2024. június 5. | szerda | Fatime nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Házibuli Attilával
Legnépszerűbb csengőhangok

Házibuli határok nélkül

Nincs megállás nyáron sem, Tilinger Attila és csapata nem pihen. Miért is tennék, hiszen mikor is lenne jobb alkalom a Házibulira, mint a nyári hónapokban, amikor még késő este is kellemes az idő és szinte minden bulizásra csábít.

Neves vendégekkel búcsúzik a június

A soron következő adásra június 30-án kerül sor, a megszokott időben, azaz 21 órakor, s hol máshol, mint a Hálózat TV-n. Ezen a héten sem kell csalódnia annak, aki szombaton a tévé képernyője előtt képzeli el az estéjét, hiszen olyan nevek gondoskodnak majd a hangulatról, mint Bajor Imre, Krisz Rudi, Kaczor Feri, Csocsesz, vagy éppen Bartók Krisztián és Rácz Kati.

Aki pedig egy kis sramli zenére is szomjazik a fülledt esti órákban, annak mindenképpen jól fog jönni a Sramlikings fellépése, különösen annak tudatában, hogy Baby Gabi és Ricky feltehetően a „Forró tűz” című duettjüket fogják elénekelni. A parkett ördögeinek sem kell félnie, hogy elzsibbad a lábuk a fotelben, ugyanis a magyar rock and roll egyik jeles képviselője, Komár László is tiszteletét teszi otthonukban.

A műsor már külföldön is hódít

Június közepétől nem lesz határ a stáb számára! Ugyanis Szerbiában is látható lesz a Házibuli, mégpedig a YOU ECO televízió műsorán. Szerbia mellett, Szlovákiában és Románia magyar lakta területein is élvezhető lesz a népszerű zenés show műsor. Sőt hamarosan Ukrajnában is fogható lesz a Kijevi Televízió csatornáján.

A műsor készítői hatalmas nyári bulira készülnek

S akinek még ez sem volt elég, annak remek alkalma lesz arra, hogy egy igazán nagyot bulizzon a nyár legjavában, ugyanis július 7-én mega Házibuli rendeznek a műsor készítői, mégpedig fergeteges sztárparádéval. A buli helyszíne Tápiószecső lesz, ahol a sportpályán állítják majd fel a színpadon, s amelynek gyepét a labdarúgók helyett most táncos lábú vidám emberek fogják benépesíteni.

A jókedvre és a sikerre pedig mi más lehetne a legjobb recept, mint az, ha a szervezők meghívnak egy „adagnyi” sztárt a magyar zenei életből. Többek mellett fellépnek: LL JuniorZalatnay Cini, Komár László, Sárközi Anita, Krisz Rudi, Bartók KrisztiánDupla KávéVölgyi Zsuzsi, a Capuccino, Kaczor Feri, a Hip-Hop Boyz és Kefír.

A lehetőség tehát adott arra, hogy Házibuliban gazdagan teljen el a nyarunk, a többi már csak rajtunk áll…

– Havassy –

[2007.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még