2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » MaZeSzak-hoz

Majsai Gábor

Vissza a MaZeSzak-hoz »»»

Témaindítás: 2006.02.22.
Utolsó hozzászólás: 2009.03.23.
Hozzászólások: [164.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Fészek Egyesület 2009.03.23. 12:19 • [164]
Üdvözlet Majsai Gábor rajongóknak
Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani az általunk szervezett jótékonysági koncertet, ahol Majsai Gábor lesz az egyik sztárfellépő. A koncert a Duna Palotában lesz Március 29.-én 17 órai kezdettel. Aki szeretné hallani Gábort énekelni, és egyben még egy nemes ügyet is támogatna, akkor várjuk szeretettel. Jegyek a Ticketpro honlapján, és a www.feszekegyesulet.hu-n vásárolhatók.
alra 2008.03.23. 18:23 • [163]
Ritkán jutok fel a netre mostanában, mert sok a dolgom. Ilyenkor mindig megnézem, hogy a kedvenceimmel történt-e valami mióta nem láttam. Azt a bizonyos bemutató tv előadást én is láttam sajnos. Nem volt valami remekbe szabott. Ha legalább az összekötő részekben a jelöltek játszottak volna, de olyan pocsék szervezés volt, hogy még ennek sem örülhettünk, hanem valami tizedrangú kis zenekarocskák szórakoztatták ergymást, meg a híres MAHASZt. Ilyen világot élünk. A rendezőket nem igazán érdekli a nézők véleménye, úgy gondolják joguk van "véleményformálni". Ilyenjkor csak az arra érdemes, tehetséges, igazán jó előadókat sajnálom, akik ennek ki vannak szolgáltatva. Azért kedves Gábor ne csüggedjen, sokan szeretik és várják felbukkanásait a médiában.
majsai 2008.02.26. 13:18 • [162]
Sziasztok. Nos, megint az én saram, hogy régóta nem válaszoltam, de jobb későn, mint soha.
Igen, az a jelölés valóban jólesett, nemcsak nekem, de az egész stábnak és a kiadónak is. Voltaképpen nem szoktam nagy jelentőséget tulajdonítani a díjaknak, most is mindössze nyugtáztam a dolgokat, de abból a szempontból mindenképpen jó hír volt, hogy a szakma is odafigyelt a tavalyi munkánkra.
Ami pedig a közönség odafigyelését illeti, hát azért igen hálás vagyok. Persze, a letöltések ellen nemigen tudunk mit tenni, ámbár próbálkozunk, de emellett szép eredmény a több ezres eladott eredeti darabszám. Különösen itthon, Magyarországon. A lemezkritika szerzője ebben az esetben pesszimistább volt a valóságnál :-) Szerencsére az általa megsaccolt példányoknál lényegesen többet sikerült értékesíteni, tulajdonképpen valamennyi kiadott példány elkelt. Tehát több szempontból is sikeres lett a swing album. Köszönet érte leginkább a közönségnek :-)
rekaneni 2008.01.29. 13:12 • [161]
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e tudni, hogy hányan vették meg a lemezt? Láthatóan jó kritikákat kap, sőt díjra is jelölik, de jelent ez valamit az eladásnál? A lemezkritika szerzője szerint inkább letöltik az emberek. Nem keseríti ez el az előadót? Már úgy értem, ha tényleg így van.
schmidthoffer 2008.01.25. 11:59 • [160]
Változatlanul kérdezném, hogy mi a véleménye Majsai Gábornak a Fonogramról?
Nem azért, hogy befolyásoljam, de szerintem rangos díj; a jelölés azt jelzi, hogy a tavalyi CD-t a szakma is elismeri. Másrészt viszont a tévében látott gálaműsor... Hát, éppenséggel nem volt egy csúcsprodukció...
isadora 2008.01.22. 11:53 • [159]
Most olvastam a cikket, hogy jelölték Majsai Művész Urat a Fonogram díjra, és gratulálok hozzá. Karácsonyra párom anyjának megvettem a Swing cd-t, és nagyon boldog volt. Most kölcsönkaptam a Csreháti Zsuzsa könyvet, és már rágja a fülemet, hogy mikor adom neki tovább. (Mellesleg imádom az ányósom! :-))
Sok sikert a Művész Úrnak 2008-ra is!
schmidthoffer 2008.01.21. 12:22 • [158]
Csatlakozom az előttem szólóhoz!! Nagy dolog ez a jelölés, talán a díj maga nem is olyan fontos, de azért ez jelzi, hogy nem kis vállalkozás volt megcsinálni a zenekari lemezt, de megérte talán.
Mit gondol erről a Művész Úr?
alra 2008.01.18. 20:24 • [157]
Kedves Művész Úr!
Swing Swing Swing!!!! A swing album bekerült az első 5 közé "Az év jazz albuma" kategóriában. Szívből gratulálunk. Nagy várjuk a gálát, ahol remélem az első díjat el is viszi. Megérdemelné.
rekaneni 2008.01.03. 10:19 • [156]
Kedves Művész Úr! Először is boldog új évet! Nagyon tetszett a szilveszteri műsorban a story tévén, szivesen néztem volna másutt is. Remélem, az új évben is sokszor hallgathatjuk/nézhetjük, számomra a 2007-es lemeze jelentette az év legjobb lemezét. Ugyanilyen jókat kivánok idén is! Szeretettel: Réka
schmidthoffer 2007.12.17. 13:19 • [155]
Egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam rögtön írni a dec. 7-ei koncert után. De most pótolom. Először is megerősítem, hogy ez a műfaj nagyon jól áll az előadónak! Talán nem is emlékszem rá, hogy valaha is hallottam volna Magyarországon ilyen profin swinget énekelni bárkit is - élőben, magyarul!
Ez a kaszinó mint helyszín nem teljesen a koncertekért van, de a közönség láthatóan rá se rántott, hanem igen jól érezte magát! Kellemes este volt, és köszönet a dedikált CD-ért! Jó ötlet volt, hogy mindenki kaphatott belőle, aki vette a fáradságot, és kivárta a sorát a dedikálásnál :-) Ez elegáns volt!
Különben nagyon tetszik a reklámkampány is. Nem tolakodó, de mégis mindenütt ott van, ahol kell. Még sok hasonló jó ötletet kívánok a jövő évre is (új CD-t is persze!), és egy igazi nagy koncertet, ha lehetne!
Ezzel kívánok boldog karácsonyt!
Egy régi rajongó: S. R.
lap teteje
További oldalak 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10(11-17) »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még