Szerintem jó. Viszont a Project X film zenéje iszonyat jó!! Nem tudjátok az előzetesben lévő zene kitől van?? Baromi jó film, baromi jó zene!! Érdemes menézni / meghallgatni!
https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045
A Bocsit én is birom, de gondoljatok bele, ő a legjobb, úgyis visszajön valahol, ez tuti. Zenei szempontból viszont el kell ismerni, a Sláger dögunalom volt. Én minden nap tízkor áttekertem valahová, mert elegem van már az Edda "A kör közepén állok"-jából, és az unalmasságig lerágott Abba-csontokból.
Arról nem is beszélve, hogy közben felnőtt egy generáció, akik a fesztiválokon Brains-en, Quimby-n és Propeller Band-en buliznak, de nem nagyon volt idáig lehetőségük a rádiókban halgatni őket. (Rengeteg ilyen van, csak ez a 3 kedvenc.)
Ezeket sosem hallanánk a Slágeren, sem a Danubiuson, pedig jók. És nem elfogultan mondom, hanem tény, hogy sokezren buliznak a zenéjükre!
Úgyhogy pozitív a változás, igaz, nem volt demokratikus, cseppet sem.
A sok kétkedő álláspont is érthető, mert a jól megszokott, szeretett rádiót elvették, és nehéz megszokni sokaknak az újat. De ez fél év múlva már senkit sem fog zavarni.
Kedves amatőrök!
Hát ez nagyon gyengére sikeredett, még szarnak sem nevezhető.
3-4 millió ember hallgatna rádiót, nem találjuk helyünket. Én a Fehérvár rádiót választottam, amíg nem lesz SLÁGER.
Ebből a műsorból nem lesz reklámbevétel, persze 0 Ft-nak az 50 %-a 00 Ft.
Kislányom kérdezte,hogy a Bocsiék tényleg nem lesznek? Mit hallgatunk majd reggel?- Fehérvár Rádiót és Juventust.
Pénteken több órát utaztam, legalább-20 szor kapcsoltam a 2 új rádióra, végül a Petőfinél és az osztrák rádiónál kötöttem ki.
Szégyen, amit műveltek.
További jó könyvelést a reklámbevételekhez.