2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Varga Ferenc nem lehet Megasztár? - Szándékosan robbant a bomba éppen most?

Alaposan felkavarta a rajongókat, hogy Varga Feri elhagyta családját. Lehet, hogy épp emiatt nem fogja megnyerni a versenyt.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.05.14.
Utolsó hozzászólás: 2006.05.22.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Emi 2006.05.22. 09:08 • [5]
Számomra nem volt kérdés, hogy ki nyeri ezt a versenyt, de kinek a pap, kinek a papné...
Egyet értek schmidthoffer hozzászólásával teljesen. A "sztárság" fele vezető úton valahogy megbolondulnak az emberek, azt látom....
schmidthoffer 2006.05.15. 15:31 • [4]
Na de fiúk! Kicsoda ez a Feri gyerek, hogy a bulvársajtónak már az ő magánéletét kellene "kiszagolni"???? Azért ne essünk túlzásokba! Enyhén zsurnaliszta stílusú a cikk, de alapvetően nem is ez a legnagyobb baj. Inkább az, hogy az efféle megasztáros népbutításba belebutulnak szegény énekes gyerekek is. Úgy felröpülnek valami álsztárság liftjén, hogy totálisan eltávolodnak a valóságtól, és az nagy baj, ha már a magánéletüket sem tudják kezelni. Ez egy családi tragédia jelen esetben, nem pedig annak a kérdése, hogy ki lesz a Megasztár győztese. Ne keverjük ezt a két témát. Elég baj, hogy a bulvársajtónak édesmindegy, miről ír, csak jó zaftos legyen... Ugyebár a Zene.hu az nem bulvársajtó... még nem...
Speciel ennek a cikknek a megközelítése nem méltó egy zenei oldalhoz. Tamás26 "kollégával" teljesen egyetértek. Mi köze a két eseménynek egymáshoz.
izimano 2006.05.14. 20:42 • [3]
Szerintem a döntőt a két lánynak kellett volna megvívnia.Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Ferinek nincs jó hangja, de "zenei érzékenységben", sokszínűségében nem hasonlítható hozzájuk.De hangsúlyozom, hogy ez kizárólag az én véleményem.
2006.05.14. 13:12 • [2]
Bizso kolléga ! :)
Az én véleményem az, hogy természetesen megnyerheti, mert ez a verseny a "hangok versenye".
Ha valaki csak azért fordul el a Feritől, mert ilyen döntést hozott, azt nem tudom megérteni...
A két "eseményt" külön kell kezelni szerintem. A magánéletét majd megoldják, de szerintem nem kellene, hogy hogy befolyásolja a versenyt.
Amúgy a Rúzsa Magdira is igaz lehet az, hogy "Van-e esélye egy határtúlinak megnyernie a Magyarországon megrendezett versenyt ?" - Természetesen van esélye, ahogy Ferinek is.
bizso 2006.05.14. 12:45 • [1]
Mi a véleményed a történtekről? Megnyerheti Varga Ferenc a Megasztárt?
lap teteje
További oldalak 1
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még