2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Jegyinformációk
Kapcsolódó cikkek
Dukai Regina: "Elég sokat pörgök"
A 22 legnépszerűbb magyar zenei produkció a facebookon
Dukai Regina vicces bakijai
Képgalériák
Forma-1 lázban égnek a sztárok is
Kapcsolatok
Dukai Regina
Kiss Endre (Endi)
Hooligans

Kiss Endi: "Három éve eldöntöttem, hogy..."

Boxutcává változott a Bécsi út, így a Forma-1 lázban égő Dukai Regina, Szunai Linda és a Hooligansből ismert Kiss Endi rövid időre átélhette, milyen a száguldó cirkusz világa. A sztárok kipróbálhatták hogyan kell egy versenyautón kereket cserélni, milyen érzés a dobogón állni, és még egy eredeti Senna sisakot is megnézhettek élőben. A hírességeket olyannyira magával ragadta a paddock hangulat, hogy eldöntötték idén nem csak a futamra látogatnak ki, hanem együtt buliznak a futamot követő hivatalos afterpartin is. 

Nemsokára újra Magyarországra érkezik a száguldó cirkusz, és már a sztárok is készülnek az izgalmas sporteseményre. Dukai Regina, Szunai Linda és Kiss Endi már a futam előtt testközelből megcsodálhatott egy versenyautót, és még néhány Forma-1-es feladatban is kipróbálhatták magukat. 

Lájk, ha érdekelnek az új klipek.

A Hooligans dobosa nem az autók megszállottja. Olyannyira igaz ez, hogy a rockernek jogosítványa sincs, és bár a Forma-1-es autó lenyűgözte, leginkább mégis a futam utáni ünneplést irigyli a pilótáktól. 
„Három éve eldöntöttem, hogy megszerzem a jogsit, de ez a projekt valahogy mindig háttérbe szorult. Sokáig nem érdekelt az autósport, de nemrég kimentem az egyik gyerekkori barátom fiának a  versenyére és teljesen magával ragadott a hangulat. Én egy igazi rock’n’roll arc vagyok, így nem az autó miatt irigylem az F1-es pilótákat, bár kétségtelen, hogy megvan a maga varázsa. Sokkal inkább a dobogóra lépés, pezsgővel locsolkodás és az afterparti vonz. Idén ott helyem a GP partin a Symbolban” – mesélte Endi, aki most szembesült azzal, hogy mennyire nehéz feladat a kerékcsere egy ilyen autón.



Szunai Linda számára a legmeghatározóbb élménye az volt, amikor felpróbálhatta a Senna sisakot. A szépségkirálynő már nem láthatta versenyezni a pilótát, de Forma-1 rajongóként, nagyon megható volt számára, hogy a legenda sisakjába bújhatott. Dukai Reginát a versenyautó nyűgözte le, és legjobban a pilótafülke mérete lepte meg. A többi sztár mellett Regi is kipróbálta, milyen lehet egy ilyen autóban ülni, a beszálláshoz pedig profi segítségét is kapott Bús Edina autóversenyzőtől.

„Nem is értem, a pilóták hogy férnek el a vezetőfülkében, iszonyatosan kicsi. Az országúton egyébként nem vagyok híve a száguldásnak, sokkal inkább a nyugodt vezetést preferálom. A versenyeket viszont nagyon szeretem, tavaly volt alkalmam kilátogatni a futamra is, és még az egyik csapat paddockjába is bemehettem. Hihetetlenül közvetlen volt ott mindenki, a szerelőktől a pilótákig” – mesélte Regi, aki idén is azt tervezi, hogy a helyszínről nézi a futamot.



Bár a komoly versengés ezúttal elmaradt, a hírességek lelkesen álltak fel a dobogóra és megfogadták, hogy a Magyar Nagydíjat követően együtt buliznak majd a futam győzteseivel július 27-én a The Official GP Afterparty-n, amelyet már 6. éve a Symbolban rendeznek meg. A partin a felhőtlen hangulatról többek között az egyik pilóta gyönyörű dj barátnője, Petra Silander gondoskodik majd. A nagy ünneplésre pedig a leggyorsabb rajongók is becsatlakozhatnak.

További információt az oldalt található linken kaphattok! 

– RedLemon –

[2014.07.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még