Sziasztok!
Kedves ember Adrien, meg szépen és tisztán énekel, de...
... hogy lehetett ilyen mesterkélten, élettelenül, gépiesen elénekelni a I Wanna Dance With Somebody című számot a "Csináljuk a fesztivált" című műsorban. Annyi tűz és pajkosság van abban a számban. A falat kapartam sajnos, miközben néztem. Pontos volt, de szörnyű. Viszont szépen mosolygott közben Adrien
Üdvözletünk ! Nagyon jó,hogy létezik ez a web oldal. Sok érdekes dolgot olvashat és ismerhet meg az ember. Reménykedünk,hogy talán Alapitványunk talál olyan zenészekre akik segítőkészek lesznek egy kisebb , műsorra a Nagykarácsonyi Mikulásházban mely szociális partnerünk: A kuratórium . www.vegsovaralapitvany.shp.hu
Szia Adrien! Nagyon jó a Olyan Mint Te cimü lemezed . nagyon jól sikekerült. Nagyon szépek a gyerekeitek.Szólóban is megálltad a helyed és gratulok.Te is bejutottál az Eurovizios dalfesztiválra?
Na én már biztos hogy nem leszek. Hagy miért szerveznek az embernek meglepetést a szülinapjára? Lehet, hogy éjszaka lesz, mert éjfélig- 1ig is tarthat a buli.
Nekem is sikerült megtalálni, amit írtál, de nem tudom, hogy hogyan lesz. Mert hát ugye a honlap alapján 17:30 Siófok, 19:30 Halásztelek. Ebbe nem tudom, hogy hova fér bele. Igaz az is, hogy a kiírás szerint 17:00-tól kezdődnek a programok Dunaharasztin. Na de azért ez így negyon sűrű lenne... Erre kíváncsi leszek. Majd ennek azért én is utánanézek. Köszi! :-D
Most láttam egy hirdetményt, hogy Adrienn fellép Dunaharasztin. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez igaz-e és ha igaz, akkor miért nincs fent a honlapon?
Sziasztok!
Szerintem ma Magyaroszágon mindenki úgy érvényesül, ahogy tud.
Én még Adrient sem láttam tátogni, de Szandit sem, pedig nem egy buliján vettem részt (sőt, volt olyan, mikor összecserélte a két versét!).
Minden előadónak megvan a maga rajongótábora, aki élteti az énekest.
Tiszteletben kell tartani azt, hogy ki kit szeret, kiért rajong. Mindenki nem szerethet mindenkit!:)
Adrien munkásságát eddig is figyelmemmel kisértem, és ezután is figyelni fogom! Ő nem állt be a sorba, nem a trend felé orientált, azt csinál, amit jónak gondol. Ezt díjjazni kéne...
Nem ismerem igaz!
De azt nem turom ha valaki discósabb tempót vár egy olyan énekestnotól aki a kedvencem és én úgy szeretem a o dalait ha zenekarban játsza.Tehát nem akartam vitázni hanem csak Rolcsinak a véleményemet megírni!Egye´bbként ez csak Rolinak szólt!