2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Világsztár zenészeket díjazott az MTV
Winkler Róbert a Music Televisionhoz igazol?
Snoop Dogg lesz az MTV Europe Music Awards házigazdája
Kapcsolatok
Ákos (Kovács Ákos)
Gwen Stefani

Az MTV Europe ment, a magyar MTV pedig jött

Október elsejétől már nekünk is van saját Music Television-ünk - az MTV Europe helyén - , amely hip-hopot, punkot, rockot és progresszív zenét sugároz majd.

Minden most kezdődik el

Gwen Stefani- Európában eddig még nem vetített- klipjével (Now That You Got It) és Ákos Minden most kezdődik el című videójával ma hajnalban elkezdte a sugárzást az MTV magyar nyelvű csatornája.

A csatornán fele-fele arányban lesznek saját készítésű és átvett műsorok, de több lesz a külföldi klip, mint a magyar. A hazai MTV tipikus előadói a Bëlga, Yonderboi, a Neo, a külföldiek közül pedig Franz Ferdinand, a Muse és a Red Hot Chili Peppers lesznek.

Az átvett műsorok között lesz az ismert rajongókról szóló My Own, az átváltozós reality, a Made, az autótuningolós Pimp My Ride és a Jackass-spinoff Viva La Bam, valamint a South Park rajzfilmsorozat.

Saját készítésű műsor lesz a Winkler Róbert vezette Swung, amely heti háromszor jelentkezik majd és a klipek mellett provokatív témákról is beszélgetnek. A másik saját műsor a Felhajtás című, műsorvezető-válogatós reality, amely a VJ-k válogatásáról szól majd.

MTV 2.0

A műsorokkal egyidőben indítja el a csatorna az ún. teaser site-ot, mely az MTV jövőre induló portáljának az alapja. Az oldal a csatorna támogatása mellett több web 2.0 jellegű szolgáltatással is készül. Egyébként a Viva weboldala is új külsőt kap majd 2008 elején.

-n-tv-

[2007.10.01.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
nagyM 2007.10.09. 16:22 • [6]
Persze, hogy lelőtték a Europe-ot.... Nehogy már kapj plussz 1 csatornát a pénzedért, meg nehogy már a Europe-pal is vesenyezni kelljen... Csak így éri meg: a nézett, korrekt Europe helyére betesszük a magyar klónt, hogy már csak azért is nézzék, mert nincs más. (A VIVA olyan, mintha nem is lenne...).

Az meg csak a hab a tortán, hogy a Viva tulajai csinálják ezt is. Pedig mennyivel jobb lehetne, ha nem kéz a kézben részesednének a piacból, hanem versenyezniük kellene egymással. kamu duma az, hogy kiegészítik egymást. a lényeg, hogy így bármilyen szar műsorokat csinálnak, kénytelen leszel nézni..

tipikus "ez van, ezt kell szeretni"

ancsussz 2007.10.06. 22:20 • [5]
sziasztok!
Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen aki nem örül annak, hogy ˝lemagyarosították˝ az MTV-t. ( Így akár VIVA 2 ia lehetne) Elég szomorú szerintem, hogy a magyar zenecsatornákat annyit ésszel áldotta meg a sors, hogy nem tudnak mást, mist leutánozni másokat. Nem baj, ha létrehoznak egy új csatornát, de NE VEGYÉK EL A RÉGIT!! Ez a magyar MTV soha nem üti meg sztem az Mtv Europe színvonalát..
Mit lehetne csinálni hogy visszaadják?
n.hanna 2007.10.05. 19:06 • [4]
Szia bb2!

nagyon örülök, hogy van végre vki , aki egyetért velem e T-mában. És ige, engem is baromira nyomaszt a magyar MTV hangulata - nem kicsit...már elvonási tüneteim kezdenek lenni a zene hiányától.... remegek.... :)
Előzmény: bb22 • 2007.10.05. 14:17 • [2] • Előzménykövetés 
bb22 2007.10.05. 14:22 • [3]
megint én.
Ezt is írják:
A célcsoport meghatározásában is elkülönül majd a két csatorna: a Viva a 13-24 év közötti fiatalokat célozza meg, és inkább a lányoknak szól, míg az MTV célközönsége inkább 15-29 évesekből áll majd, és a csatorna a fiúkra koncentrál.
"A Viva lesz a jólfésült zenei adó, míg az MTV a véleményformálók és a lázadók csatornája akar lenni" - mondta el Málnay B. Levente, az MTV Networks Magyarország vezérigazgatója, aki szerint azért volt szükség az MTV-re, mert a Vivával már nem tudtak elérni bizonyos rétegeket. Ha túl progresszív műsorokat kínáltak, akkor az a nézőközönség csökkenését vonta maga után, viszont szükségük lett ilyen jellegű programokra is egyes, a reklámpiacon jól értékesíthető célcsoportok eléréséhez.

NEM EZ AZ MTV! Miért nem a vivá-t formálták át, és az MTV maradt amilyennek megszokhattul.
Nemis értem hogy fogadhatta ez el az MTV-mint cég
bb22 2007.10.05. 14:17 • [2]
Sziasztok!
Igazat adok az előttem szólóhoz. Az jó ha az embernek lehetősége van magyar előadókat hallgatni egy igényes zenecsatorna keretein belül, de így egészen más lett. Számomra NYOMASZTÓ a magyar MTV hangulata, ez már nem az az IGAZI! KELL AZ MTV EURoPE! Sajnos egyenlőre ez nem tetszik! BRrrr!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még