weisz Viktor - Szulák Andrea: Nagy találkozás 
Voice: Weisz Viktor - Szulák Andrea: Nagy találkozás 

Somló Tamás döntőse olyan partnert kapott maga...

Voice: Nádor Dávid - Bangó Margit: Bomba
Voice: Nádor Dávid - Bangó Margit: Bomba

Malek Andi döntős énekese, Nádor Dávid úgy érezte, hogy a...

Voice: Pál Dénes - Szinetár Dóra: Féltelek 
Voice: Pál Dénes - Szinetár Dóra: Féltelek 

Mező Misi versenyzője, Pál Dénes korábban...

Voice: Weisz Viktor: Learning To Let Go 
Voice: Weisz Viktor: Learning To Let Go 

Weisz Viktor azt a dalt adta elő a Voice színpadán , amelyet a...

Voice: Nádor Dávid: Against All Odds 
Voice: Nádor Dávid: Against All Odds 

Nádor Dávid egyszer már próbálkozott egy tehetségkutatóban, de...

Voice: Pál Dénes: It s Not Unusual 
Voice: Pál Dénes: It s Not Unusual 

Dénes hangjára a Meghallgatáson szinte azonnal megfordult Misi, aki a...

Voice: Weisz Viktor - Somló Tamás: Annyi mindent nem szerettem még 
Voice: Weisz Viktor - Somló Tamás: Annyi mindent nem szerettem még 

Weisz Viktor Somló Tamást...

Voice: Nádor Dávid - Malek Andrea: Endless Love 
Voice: Nádor Dávid - Malek Andrea: Endless Love 

Dávid hangjára mind a négy Mester megfordult a...

Voice: Pál Dénes - Mező Misi: Vidéki sanzon
Voice: Pál Dénes - Mező Misi: Vidéki sanzon

Pál Dénes a Meghallgatáson Mező Misit választotta...

Voice: Gájer Bálint - Caramel: Jelenés
Voice: Gájer Bálint - Caramel: Jelenés

Gájer Bálint hangjára mindegyik Mester megfordult a...

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még