2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Strand fesztivál 2015: infok, fellépők, jegyek, bérletek itt

2013. óta ha nyár: akkor Nagyon Balaton, ha Nagyon Balaton, akkor STRAND – Nagyon Zene Fesztivál! A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseménye ezúttal is Zamárdi Szabadstrandján várja népes közönségét. 

Négy nap alatt a hazai popkultúra színe-java mellett olyan világsztárok érkeznek a STRAND-ra, mint a Simple Plan, Steve Aoki, az All Time Low és a New Found Glory. A Petőfi Rádió és a Petőfi TV négy napra Zamárdiba költözik – vélhetően több tízezer fesztiválozóval együtt...

2013-ban negyvenezren, tavaly már több mint hetvenezren látogattak el a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös nagy eseményére, a zamárdi STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra! És bár a valódi strandidő tavaly elmaradt, a fellépők és a közönség  egybehangzó véleménye szerint új sikerfesztivál született, amely olyan élményt nyújtott hetvenezer látogatójának, amilyenre csak kevesen képesek… A 2014-es STRAND fesztiválról készült aftermovie-t ma este a Petőfi TV műsorában láthatja először a közönség.

“A Petőfi Rádió mára egy valóban több platformon jelenlévő és meghatározó márkává nőtte ki magát. A rádió mellett március közepén  indult útjára a Petőfi TV és a petofilive.hu portál, a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál pedig idén már harmadik alkalommal teszi lehetővé, hogy a hallgatóinkkal és a kedvenc hazai előadóinkkal “élőben” személyesen is találkozzunk.” – mondta el Horváth Gergely, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV felelős szerkesztője, akitől azt is megtudtuk, hogy a Petőfi Rádió és a Petőfi TV egyaránt élőben jelentkezik majd augusztus 19-23. között a STRAND Fesztiválról.

A STRAND 2015-ös kínálata igazán jól követi a Petőfi Rádióra is jellemző sokszínűséget. Ennek jegyében aktuális rockbandák, hiphop csapatok és az elektronikus zene nagy alakjai is jelen lesznek az idei fesztiválon. Érkezik a Summer Paradise megtestesítője, az ifjú punk-korosztály nagy kedvence, a Simple Plan, a Balaton parti cukrászdák és rajongók ezrei örömére Zamárdi közönségét is megtáncoltatja a tortadobálós színpadi show-jával világhírűvé let dj-producer, Steve Aoki és egy igazán aktuális rockbanda, amely az utóbbi időben a Linkin Park társaságában járja a világot, ideheza pedig minden fontos kívánságlista dobogósa: az All Time Low, amely áprilisban megjelent, vadiúj albumát hozza magával! És ha már aktuális rockbandáknál tartunk, a New Found Glory minden bizonnyal sokak szívét dobogtatja majd meg a zamárdi Szabadstrandon, első magyarországi fellépésükkel!

Időpont Program  
2015/08/19 
Sz 08:00
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál 2015 Bérlet Jegyvásárlás
2015/08/19 
Sz 08:00
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál 2015 Kemping jegy Jegyvásárlás
2015/08/19 
Sz 14:00
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál/1. napi jegy - augusztus 19. Jegyvásárlás
2015/08/20 
Cs 23:59
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál/2. napi jegy - augusztus 20. Jegyvásárlás
2015/08/21 
P 23:59
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál/3. napi jegy - augusztus 21. Jegyvásárlás
2015/08/22 
Sz 23:59
STRAND Fesztivál 2015 
Strand Fesztivál 2015 
Budapest
STRAND Fesztivál/4. napi jegy - augusztus 22. Jegyvásárlás

“A Petőfi Rádió indulása és működése igen nagy hatással volt a hazai zenei életre és ez máig jellemző. A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál az a “zenei seregszemle”, ahol a Petőfi hallgatóinak hazai kedvencei szinte kivétel nélkül színpadra lépnek… Fesztiválszervezőként mi tisztában vagyunk azzal, hogy a résztvevő, ma már sok tízezres rajongótáborral bíró sztárok sikeréhez éppen a Petőfi tette hozzá talán a legtöbbet… Felsorolni is lehetetlen azokat a hazai előadókat, akik a Petőfi TOP 30-as listáján rendszeresen szerepelnek és a STRAND-on élőben is bemutatkoznak majd.” – mondta el Lobenwein Norbert, a STRAND főszervezője.

A teljesség igénye nélkül érdemes megemlíteni, hogy Ákos, a Punnany Massif, az Irie Maffia és a Brains mellett jelen lesz többek között a Wellhello, a Halott Pénz, a Hiperkarma, az Intim Torna Illegal, a Kaukázus, a Kiscsillag, a Quimby, a Vad Fruttik, a Tankcsapda és még közel 100, igazán izgalmas produkció.

“Két koncertszínpad és számtalan bulihelyszín, bár és más látványosság épül Zamárdiban.” – tette hozzá Fülöp Zoltán, a STRAND másik főszervezője. “A zenei programok mellett a Diákhitel Kávézó naponta reggeltől-estig beszélgetésekkel és izgalmas előadásokkal várja a fesztiválozókat.  Zamárdi 2015-ben újra történelmet ír, arra ugyanis talán még soha nem volt példa, hogy egy időben egy helyen, egymás szomszédságában két fesztivált rendezzenek. A Balaton déli partján augusztus 19-22. között  STRAND mellett a B.my.Lake fesztivál is zajlik. A STRANDosok idén már nem csak a VOLT-tal, de a B.my.Lake-kel közös bérletet is válthatnak.” – tette hozzá.

A STRAND-ot és a Nagyon Balatont szervező VOLT Produkció a következő hetekre még számtalan különleges és izgalmas programmal készül, de az már publikus, hogy a STRAND Fesztivál idején és helyszínén épül fel a Balaton legmagasabb vízparti kilátója, egy kalandpark, amelyről 100 méter hosszú pályán csúszhatnak végig a vállalkozó kedvűek.

[2015.04.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még