2024. június 1. | szombat | Tünde nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Lakatos Krisztián esett ki: Fekete Dávid-Király Viktor döntő a Megasztár 4-ben

Kövessétek a Megasztár 4 utolsó döntőjét percről-percre.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.12.06.
Utolsó hozzászólás: 2008.12.14.
Hozzászólások: [16.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

K.Enik 2008.12.07. 11:11 • [6]
Nekem nincs gondom azzal, ha a zsűri dönt, de ők már a 15 beválogatásánál alig voltak valakik a szememben. Meg miért nem páratlan a zsűri?
Ez a széria egy gyenge bunda, oszt jónapot.
steve61 2008.12.07. 11:05 • [5]
Marhára érdekes, hogy nagytudású Mester Tamás legutóbb aztmondta, hogy megegyeztek, ha döntetlen a zsűri, akkor Fenyő Mikié a döntés, mert ő már fedezett fel tehetségeket.Fenyő tegnap Krisztián mellett állt ki. Ezért érzi korruptnak az ember az egészet. Miért van az, hogy 4 néző=zsűri>szavazók? A korábbi megasztárokban a zsűri ilyenkor csak véleményt nyilvánított,nem volt egyéb lehetősége, az sokkal korrektebb volt. Ha viszont így döntöttek, akkor először menteni kellett volna és utána szavazni a másik kettőre. Kurva szemét dolog volt így megszervezni. TV2 ismét nagy csalódás!!!!
Gideon 2008.12.07. 09:31 • [4]
A tegnapi egy gyilkosság volt. Nem azért mert az egyetlen élvezhető hanggal, testfelépítéssel, arccal, valamint kisugárzással rendelkező énekest kiejtették hanem ahogyan. Egy dolog igaz: most szerepelt Krisztián leggyöngébben a Megsztár során. A dal egyértelműen nem rá lett szabva, ezt az ő hangjával, angoltudásával csak elszúrni lehetett. Az, hogy Krisztián elcsúszott a dalának elején az még csak hagyján, próbált korrigálni, de az előadás során végig volt egy olyan érzésem, hogy a hangmérnök direkt tologatja Krisztián mikrofonjának a potiját, nehogy már élvezni lehessen az előadást. TV2, ez nagyon gáz!!!! Viktorka meg sajnos egy szemét: úgyis megkapja a papájától a lemezt, miért nem hajlandó másokat is odaengedni a húsosfazékhoz? (Mintha a szólóénekesi karrier olyan nagy húsosfazék lenne...)
turoczinak sajna igaza van: viktorka fog nyerni. De nem a neve miatt, hanem a papája befolyása miatt. hányinger kerülget.... Semmit nem lehet ebben az országban tisztességesen csinálni???
turoczi 2008.12.07. 08:46 • [3]
Nemes egyszerűséggel egy pénznyelő automata az egész Megasz(t)ar!! Már a múlt hét szombaton beindítják a szavazógépet, a sok naíva (fiúkra lehetett szavazni!!) nyomja az sms-t, hadd gyüljenek a milliók.
A zsűi is megér egy-két szót. Kekecjakabot könnyű botfüllel játszani. Ebben az álsztráokkal tele mellékutcás világban Fridi a főmegmondó szerepkörbe ültette magát. Visszakézből még nem kapott (?!) Mesterákoska egy vizuális látványvilágot képzel álértékekkel a királyi családot futtatva. Eszenyi és Fenyő nagyobb empátiával és talán színpadhoz jobban értő emberként mond véleményt.
Szavaztak a palira fogottak, és ekkor egy embert (Ő a Király) "megment" a zsűri. Igen, mert rekedtes Viktorkát az 5-6 év próbálkozás, nem kevés szülői háttér ellenére szerintem a közönség megküldte volna: "Back in USA".
A zsűri is érezte, hogy a Fekete bárány nagyon közel áll a közönséghez, ezért egyetlen mentőövet sem adtak Neki.
Az ítészekké előlépett zsűri kiejtette a Krisztiánt, akinek tízszer nagyobb jövőt jósolok (vakon), mint Viltorkának - aki csak danolgasson angolosul.
Tehát szavazgattunk, s a pénzünk ellenére nem azt a kappant lőtték ki, amelyiket szerettük volna. December 20-án kár is megrendezni a Megasztár döntőjét. Szerintem a győztes "l van zsírozva". Nomen est omen= Viktorka.
Szegény Fekete Dávid! Legalább egy nemes versenyben lehetett volna második. Remélem az emberek füle és szeme nem a zselézett szélkakasokra van beállítva, s az élet Dávidot és Krisztiánt igazolja.
Szavazzunk! Szavazzunk! - Kedves Tyllatilla! Az udvari bohócoknak van itt az ideje.
rudi89980222 2008.12.07. 00:43 • [2]
Hát az biztos,hogy a döntőt már nem fogom megnézni. Végre van egy srác, akinek nagyon jó a hangja és erre kiszavazzák. Egy olyan valakit, akire büszkék lehetünk, aki sokra viheti még. Ehelyett bekerűlt két olyan srác,aki szerintem középszerű hanggal rendelkezik. Úgy látszik itt a Megasztárban nem az év hangját keresik,hanem azt akit el tudnak majd adni tuccatszámra.
zsoca10 2008.12.06. 23:00 • [1]
Király apuka elöbb tanitsa meg a gyerekeit a Magyar Himnuszra!
Szerintem ez volt a leg rosszab megasztár!!!!!!!MINTHA MEGVÁSÁROLTÁK VONA!
Ez szomoru:(
lap teteje
További oldalak «« 12
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még