2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Karácsonyi ajándék Szabó Leslietől

Legutóbbi programok

Összes program

Legutóbbi kiadványok
Lesz minden (2005)
Utazás (2005)
Van hová és van miért (2004)
Annyi minden (2004)

Összes kiadvány

     
  Vásárlás
Szabó Leslie: Lesz minden
Megjelenési dátum: 2005. december 5.
Megjelent:
CD » maxi (2005)
Tracklist:
1. Lesz minden
Közreműködők:
előadó/zenész: Szabó Leslie
kiadó: Gold Record Music Kft
Igazi különlegesség, hogy Leslie "Van hová és van miért" című albumához egy "Lesz minden" ajándék maxi CD-t kap minden vásárló, aki most szerzi be az énekes lemezét. Természetesen az új dalhoz videoklip is készült Lóth Balázs rendezésében, amit a zenecsatorna műsorán már láthatunk. Az új dal a karácsony közeledtével a rádiók kívánságműsoraiban nagyon közkedvelt lett pillanatok alatt. Érdekesség, hogy Leslie nem elõször részese egy világsláger magyarításának: néhány évvel ezelõtt Paul McCartney és Stevie Wonder közös, "Ebony and Ivory" című közös dalára írt magyar szöveget - akkor ugyan még nem előadóként saját lemezére, hanem Roy és Pély Barna "Feketén a hófehér" című duettjére. 2005 végén tehát Szabó Leslie ismét a középpontban van: "Lesz minden" című slágere minden bizonnyal az idei karácsony egyik legmeghatározóbb rádiós slágere lesz, nem beszélve a speciális ajánlatról, amelynek keretén belül Leslie nagylemezét most a vadonatúj maxi CD-vel lehet megvásárolni!
 
     

Karácsonyi ajándék Szabó Leslietől

A napokban jelent meg a Megsztárból megismert Szabó Leslie legújabb maxilemeze "Lesz minden" címmel.

A dal a nagysikerű "Last Chrismas", az 1984-es Wham-sláger magyar nyelvű feldolgozása. Az egykori sláger több mint két évtized után is örök maradt mindenki szívében, és most Szabó Leslie új dalszövegével ismét felcsendül!

Igazi különlegesség, hogy Leslie "Van hová és van miért" című albumához egy "Lesz minden" ajándék maxi CD-t kap minden vásárló, aki most szerzi be az énekes lemezét. Természetesen az új dalhoz videoklip is készült Lóth Balázs rendezésében, amit a zenecsatorna műsorán már láthatunk. Az új dal a karácsony közeledtével a rádiók kívánságműsoraiban nagyon közkedvelt lett pillanatok alatt.

Érdekesség, hogy Leslie nem elõször részese egy világsláger magyarításának: néhány évvel ezelõtt Paul McCartney és Stevie Wonder közös, "Ebony and Ivory" című közös dalára írt magyar szöveget - akkor ugyan még nem előadóként saját lemezére, hanem Roy és Pély Barna "Feketén a hófehér" című duettjére.

2005 végén tehát Szabó Leslie ismét a középpontban van: "Lesz minden" című slágere minden bizonnyal az idei karácsony egyik legmeghatározóbb rádiós slágere lesz, nem beszélve a speciális ajánlatról, amelynek keretén belül Leslie nagylemezét most a vadonatúj maxi CD-vel lehet megvásárolni!

[2005.12.06.]

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
naki 2006.01.17. 15:50 • [3]
Dijjja!

Most lehet, hogy az én ismereteim a hiányosak, de Szabó Leslie nem véletlenül Megasztáros?? Ha jól rémlik, ott tűnt fel, de javíts ki, ha tévednék. A Megasztár, pedig - akárhogy nézzük - legkorábban 2003 őszén-telén indult el, ahol ez a majom feltűnt. Na most akkor, hogy is van?? A nagy senki - még mielőtt híres lett - írt egy már létező és befutni induló zenekarnak?? Ha ez így van, akkor sajna Leslie-nk sem annyira amatőrként, semmint protekcióval jutott a Megasztárba, ezen érdemes lenne egy kicsit elgondolkozni. Egyébként nem kell mindent elhinni, amit a Viva Interaktív mond!! A Staff pedig tutira 2002-ben énekelte ezt, ugyanis nekem ez egy nagyon meghatározó év és szám volt, úgyhogy tévedés kizárva. Ja, és mégegy: azt az egyet azért magyarázd meg, hogy a fent olvasható cikkben miért nincs a Staffról egy hang sem, és mi is ez az "új dalszöveg" kifejezés??? Mert ugye, HA ő írta, akkor az valamikor 2002-ben történt, és azért egy négy éves szám nálam már nem számít újnak... Uggggye..... Legyen szép napod!
Dijjja 2005.12.19. 18:43 • [2]
Naki!Csak szólok hogy a Staffank a Leslie fordította le a szöveget!Ajánlom figyelmedbe a Viva Interaktívot!Pusza
Előzmény: naki • 2005.12.15. 14:22 • [1] • Előzménykövetés 
naki 2005.12.15. 14:22 • [1]
Hát nem tudom, hogy ezt a marhaságot ki találta ki, hogy ez Szabó (kicsodais??) Leslie száma, amit ő magyarosított a Wham!-tól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Méghogy az ő dalszövege!!! Elárulom, hogy ez egy 2002-es (!!!!!!) sláger, amit egy bizonyos STAFF együttes énekelt UGYANEZZEL a szöveggel, és klasszisokkal jobban!!!!!! Meg is rökönyödtem most, hogy ennyire rosszul hogy lehet ezt a valóban gyönyörű számot előadni, mint Leslie teszi!!!!!!!!!! Az eredeti STAFF-os pörgös, szívet melengető, nem idegtépő kvargyogás, amit ez a Leslie előad itt nekünk!! Mindenkinek javaslom, hogy hallgassa meg az eredetit, amit méltánytalanul elfeledtek, csak azért, mert nem tolták a STAFF-os fiúk szekerét annyira, mint Lesliét!!!! Annak idején 2002-ben és 2003-ban a Roxy Rádió játszotta a STAFF-féle tök jó verziót, amit aztán 2004-ben már nem játszottak, erre most 2005-ben jön Leslie, aki feltalálta a csövön a lukat, és most essünk tőle hasra!!!!!!!!!!! Ha valaki beírja a Google-ba a STAFF nevét, és hozzá a "Lesz minden" szöveget, feldobja a gép az eredeti verziót!!! Hallgassátok meg, megéri!! Leslie-nek meg üzenem, hogy jó lenne, ha nem más tollával ékeskedne, mert ez enyhén szólva megtévesztés!!!!!!!!!!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még