2024. május 29. | szerda | Magdolna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
TV2
Magyar Televízió
VIVA Televízió
RTL Klub
Legnépszerűbb csengőhangok

A TV2 és az RTL zenés műsorokkal száll harcba, a VIVA is reménykedik

Idén ismét megrendezik a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivált 2007. március 29-e és április 4-e között. Döntőbe jutott műsorok között több zenés, táncos műsort is találunk.

Immáron hetedik alkalommal kísérhetjük figyelemmel a hazai alkotók, szerkesztőségek és televízió társaságok versengését a különleges, művészi kivitelezésű díjért. A szakmai rendezvényen a VIVA TV, TV2, RTL Klub és a Magyar Televízió is képviselteti magát, ráadásul az a megtiszteltetés érte a csatornákat, hogy több benevezett műsoruk is a döntőbe jutott!

Szórakoztató műsorok első kategóriájában két Vivás program a "Randizóna" és "A nagy vívás" mellett a Megatánc 4. döntő adása, illetve a Megasztár 3. szériájának Filmslágerek című része is versenyben van. A szórakoztató műsorok II. kategóriájában is lehet „zenés” díjazott, hiszen a Szombat Esti Láz egyik decemberi adása is bejutott a legjobb hat közé.

Megasztár vs. Szombat Esti láz

Egytémás tematikus magazinok között a „Dob+Basszus” című zenés műsor Híres magyar rajzfilmdalok epizódja, „Privát rocktörténet - Az Omega” is esélyes az elismerésre. A műsorarculat kategóriában a "VIVA Chart Show" a „Megasztár - 3. szériája” és Szombat Esti Láz november 11-ei műsorra is szép reményekkel kecsegtet a készítőknek.

Idén is Pécs városa ad otthont majd az eseményeknek; a díjátadó gálaest pedig Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában lesz április 4-én 19.00-kor. Kíváncsian várjuk az eredményt...  A kategóriazsűrizést követően a döntőbe jutott műveket neves hazai médiaszakemberekből álló versenyzsűri bírálja el. Döntésük alapján kategóriánként egy-egy szemledíj (összesen 13 díj) kerül átadásra.

A nézők is zsűritagok

A nevezett alkotások közül a legjobb egyéni teljesítményekért 3 alkotói díj is kiosztásra kerül (pl.: rendező, szerkesztő, operatőr, vágó, díszlettervező, speciális effekt, stylist stb.) A Műsorfesztiválon "zsűritagok" a nézők is. Idén is bárki szavazhat a legkedveltebb magyar televíziós személyiségére és a legkedveltebb magyar televíziós műsorára. A legtöbb közönségszavazatot elnyerő televíziós személyiség ill. műsor az egyik népszerű tévéslap Aranyszarvas díjában részesül.

- bíró -

[2007.03.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
Április 27-én újra a...

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
beszámolók még