2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Vasárnap és hétfőn újabb kihagyhatatlan élmény Magyarországon, nem csak Jacko-rajongóknak

Úgy érzem, azonnal gép elé kellett ülnöm, mert most - január 16-án este 11 órakor - értem haza a SYMA Csarnokból, és még mindig teljesen a Michael Jackson koncert hatása alatt vagyok! Minden idők legnagyobb pop ikonjának dalait ilyen...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.01.17.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.27.
Hozzászólások: [36.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

meola 2010.01.27. 21:34 • [36]
Kedves Solyóm Attila!
Újra hozzászólnék.Bízom benne, hogy továbbra is ilyen objektíven írod meg az észrevételeidet és a véleményedet!
Tényleg nem életem estéje volt de mint ahogy bnóri is leírta a színpadon nem amatörök, ha nem képzett előadók voltak és amit egy TRIBUTE műsorban lehet azt megtették a maguk szerénységével.
Próbáltam utána nézni, hogy a nemzetközi sajtó is ilyen kiélezetten ír e erről a produkcióról, de egy negatív cikket sem találtam.Valószínüleg helyén kezelik ezt a tribute showt...bezzeg a mi kis hazánkban.
Na mindegy nekünk akik szeretjük Jackson minden munkásságát ott van a szívünkben örökké!
Sólyom Attila 2010.01.22. 17:18 • [35]
Birky, csak egy kérdés: ugyan kinek a véleményét kellett volna leírnom szerinted? Nyilván a sajátomat, nem? Nem is objektív soha egy ilyen írás sem. Javaslom továbbá, hogy nézz körül a neten, vagy akár csak ebben a fórumban, mielőtt leírod, hogy rajtam kívül mindenki más gyatrának nevezte a bulit. A vasárnapin nem voltam ott, a szombati buliról íródott a cikk, ahol százak táncoltak a színpad előtt. A fotósunk rengeteg fotót csináltak erről is. Az írásomnak ez a része objektív...
Birky 2010.01.21. 22:04 • [34]
És...! "Minden jegyet megfizettetek, ami nem tetszett..." Azért ha Elton John koncertezik kis hazánkban (pl.), akkor 99%, hogy Elton John lép fel... Az ilyen és hasonló közép-európai hakniban az vesz részt, aki épp' ráér... Pontosan tudod Te is, hogy nem a meghirdetett brigád lépett fel (ennyit a "nem tetszett"-ről) és maximum egy parkolóban összefutottak Jacko-val, valamikor... Ennyi a kapcsolat! HAKNI in Europe...!
Birky 2010.01.21. 22:00 • [33]
Kedves Sólyom Attila!
... igen, ez a csúnya bulvár...! De nem furcsa, hogy kivétel nélkül mindenhol gyatra buliról adtak hírt?! Mondom, mindenhol! Ja, a 9. pont... "reálisan és a saját élményeimet megosztva..." A SAJÁT élmény minden esetben SZUBJEKTÍV! Semmi esetre sem reális/objektív. Csá!
Sólyom Attila 2010.01.20. 18:47 • [32]
Sziasztok, Sólyom Attila vagyok, én írtam a cikket. Néhány gondolatot szeretnék megosztani veletek.
1, Végigolvastam a cikkemet és a hozzászólásokat is. A cikkem minden szavát vállalom továbbra is.
2, Megnéztem, hogy mit írtak a jegyemre: "JACKO SHOW A Tribute To Michael Jackson" Én ezt láttam.
3, Azon lehet vitatkozni, hogy kinek tetszett, kinek nem, de az izlés nem jogi kategória.
4, Köszönöm sokaknak, hogy támogattak a beírásukkal. A sajtó nagy része szenzációhajhász, és sztorira éhes. Nem reális az összkép.
5, Szégyelljék magukat azok, aki "lincshangulat"ról, pláne "hullagyalázás"ról tudósítanak.
6, Sajnálom azokat, akiknek nem tetszett, és becsapva érzik magukat.
7, Ha a rendezők nem azt hirdették, mint amit láthattunk, akkor a felháborodást jogosnak tartom. Ezt gondolom, vizsgálják. Ha bebizonyosodik a reklamáció jogossága, nyilván megbűntetik a rendezőt.
8, A sajtóhírek ellenére kétlem, hogy bárkit is kárpótolnának. De ha így lesz, akkor mostantól minden jegyet megfizettetek, mondván, hogy nekem nem tetszett. Ez szintén a saját véleményem...
9, A zene.hu munkatársaként büszke vagyok arra, hogy cikkemmel nem a botrányt szítottam, nem hangulatot keltettem (ellentétben sok hírportállal, akik botrányra éhesek), hanem reálisan, és a saját élményeimet megosztva tudósítottam. Ígérem, a jövőben is ezt fogom tenni.
bnóri 2010.01.20. 11:25 • [31]
Örülök,hogy jönnek a pozitív kritikák.Nekem volt szerencsém mindkét este ott lenni és nagyon jól éreztem magam!!!
Én nem azzal foglalkoztam,hogy az énekes alacsonyabb,mint Michael hanem,hogy hogyan mozog és táncol és őszintén mondom,hogy nagyon profin utánozta,minden mozdulat a helyén volt és a hangja is nagyon hasonlított.Csak az tud így utánozni,aki imádja és tiszteli Michael Jacksont!!A She's out of my life-ot lágyabban kellett volna előadni,de egyébként végig tisztán énekelt.
Én nemrég szereztem be a Bad in Japan dvd-t és hű másolatát kaptam vissza a hétvégén.Aki nem ismerte fel a Jam-et,a Wanna be startin Somethin't vagy az Off the wall-t az a saját hiányosságairól ad számot.Én ott voltam a színpad előtt a többi rajongóval,akik kívűlről fújták a Heatrbreak hotelt, a Lovely one-t és a többi másoknak ismeretlen számot.Ezzel az Indexes újsgírónak üzenem,hogy egy fizetett rajongó valószínű még a Billie Jean szövegét se tudná.
A táncosok lehet,hogy nem eredetiek voltak,de elképesztően csinálták és kedvesek,szerények voltak,ahogy Tej'aj is.
Az egész egy végig kidolgozott,precíz show volt!!Az nekem sem tetszett,hohy Michaelnek szólították,de erről nem ő tehet.Én nem a This is it-et vártam,mert nem az volt meghirdetve!!Szerintem fantasztikus volt és köszönöm az élményt az egész csapatnak!!!
A média meg ferdít Tvrutkóval az élen,teljesen egyoldalúak és ezáltal hiteltelenek!!!Mi van azzal a több ezer emberrel,aki bent nagyon is élvezte a showt?!!
soraya 2010.01.19. 23:12 • [30]
Tisztelt Shellby9!
Ne haragudjon, de úgy gondolom, ha más véleményen vagyunk is, nő létére(Andrea) elég furcsán/durván nyilvánul meg mások felé. Idézem:

„ egy hulladék volt, amit csináltak”, ”ettől hányok”, „zenekarnak nevezett hulladék”,
„ akikkel minden szart meg lehet etetni” - ezek vagyunk mi Ön szerint - ( akiknek tetszett az emlékkoncert )

Nem is értem, ha így minősít bennünket, akkor miért szólított minket „drágának”?
Gúnyból?
Vagy ennyire a két véglet között lavíroz ilyen kis idő alatt????

Nem kívánok Önnel levelezni, csak bátorkodom megjegyezni: ha ilyen stílusban nyilvánítja ki az állásfoglalását a szakértelmére hivatkozva mások felé, milyen mértékben számíthat a szakértelme hitelességére?
Üdvözlettel
zeva08 2010.01.19. 22:14 • [29]
zigg............tisztában vagyok vele, hogy M.J. meghalt. Az eredetit a táncosaira értettem de világosan leírtam. Valószínüleg nem fogod fel, amit írtam. Az egész egy rakás kaki volt Snel együtt. Remélem érthető vagyok.
shellby9 2010.01.19. 22:05 • [28]
Drága soraya, sophie 0607 és Katka01!!!!!!!!!!!!
Rövid voltam az előző véleményemben és most is az leszek, de egyszerűen rosszul vagyok azoktól amiket írtok!!!
Nem vagyok hülye,de Jacksonon nőttem fel! Nem vártam, hogy ő jön ki! A táncosai és a zenekara miatt mentem.Egyik sem volt ott!!!!!!! Láttam sok tribute zenekart,de aki ezt a szerepet be meri vállalni tegye úgy ahogy mások is...ne képzelje,hogy Ő Michael!!! És ne neveztesse magát így mert ettől hányok!
Nem tudom milyen show műsorokat láttatok már, de nem kell messzire menni, csak üljetek le és nézzetek meg egy Jackson koncerten lévő táncos produkciót és utána kétlem, hogy ezeket a "táncosokat" az égig fogjátok dícsérni. Egy hulladék volt amit csináltak,mozogni tudnak egyszerre de a táncolástól igen messze állnak,és ezt nem laikusként hanem szakmabeliként mondom.Ha valami jó elismerem és amellett, hogy Jackson rajongó vagyok 30 éve, tanulni is mentem volna erre a koncertre...ez nem sikerült.Lehet, hogy a Sullivan mozgása nektek hasonlított ahhoz amit láttatok egy-egy felvételen, de inkább paródiához hasonlított, nem egy táncost ismerek aki 100x jobban tudja ezeket a mozdulatok utánozni. borzalmas volt amikor felhívta a lányt a színpadra! Mit képzelt, hogy majd elsírja magát az extázistól???????Ugyan már!Ezt Ti sem gondoljátok komolyan! Ő nem Michael!!!! Lehet, hogy sokat dolgozott, de képtelen erre a feladatra és ezt be kell látni. Ennek a tribute zenekarnak nevezett hulladéknak nem ez a dolga, és a hangosításról még nem beszéltünk! A tánciskolám gáláit színházba rendezem ahol a színpad nagyobb mint ez volt, a hangosítás meg ehhez képest maga a Brodway!!!
És nem az a borzasztó, hogy ebben az országban élünk, hanem az, hogy úgy gondolják itt mindent szart meg lehet etetni az emberekkel, és ez pont az ilyen emberek miatt van így mint amilyenek Ti is vagytok!
Jó éjt!
soraya 2010.01.19. 20:45 • [27]
Nem tudom, kicsodák azok a hozzászólók, akik mindenféle trágársággal, sértegetéssel, bántó, lealázó megjegyzéseikkel illetik az emlékkoncert szereplőit és azokat, akiknek tetszett az előadás.
„A stílus maga az ember.” …… no comment.

Akik jegyet vettek a Michael Jackson emlékkoncertre, két dolgot vállaltak: a jegy árának megfizetését, és azt, hogy nem Michael Jacksont fogják látni és hallani. Az előadás többi szereplője - akár énekes, akár táncos – lehetett bárki, aki betanulta, megtanulta a dalokat ill. a koreográfiát. Megjegyzem, MJ sem mindig ugyanazokkal az emberekkel lépett föl. Hogy éppen kit tanított be Mic Thompson, aki ennek a produkciónak a hiteles koreogáfusa , szerintem édes mindegy. Ő ugyanis MJ közvetlen munkatársa volt 10 éven át, ő volt, aki az 1995-ös Dangerous turnén is föllépett MJ-nal a színpadon. Érthetetlen ezeket a tényeket ismerve egyesek elégedetlensége.
Az énekesek és a táncosok is profi módon adták elő a MJ zeneszámokat.
Tej’ai Sullivan nem könnyű dolgot vállalt be: Michael Jacksont kellett eljátszania hanggal, mozgással együtt 2,5 órán keresztül!. Mivel ő maga is nagy rajongója,tisztelője MJ-nak, megtanulta a zeneszámokat és hozzá a koreográfiát. Irígylésre méltó kitartással és eredménnyel!
Mert azt el kell ismernünk, hogy zseniálisan mozog a színpadon . Ami pedig a hangját illeti, egy kicsit ércesebb, mint MJ-é, a hanghordozása nagyon hasonló, csodálatosak a falsettjei, csak a hangszíne más. De ezzel együtt biztosította a csapatával a kellő hangulatot. Mert hangulat: volt (Szegeden)! És örültünk, hogy MJ zenéjét hallhattuk, és a színpadról élvezhettük az élő (!!!) zenét: az éneklést a hangszeres kísérettel és a profi táncot. Ez nem semmi produkció!!!! Le a kalappal az előadók előtt!!!
Aki valóban össze akarja hasonlítani az eredeti előadásokkal, a youtube-on megtalálja!
Tessék venni a fáradtságot és megnézni pl. a Billie Jean-t MJ-tól és TS-től. Az utóbbi (imitátor) klip a Bozen városában megrendezett emlékkoncert felvételeinek egyike.
Szenzációs, ahogyan utánozta MJ-t!!!!
Nem könnyű egy óriási világklasszis utánzását felvállalni, azt mindannyian tudjuk.
De mi csak bámultunk, meglepődtünk, hogy mégiscsak sikerül valakinek.
És , amit fontosnak tartok megjegyezni, az az, hogy mindezt szeretettel, kellő alázattal és szerénységgel tette.
Nekünk, a közönségnek, a rajongóknak akart örömet szerezni a rengeteg munkával,energiával , MJ iránt érzett szeretettel elsajátított produkciójával.
Mi , a rajongók emlékezni mentünk oda, ahol Michael Jacksont személyesítették meg. Éppen úgy, mint a színdarabokban, zenés operákban, filmekben más híres embereket : Napoleont , Edit Piafot, Morus Tamást vagy éppen Szent István királyt Szörényi Levente művében. Eszünkbe nem jutna a botrányt kavaró viselkedés a film vagy színdarab nézése közben, ugye????

Michael Jackson saját megnyilvánulásait hiteles forrásokból ismerhetjük. Egész személyisége, az élethez, az emberekhez való hozzáállása a jólelkűségét, a benne élő szeretetet sugározta.
Ha Ő ezt az előadást életében láthatta volna, mosolyogva - együtt örülve az őt eljátszó Tej’ai Sullivannal - gratulált volna neki. Aki tényleg ismerte Michael Jackson egyéniségét, az érti, miről van itt szó.
Köszönjük Tej’ai Sullivan-nek és a többi előadónak, hogy egy „zenés darab” erejéig rajongói elé varázsolta az ő Michael Jacksonjukat!



lap teteje
További oldalak 1 2 3 4 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még